• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

cümletennnn günaydın yavrularrrrrr:54::54:

bizde de düğün sonuna doğru başlar takı merasimi değişiyodur muhtemelen morincimin dediği gibi canım.

Gnaydın şekerimm:54: Yok düğün sonu olmaz bizde danstan sonra başlar.ilk çıkışta olsunmu diye sordum.Tamam balım
Düğünede az kaldı hanii:))))

bizde de düğün sonuna doğru başlar takı merasimi değişiyodur muhtemelen morincimin dediği gibi canım.

Gnaydın şekerimm:54: Yok düğün sonu olmaz bizde danstan sonra başlar.ilk çıkışta olsunmu diye sordum.Tamam balım
Düğünede az kaldı hanii:))))

dimi yaa dün ne de güzel hayaller kurduk sevgilimle geçsin artık şu kalan günler:16::16:

Tam olarak bundan bahsediyorumm :9::9: Anladım kuşum.Bencede öle bakalım herkes bişey söylüyor.İnsanın kafasını karıştırıyorlar.Canım ne isterse onu yapcam:52::52::52::52:

bencede canım ya bırak bunları sen kendi canın naısl istiyorsa öyle yap.kendini nasıl mutlu hissedeceksen. önemli olan sensin:16::16:

Günaydın kızlarım :16:
Size dün bahsettiğim duaları yazdım. Koşun 109.syfaya :12:

ahahahahahaha.:27:
bebek deyince senin ve pembişin damlaması lazımdı. niye gellmediniz la :27:

ben kopyaladım bile :27::27:
dün iftardan gecelere kadar konuştuk nişanlımla doyamadık birbirimize:nazar::nazar::16: biraz bi görüntülü bi telden sonra baktım uykusu geldi uyuttum onu sonra bende uyudum sahurdan sonra yine konuştuk telden:16: dün bütün gün hiç konuşamamıştık fena çıkardık acısını. ondan gelemedim yoksa accık yokladım topiği kaçtım sonra:1::1:

Son düzenleme:

yavrum gece kuşuymuşsunuz siz ladyle:27::27: gündüz gel akşamı beraber ederik:27::27: hem dün akşam aşk tazeliyodum:16::16:

anammm bi el sallayaydın keşkem " selamın aleyküm nihat hocam öncelikle kk daki arkadaşlarıma selam eder sana hıçkırık sorusu sormak isterim" diye bi girseydin:27::27:

:54::54:

ah canım ya çooğ uğraştım ama teyzem bırakmadı..:1:
hoca soruları alırken elde kaldırdım birkaç kez teyzeme çaktırmadan ama ozamanda hep yaşlı teyzeleri seçti beni seçmedi zaten 2defa el kaldırabildim ondada seçilmedim:19::19::19::37::37:

ben bu hıçkırık olayını nasıl çöziciiiiim:23::27::27::27::27:

dün iftardan gecelere kadar konuştuk nişanlımla doyamadık birbirimize:nazar::nazar::16: biraz bi görüntülü bi telden sonra baktım uykusu geldi uyuttum onu sonra bende uyudum sahurdan sonra yine konuştuk telden:16: dün bütün gün hiç konuşamamıştık fena çıkardık acısını. ondan gelemedim yoksa accık yokladım topiği kaçtım sonra:1::1:

Allah aşkınızı daim etsin kumrular:23:
Gördüm yazıp kaçmışsın :1: Meğer çook mööhöm işlerin varmış :23:

huuh muhabbet kuşları,aşk böcükleri sizi. maşallah anzar değmesin :nazar::24::24:

amin canım benim sağoll :16:
ama hiç değerimi anladığını falan zannetmiyorum
dün abisinin eşi aradı
ona demişki ben morinciyi o beni aramadan aramam artık.!!yengeside demişki sen morinci gibi hem güzel hem temiz hem iyi hem imanlısını birdaha bulamazsın bundan emin ol demiş. o yengesi beni çok severdi.
beyefendi hala triplerdeymiş.
beni aradı bana diyorki morinci sennki böyle diyor sen ara bari bitmesin nolur
ya dedim o öyle diyorsa bende şöyle diyorum bırak aramayı o arasa bile bu iş olmaz bundan sonra dedim
adama bak hala asabilik peşinde . yazıklar olsun ona ya..!!!:47:

Sonradan farkına varır yaptıklarını da o zaman senin için hiç bir hükmü kalmaz be canım...

Back
X