• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Yok valla hiç ozenilecek bi yer degil, Turkiyedeki yasama alisiyorsun buraya gelip garipsiyorsun bi sure :)
Mesela kuruyemis dukkanlari yok bulamazsin marketlerde reyonlarda tazeyide nerden bulacaksin :)
turk marketlerinde istedigin markalar yok vs vs helal gida mi diye surekli okuyorsun icerigini :)
Tatlilarinda hep jelatin var hayvansan oda :31:
Onun disinda gezilecek cok guzel yerler var sehir guzel ama insanlari bozuyor :31:
En zoruda ailenden,kendi ülkenin insanlarından çok uzaktasın:31:Hiç kolay değildir eminim:19:

Yok valla hiç ozenilecek bi yer degil, Turkiyedeki yasama alisiyorsun buraya gelip garipsiyorsun bi sure :)
Mesela kuruyemis dukkanlari yok bulamazsin marketlerde reyonlarda tazeyide nerden bulacaksin :)
turk marketlerinde istedigin markalar yok vs vs helal gida mi diye surekli okuyorsun icerigini :)
Tatlilarinda hep jelatin var hayvansan oda :31:
Onun disinda gezilecek cok guzel yerler var sehir guzel ama insanlari bozuyor :31:

Çok güzel özetlemişsin ama bence mutlaka görülmeli Paris olsun Venedik olsun Newyork olsun görmek isterim oraları

Uçsam gitsem ya :10::10::10:

:1::1::1:

Sizle muhabbet çok güzel ama çıkayım artık. Malum yarın iş var:ssz:
Rüzgar gülü ve Nevreste abla tanıştığıma çok memnun oldum. :16: Sık sık uğrayın. Gündüz hep burdayız.
Hadi iyi akşamlar. Allahaısmarladık.
Lady'm yevvrum öpüyorom seni :54:

Çok güzel özetlemişsin ama bence mutlaka görülmeli Paris olsun Venedik olsun Newyork olsun görmek isterim oraları

Uçsam gitsem ya :10::10::10:

:1::1::1:
Tabi ki gorulmeli gezmek gormek gerekir ama yasamaya gelince zorlasiyor iste...
:1:

Sizle muhabbet çok güzel ama çıkayım artık. Malum yarın iş var:ssz:
Rüzgar gülü ve Nevreste abla tanıştığıma çok memnun oldum. :16: Sık sık uğrayın. Gündüz hep burdayız.
Hadi iyi akşamlar. Allahaısmarladık.
Lady'm yevvrum öpüyorom seni :54:
Bende memnun oldum canim, gorusuruz..
Iyi geceler..
Tabi geliriz artik :4::1:

Back
X