Neyse ben çıkıyorum kızlar sağ salim eve gideyimm de, girmeye çalışıcammm çokkk kaynatmayın heee
Görüşürüzzz canlarrrr![]()
beni de götür eylülo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ben çıkıyorum kızlar sağ salim eve gideyimm de, girmeye çalışıcammm çokkk kaynatmayın heee
Yani. bence çık dışarı.olabilir ne yaparsa yapsın dur bakıyım eve gidiyim de belkim iftara bi yere gideriz ben niye enayi gibi evde oturayım
ne çileli başım varmışş![]()
Ben yalnız kızları yiyorum ama, yine de arkadaş olmak istersen buyurSelaaam kadınlar kulübünde çok yalnızım benimle arkidiş olur musunuz?
sağolasın bulgari iyiyim, sen nasılsın, tanıtır mısın kndiniMeraba hoşbuldummmm nasılsınnn :)
Ben yalnız kızları yiyorum ama, yine de arkadaş olmak istersen buyur![]()
Acıtmadan yersen problem yok![]()
Tanıtayım tabi nazarbonzugu kardeş
18 Yaşımdayım lise3e geçtim, maalesef 9.sınıfı tekrar ettim o yüzden yeni 11e geçtim.
Bulgaristanlıyız annem babam oralı ben burada doğdum ama dilini biliyorum öğrendim akrabalarım orada :) böyle işte siz de tanıtın tanışalım yahu ben de çok yalnızım![]()
oo sen baya çıtırsın
gitti bi yılın, iyi çalış derslerine
22 yaşında, çalışan, efendime söyliyiiiiimm, asker bekleyen hatun kişisiyim![]()
benim sevgilim de okuyor 2 yıllık gitmeyi tercih etti bence gereği yoktu ama
gitmeseydi şuan askerdi 2 2buçuk yaş falan var aramızda.
335. günümüz bugün ihihD
DD
aileler falan biliyor mutluyum mutluyuz mutlusunuz![]()
Olsun. 4 yıla tamamlar.
Nicegünlere aylara yıllara inşallah.
18*19 lu yaşlarım ne kaa güzeldiiiii![]()
yaşlanmış gibi konuşuyorsunnn![]()
lise üni yıllarım güzeldi anlamında..
yaşlnyruz her gecen gün![]()
Buralar boş kalırmıydı hiç .. ?
Hey nigga ! Nerdesiniz..![]()
Ne yedimmm beee ne yediiim![]()
Ben artik bekar ve ozgur biriyim uleeyynnn :) kimse bana karisamaz....:):) yakarim dunyayi.....
:)
hayırdır lovel sevgilinden mı ayrıldın :26:
evet mecburi bi ayrilik oldu ama olsun, mutluyum yine de :)