• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

heeee anladım canımmm
güzel bir süreçmiş sizin için aileler istememezlik yapmamış
bizde sorun çıkacak gibi duruyor da
o yüzden sorayım dedim siz nasıl ailenizi ikna ettiniz diye
ama maşallah Rabbim kolaylığını vermiş:16::nazar:
Cok sukur aileler karsi cikmadi.....sukur rabbim hic pismanlikta vermedi.....
ikinizde istiyormuşsunuz taşınmayı pişman olmuşsunuz
taşınırsınız inşAllah gurbetlik hakkaten zordur
bende sizin gibi olucam hiç tanımadığım bilmediğim bir yerde yaşicam
sadece sevgilimin akrabalı yakınımızda olcak
bakalım neler olcakk herşeyin hayırlısı:21::nazar:

Benim annem cok dedi tasinma etme pisman olursunuz diye....ama esimin uzun zamandir isi burdaydi ayrilikta zordu.....aslinda pisman olmak degilde gecen annemlere gittik esimle arabada giderken her yer tanidik bir hatirasi vardi.... ordaki ev benimdi kiraya verdik...tasindigima mutluyum cunku esimle oyle uzun ayriliklar olmicak onunla guzel zamanda geciriyoruz...ama insan ister istemez ozluyor oralari.....ama egitim konusunda cocuklarim icin burasi cok iyi....iyi bir egitimi var....
Ev daha rahat....allah kimseye pismanlak vermesin....sadece alistigim yerleri ozluyor gibiyim gerci burayada alisirim hele okullar acilsinda bircok cevrede edinirim.....
Senin icin herseyin hayirlisi olsun....iki gonul bir olduktan sonra her zorluk asilir elbet...

Cok sukur aileler karsi cikmadi.....sukur rabbim hic pismanlikta vermedi.....

Benim annem cok dedi tasinma etme pisman olursunuz diye....ama esimin uzun zamandir isi burdaydi ayrilikta zordu.....aslinda pisman olmak degilde gecen annemlere gittik esimle arabada giderken her yer tanidik bir hatirasi vardi.... ordaki ev benimdi kiraya verdik...tasindigima mutluyum cunku esimle oyle uzun ayriliklar olmicak onunla guzel zamanda geciriyoruz...ama insan ister istemez ozluyor oralari.....ama egitim konusunda cocuklarim icin burasi cok iyi....iyi bir egitimi var....
Ev daha rahat....allah kimseye pismanlak vermesin....sadece alistigim yerleri ozluyor gibiyim gerci burayada alisirim hele okullar acilsinda bircok cevrede edinirim.....
Senin icin herseyin hayirlisi olsun....iki gonul bir olduktan sonra her zorluk asilir elbet...

inşAllah canımm hakkımızda hayırlısı:nazar:
hmmmm... o zaman bir süre sabretmeniz gerekiyor
değişiklik yeni olduğu için alışmanız zaman alacaktır
ama dediğiniz gibi eşinizle ayrılıklarınız olmicak çocuklarınız için daha güzel bir eğitim vs
birazcık sabır sadece

inşAllah canımm hakkımızda hayırlısı:nazar:
hmmmm... o zaman bir süre sabretmeniz gerekiyor
değişiklik yeni olduğu için alışmanız zaman alacaktır
ama dediğiniz gibi eşinizle ayrılıklarınız olmicak çocuklarınız için daha güzel bir eğitim vs
birazcık sabır sadece

Ben cabuk adapte olurum elbet....hem sicaj hem ramazan ayi insanda ister istemez sikilinca ozlem oluyor....ama oturdugum yer buyuk guzel bir yer.....

Merak ettim sen nerde oturuyorsun nereye gelin gitmeyi dusunuyorsun....

Hehhheee sızı bulamam sandınız dımı :10::10::10:
koptum geldım anacım yenı topısımız hayırlı ugurlu olsun bacılar
bna ozelden yazmayanları esefle kınıyorum :20::20::20:
sızı cok ozledım , yrn cagrı dınlemeye baslıyoruz ondan sonra sınav olcaz yıne gecersem baslıyorum gecemezsem totoma tekme :27::27:
bana dua edın yavrular , sızde ne var ne yok 80 sayfayı okuyamadım yavv bırı ozet gecsın alyagsu nıkah yapmıs musmutlu olsun ıns boncukun safagı kac lunna da yazmamıs bna cvp tospam sudenaz morıncı pıskom pembıs gelın napıyor ( unuttklarım yoktr ıns ) sacınızı basınızı yolcem valla:33:
donusum muhtesem olcek uleyyynnnnnnnnnn :60:
bekleyın benı :52::52::52:
zelocann kız hafta sonu dahi gelmez olmuştun özlettin kendini valla:54: o totoya tekme atılmıcak gör bak ben güveniyorum sana o iş senin kızımmm:34:
ben de çok bi değişiklik yok kuzum düğün telaşı var sadece dün gelinlik denedim bi sürü:16::16: işten bi çıkayım daha rahat koşturucam düğün hazırlıkları için de az kaldı zaten bayramdan sonra çıkıcam inşallah:27:
akşamları girmeye çalış bazen biz de oluyoruz kuzum.

Özümeee sözüüme dööönnndüüüüm
doğruyu yanlışı gördüüüümmmmm
ahhhh, can cıkmamaışş yerindeeeeeeeeeee
aslan gibi geri döndüüüümmmm :24::24::24::24::24::24:

Günaydın gençlik. :3:

günaydın boncuuummm:54:

kızlar dün gelinlik denemeye gittik annemlerle ben gelinlik denerken kardeşim gizlice fotoğraf çekmiş size gösterebilicem:27::27:

Aaa ne güzell hani bakalımmmm :52:

Hadi gönder bakalımm evett merakla bekliyoruzz kuzummm :32::124:

Aniiiiiiiiiii:52: Kardeşin de çok çakal :27:
HAdi gönder fotoyu. :23: Çooook meraktayım

aynen öyle ama organize gittik :27::27: dedim ki sen bi köşeye pıs biz kadınla konuşurken gizlice çek beni :27::27: çektiği anı bilsem poz verirdim:27::27: ama eller kollar bi yanda çıkmış ossun önemli olan gelinliği görmeniz dur albüm yapıcam arkideşlerim görsün:23::23:

aynen öyle ama organize gittik :27::27: dedim ki sen bi köşeye pıs biz kadınla konuşurken gizlice çek beni :27::27: çektiği anı bilsem poz verirdim:27::27: ama eller kollar bi yanda çıkmış ossun önemli olan gelinliği görmeniz dur albüm yapıcam arkideşlerim görsün:23::23:

Hala yazıyo ya, kız git koy şu fotoyu :27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Back
X