• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yaaa çok sevindim olleeyy :16::16::16::16:
yolda şuanda araba ile geliyor 3 gün sürecekmiş yolculuk bu son gelişi artık düğün olacak ve giderken kırmızıyıda götürecek :2::2:
izledim daha önce izlemiştim çokkk komikler yaaaaaa :1::1::52:
banane özledim anlıyorum ben karaktersizim vardı birtanede onada bayılıyorum ben mimikler süper:60:

Arabayla mı geliyo öhhh :52::52::52:

Barıştılar mı düzeldi mi herşey :16:
e kızın hiçbişi hazır diil ama :52::52::52:
Yarıda bıraktı gelnlik denemelerini falan :14:

gördüm kuzum henüz kesin karar vermiş değilim bu beğendiğim iki taneden biri bu hafta net bi karar verip başlıcam artık:16: teşekkür ederim canım darısı sana inşallah:16:
ama o resimlerin ikisi aynı gelinlik zaten bi tarafı düz bi tarfı güpürden yapılmış

hehe anladım cnm bende öyle düşünmüştüm:):)
amin canım benım inşallah
net kaararını verde bakalım :27:
üzerine göre ayarlandıktan ve bittikten sonra çoook daha güzel olacak eminim :16:

Arabayla mı geliyo öhhh :52::52::52:

Barıştılar mı düzeldi mi herşey :16:
e kızın hiçbişi hazır diil ama :52::52::52:
Yarıda bıraktı gelnlik denemelerini falan :14:

aynen araba ile geliyor:53:
ama daha öncede gelmiş tecrübeli yani bayağı sağlam şöför demekki....
malesef öyle ama gidecek tekrar provalara canım zaten gelinliğini seçmişti düğününe 41gün kaldı bakalım hayırlısı herşeyi hazır gibi zaten gülün ufak tefekleride jet hızı ile halledecekler işte:/

Benimde geldiğimi niye söylemiyosun:19:

yiiivruuuum kimse bi yorum yapmadı dedimki o şoku atlatsınlar ondan sonrada hatta lunna bileeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiiii diyim dedim ama kırmızıya bile şaşıran olmadıki :27::26:

kızlaaaaaaaaaaaaaar yemekten sonra çayada lunna geldi kahve içtik meyve yedik boll boll çene çaldık siz hiç şaşırmayın merakta etmeyin tamam mı sizin yüzünüzden lunna kızdı bakkkkkkkkkkkkkkkkkııınnnnnnnnnnnnnnn :35::36::35::33::32::30::30::56::7::7::7::38:

HEH TAMAM ŞİMDİ ANLADIM KUZUM ÇOK GÜZEL DEĞİŞİK BİR MODEL PRENSES DEİKLERİ BU SANIRIM:)
kollarını nasıl yaptıracaksın kısa fakir uzun ?
yok kuzum bu prenses değil prenses daha kabarık oluyo buna A tipi gelinlik modeli deniyo. kollar da fakir kol olacak daha şık duruyo bi de uzun sadece kenarı güpürlü bi duvak:16:
Bende öyle ya susadım biraz napıyım canım aynı takılıyorum öyle :24::24:
ayy ben de susadım acıktım:ssz: sahuru bikaç dilim karpuz süt ve suyla yaptım. sütle karpuz ne alaka ben de bilmiyorum ama canım yemek istemedi bari sıvı alıyım dedim şimdi acıktım:ssz:
hehe anladım cnm bende öyle düşünmüştüm:):)
amin canım benım inşallah
net kaararını verde bakalım :27:
üzerine göre ayarlandıktan ve bittikten sonra çoook daha güzel olacak eminim :16:

inşalalh canım şu bikaç gün içinde son bikaç yere bakıcam ve başlıcam artık:16:

$577809_543854762310769_1127875748_n.webp :89::97::97:

yiiivruuuum kimse bi yorum yapmadı dedimki o şoku atlatsınlar ondan sonrada hatta lunna bileeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiiii diyim dedim ama kırmızıya bile şaşıran olmadıki :27::26:

kızlaaaaaaaaaaaaaar yemekten sonra çayada lunna geldi kahve içtik meyve yedik boll boll çene çaldık siz hiç şaşırmayın merakta etmeyin tamam mı sizin yüzünüzden lunna kızdı bakkkkkkkkkkkkkkkkkııınnnnnnnnnnnnnnn :35::36::35::33::32::30::30::56::7::7::7::38:

:9: Şaşırmazsanız böylede fırça atarız:9::9::9:

aynen araba ile geliyor:53:
ama daha öncede gelmiş tecrübeli yani bayağı sağlam şöför demekki....
malesef öyle ama gidecek tekrar provalara canım zaten gelinliğini seçmişti düğününe 41gün kaldı bakalım hayırlısı herşeyi hazır gibi zaten gülün ufak tefekleride jet hızı ile halledecekler işte:/

Hadi hayırlısı kuzum ya inşallah mutlu mesut olurlar :16:

Hoşgeldn canım nabersn

kırmızıya iftara mı gittin yakın mı size canım :31:

lunnayla kahve mi içtinizz :53::53: babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bu çileklerden hangisi daha büyük :60::9:

selam canım hoşgeldinnn:3:
y

ayy ben de susadım acıktım:ssz: sahuru bikaç dilim karpuz süt ve suyla yaptım. sütle karpuz ne alaka ben de bilmiyorum ama canım yemek istemedi bari sıvı alıyım dedim şimdi acıktım:ssz:
:
iyi bir kombin yapmışsın canım :9: bende sahurda ramazan pidesinden pizza yapmış annem onu yedim ama acıkım da biraz :56:6:

Son düzenleyen: Moderatör:
hoş geldin sudee nasılsın :)

kızzzzzzzz ben kaçırdım heralde kim kimi görmüş kiminle çay içimişş:52::52:

yok kuzum bu prenses değil prenses daha kabarık oluyo buna A tipi gelinlik modeli deniyo. kollar da fakir kol olacak daha şık duruyo bi de uzun sadece kenarı güpürlü bi duvak:16:

inşalalh canım şu bikaç gün içinde son bikaç yere bakıcam ve başlıcam artık:16:

hm anladım canım.. bencede fakir kol daha şık duruyor.. çok heyecanlı yyaa:16:
nişanlında gördümü gelinliğini :27:

lunnayla kahve mi içtinizz :53::53: babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi bu çileklerden hangisi daha büyük :60::9:

iyi bir kombin yapmışsın canım :9: bende sahurda ramazan pidesinden pizza yapmış annem onu yedim ama acıkım da biraz :56:6:

ayhh canım çekti şimdi bi pizza olsa ne güzel olurdu aslında canım fırında mantarlı makarna çekiyo giderken mantar bulursam markette yaparım belki :31:

heeeeeeeehhh şööye şaşırın bakiiim olayın tadını kaçırmayınnnnnnn:35::35::33::33::33:
evet ben kırmızıya iftara gittim bana çokkkkkkkkkkkk güzel yemekler yapmış döktürmüş hamarat kzıımız. yemekten sonrada lunna ben kırmızı türk kahvesi içtik kırmızının çeyizlerine baktık meyce yedik çene çaldıl boooğğl boooğğl :27::27::16::16::16::16::16:

Back
X