• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

demi demi :9:
kac kere gelinlik alıcaz sanki hayatımızda :27::27:
Aynen öyle hayatımızda 1 gece prenses olucaz herşeyin en iyisini istemek ince eleyip sık dokumak hakkımız:21::21:
öyle vallaaa haftanın acısını çıkarttım :ssz: uyu tabi ohhh nörüyonuzzzz :23::23:

Ohhh çok iyi yapmışsın kuzum. Keşke benimde 2 gün iznim olsa ne iyi olurdu

Aynen öyle hayatımızda 1 gece prenses olucaz herşeyin en iyisini istemek ince eleyip sık dokumak hakkımız:21::21:

sorma kuzumm zaten hafta sonları çook çabuk geçiyoo :ssz: midem bulanıyo bugün yaa pek iyi değilimm :31:

kesinlikle :32:
zaman cabuk gecsin o günler gelsin hayırlısıyla :48:
bi saattir annemin yaptırdıgı ceyizciklerime bakıyordum da tekrar aşka geldim :16:
evimi hayal ettim cici cici:24::24::24:

:46::46:canım senle uzun zaman oldu hiç görüşemiyoruzzzzzz
napıyon ne ediyonnn
bir tek sen uzuuuuunnn uzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn yazıyonn banaaa:52::52:

kuzucum denk gelemiyoruz bi türlü ama yakaladık işte birbirimizi:32::32:
nossun fıstık iş güç ve evlilik hazırlığı işte:16: 1 aya işten ayrılıyorum inşallah fırsatım olursa düğün hazırlığından yapmak istediğim çok şey var:27: kız arkadaşlarımla uzun zamandır görüşemiyorum onlara biraz zaman ayırıcam sonra ablamın yanına gider bi hafta kalırım belki:27::27:
yarın da bakmak istediğim bi moda evi daha kaldı oraya gidicem inşallah annem de gelecek bu kez görsün kızını beyazlar içinde :16::16: işin özü evleniyim diye gün sayıyorum sen napıyosun nasılsn görüşmeyeli?

ayy bende diyorum bu uğultu nerden geliyo.
meğer hepsi toplaşmış bırbırbır çene yapıyomuşşş :30:

selam şekerler geldim yine:54::54:
Hoşgeldin kalbimize neşe getirdin sultanımmm:9::9:
sorma kuzumm zaten hafta sonları çook çabuk geçiyoo :ssz: midem bulanıyo bugün yaa pek iyi değilimm :31:
Niyeki kuzum nerden çıktı şimdi mide bulantısı karnın mı acıktı
kesinlikle :32:
zaman cabuk gecsin o günler gelsin hayırlısıyla :48:
bi saattir annemin yaptırdıgı ceyizciklerime bakıyordum da tekrar aşka geldim :16:
evimi hayal ettim cici cici:24::24::24:
Ne mutlu sana cnm evinizi tuttunuz mu ne zmn yerleştiriceksiniz

kuzucum denk gelemiyoruz bi türlü ama yakaladık işte birbirimizi:32::32:
nossun fıstık iş güç ve evlilik hazırlığı işte:16: 1 aya işten ayrılıyorum inşallah fırsatım olursa düğün hazırlığından yapmak istediğim çok şey var:27: kız arkadaşlarımla uzun zamandır görüşemiyorum onlara biraz zaman ayırıcam sonra ablamın yanına gider bi hafta kalırım belki:27::27:
yarın da bakmak istediğim bi moda evi daha kaldı oraya gidicem inşallah annem de gelecek bu kez görsün kızını beyazlar içinde :16::16: işin özü evleniyim diye gün sayıyorum sen napıyosun nasılsn görüşmeyeli?
ohh ohh ne güzell telaşların vamış senin böyleee:16:
bende napim işte canım sınavlarla uğraştım bitti şimdilik
kaldığım sınavlarım var onlar eylülde olcak
şimdilik tatile odaklanıyorummm stresten sıkıntıdan uzakk
tabii boş boş oturacağıma benimkinin yanına gitmek istiyorum amaaa olmuyooo
gidemem izin de alamaz zatennn bankadan:26:
benim ev erkadaşım denize gitti bügün ohhh güneşlenecek misss
ben evde pinekliyorumm
nolurdu sanki denize gönderseee
annemde gitti tatileee ben kaldım böyle öksüz gibii:19:

Back
X