• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende cok fazla model denedım de prenses modelde bir de etraftakiler cok fazla yaklasamıyor
dans ederken uzak durmak gerekiyo baya :1::1:

tatlım cok denedım zaten ya
aslında insanın içi 1 2 modele ısınıyor onda takılı kalıyor sonra karar ver verebilirsen :27::27::31::31:

Birini alsan aklın diğerinde kalıcak. Yani bende kesin öyle olurdu. Biraz kararsızımda:44:

bazen hayal ettiğimiz gibi durmayabiliyor tabi:31:
yakışanını al tabisi:16:

sende aynı şekilde, yakışanıı ve içine sineni al yavrum, :16:
gerçi hepsi yakışır amaaa:23:

aynen öyle kuzum
inşallah bi karar verebilirsem :16:

Birini alsan aklın diğerinde kalıcak. Yani bende kesin öyle olurdu. Biraz kararsızımda:44:
aynen :23:
bende o yuzden bekliyorum suanda :52:
acaba sonradan kararım degişir mi diye :28:
bi kere giyiceksin ya hayatında o yüzden zor bi karar
gelinlikçiler beni görünce isyan ediyo artık sen damadı nasıl begendin nasıl karar verdin dıye :1::1:

aynen öyle kuzum
inşallah bi karar verebilirsem :16:

aynen :23:
bende o yuzden bekliyorum suanda :52:
acaba sonradan kararım degişir mi diye :28:
bi kere giyiceksin ya hayatında o yüzden zor bi karar
gelinlikçiler beni görünce isyan ediyo artık sen damadı nasıl begendin nasıl karar verdin dıye :1::1:
Hahahhh çok iyiymiş:1: Onlarında işi zor ya düşünsene günde kararsız kaç kişi geliyo. Ertesi gün yine aynı kız geliyo sonra yine geliyo:1::1:

Hahahhh çok iyiymiş:1: Onlarında işi zor ya düşünsene günde kararsız kaç kişi geliyo. Ertesi gün yine aynı kız geliyo sonra yine geliyo:1::1:

aynen ben bi gelinliği 3 kez giydim farklı günlerde :1:
kadın sesini çıkaramıyo tabi ama içinden neler dedi kim bilir :27::27:

bende cok fazla model denedım de prenses modelde bir de etraftakiler cok fazla yaklasamıyor
dans ederken uzak durmak gerekiyo baya :1::1:

tatlım cok denedım zaten ya
aslında insanın içi 1 2 modele ısınıyor onda takılı kalıyor sonra karar ver verebilirsen :27::27::31::31:
evet o yüzden direkt eledik prensesi biz de canım:27: inşallah içimize en çok sinen gelinliği bulur alırız:16:

bazen hayal ettiğimiz gibi durmayabiliyor tabi:31:
yakışanını al tabisi:16:

sende aynı şekilde, yakışanıı ve içine sineni al yavrum, :16:
gerçi hepsi yakışır amaaa:23:

teşekkür ederim bebeğim:54: inşallah o gelinliği bi buliyim hemen alıcam:27::27:

iyim canım seni sormalıı
ne var ne yok bakalımm
dün hiç görmedim seni buralarda yoktunn hiç

Cnm dün yalnızdım bütün işler benim üstümdeydi o yüzden pek giremedim. Tam giriyorum bişey yazıyorum hooop iş çıkıyo müşteri geliyo bankaya gidiyorum fln takip edemiyorum sonra

Cnm dün yalnızdım bütün işler benim üstümdeydi o yüzden pek giremedim. Tam giriyorum bişey yazıyorum hooop iş çıkıyo müşteri geliyo bankaya gidiyorum fln takip edemiyorum sonra
heee anladım canımm
bugün daha rahat olursun inşAllah o zaman:21:

Back
X