• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

nevresim al pike takımı al ufak ıvır zıvır şeyler mesela çerezlik saklama kabı yani aslına bakarsan hepsi için erken en güzeli para biriktirip zamanı gelince gönlünce almak:34:

öyle yapıcak artık mecbur canım düğünü erteleme imkanımız da yok ablamın doğumu var çünkü. o yüzden 15 ine illaki bi yer bulmamız şart. şimdi baktım çok güzel yerler var çamlıcada inşallah bi tanesi boştur :ssz:

inşallah canım
yok ya ertelemeyin o güne adapte oldunuz artık
güzel haberlerini beklıcez o zaman bu konuda :21:

öyle tabiki de ama ne bilim nevresim takımı al pike al onların modası hiç gecmez :1::1:

nevresim al pike takımı al ufak ıvır zıvır şeyler mesela çerezlik saklama kabı yani aslına bakarsan hepsi için erken en güzeli para biriktirip zamanı gelince gönlünce almak:34:
:

öyle tabi ama sabredemiyorum almam lazım bir şeylerr :52: pike nevresim falan alayım evett :32:

bir etrafıma bakıyorum herkes herşeyini almış bende daha bir çöp yokk olmuyo öylee:51: sevgilisi olmayan tanıdıklarım bile almış çoğu şeyinii :6:

öyle tabi ama sabredemiyorum almam lazım bir şeylerr :52: pike nevresim falan alayım evett :32:

bir etrafıma bakıyorum herkes herşeyini almış bende daha bir çöp yokk olmuyo öylee:51: sevgilisi olmayan tanıdıklarım bile almış çoğu şeyinii :6:

evet insan öyle cevresindekileri görünce sabırsızlanıyor :1:
bnim daha 1 ay öncesine kadar hiçbişeyim yoktu dogru düzgün canım
para cebinde olduktan sonra hepsini almak en fazla 1 2 hafta sürer simdi yavas yavas alıyorum ben gördükçe hoşuma gidenleri
ki böyle cok daha güzel oluyo uyumlu alabliyorsun en azından:24::24:

iyiym allaha şükür canım sen nasılsın,

alışkanlık oldu healde :)

günaydın tatlım

iyim ben canım sen nasılsın

iyim be tatlım bugün bi uykum var bi uykum var anlatamam maşallah neşenişz keyfiniz yerinde darısı bana da canım :)
ben de eh işte canım düğün hazırlıkları baya bi sttres oluyomuş:ssz:

inşallah canım
yok ya ertelemeyin o güne adapte oldunuz artık
güzel haberlerini beklıcez o zaman bu konuda :21:
inşallah canım erteleme yapmayız yapamayız daha doığrusu doğum yüzünden.

kız benim vardı sevgilim 5. senemizde nişanlandık yine bi çöpüm yoktu şimdi hepsini aldım işte. zaten cebinde paran olsun her şeyini alıverirsin o yüzden hiç acele etme bak ben iki ay önce aldığım yağdanlıktan bile sıkıldım anneme bırakıp yenisini almayı düşünüyorum:27::27:

kız benim vardı sevgilim 5. senemizde nişanlandık yine bi çöpüm yoktu şimdi hepsini aldım işte. zaten cebinde paran olsun her şeyini alıverirsin o yüzden hiç acele etme bak ben iki ay önce aldığım yağdanlıktan bile sıkıldım anneme bırakıp yenisini almayı düşünüyorum:27::27:

aynen çok stresli bir süreç iki tarafında anlayışlı olması lazım özellikle kına ve düğün günü canım, ama değiyor inan bu çektiklerine o yüzden sen hiç bişeyi takma kafana güçlü olmalısınn gelin hanımmmmmm :)

aynen katılıyorum :7:
evde beklettikçe sıkılır insan ya ben o yüzden simdi bile acele etmıyorum
ufak tefek seyleri hala bekletiyorum bi gün dükkanın altından girer üstünden cıkar alırım diye bekliyorum yagdanlık tuzluk vb :27::27::27:

evet insan öyle cevresindekileri görünce sabırsızlanıyor :1:
bnim daha 1 ay öncesine kadar hiçbişeyim yoktu dogru düzgün canım
para cebinde olduktan sonra hepsini almak en fazla 1 2 hafta sürer simdi yavas yavas alıyorum ben gördükçe hoşuma gidenleri
ki böyle cok daha güzel oluyo uyumlu alabliyorsun en azından:24::24:

:1: hımm benim çok fazla para biriktirme şansım olmuyo işte kartla taksitle alabilirim anca bakalım yaa hayırlısı ne bileyim bir heves iştee :32:

dün annem saklama takımı almış böle nazar boncuklu seramik büyük baya işte , şeker , pirinç, un koymak için
diyo şimdi sen kızarsın niye eve alıyosun bana alsana diyee :52: evet dedim ama bunlar tarzım değil ben daha farklı istiyorum falan annem de sen öyle kullanmazsın o yüzden almadım sana zaten diyoo :60:

Son düzenleyen: Moderatör:
:1: hımm benim çok fazla para biriktirme şansım olmuyo işte kartla taksitle alabilirim anca bakalım yaa hayırlısı ne bileyim bir heves iştee :32:

dün annem saklama takımı almış böle nazar boncuklu seramik büyük baya işte , şeker , pirinç, un koymak için
diyo şimdi sen kızarsın niye eve alıyosun bana alsana diyee :52: evet dedim ama bunlar tarzım değil ben daha farklı istiyorum falan annem de sen öyle kullanmazsın o yüzden almadım sana zaten diyoo :60:

hmm hepsini taksıtle alıcaksan son zamanlarda zorlanabilirsin canım ya o zaman basla yavastan :12:

aynen çok stresli bir süreç iki tarafında anlayışlı olması lazım özellikle kına ve düğün günü canım, ama değiyor inan bu çektiklerine o yüzden sen hiç bişeyi takma kafana güçlü olmalısınn gelin hanımmmmmm :)
inşallah canım ben sanırım fazlaca tezcanlıyım hemen olsun bitsin rahata erelim istiyorum:1::1: strese gelemiyorum cok cadı oldum ya böyle değildim aslında:27:

aynen katılıyorum :7:
evde beklettikçe sıkılır insan ya ben o yüzden simdi bile acele etmıyorum
ufak tefek seyleri hala bekletiyorum bi gün dükkanın altından girer üstünden cıkar alırım diye bekliyorum yagdanlık tuzluk vb :27::27::27:
aynen öyle o ufak tefekler bende de bekliyo onları istanbuldan halledicem burdan yük etmeye gerek yok hemencecik halledilir nasılsa:31:

şimdi beğendiğini bile 3 yıla beğenmeyeilirsin tatlım o yüzden acele etme. ben her şeyimi kendim seçtim canım annem sadece çeyizin olmazsa olmazı olan dantel mantel şeylerini almış güzeller ama onların bakımı çok zor pek kullanmam gibi geliyo da gönlünü kırmadım işte:31:

inşallah canım ben sanırım fazlaca tezcanlıyım hemen olsun bitsin rahata erelim istiyorum:1::1: strese gelemiyorum cok cadı oldum ya böyle değildim aslında:27:

aynen öyle o ufak tefekler bende de bekliyo onları istanbuldan halledicem burdan yük etmeye gerek yok hemencecik halledilir nasılsa:31:

şimdi beğendiğini bile 3 yıla beğenmeyeilirsin tatlım o yüzden acele etme. ben her şeyimi kendim seçtim canım annem sadece çeyizin olmazsa olmazı olan dantel mantel şeylerini almış güzeller ama onların bakımı çok zor pek kullanmam gibi geliyo da gönlünü kırmadım işte:31:
aynen öyle evde bekletmeye de gerek yok :1:

i

pekisi o zamnn hevesim gitti zatiii :63: :9:

bende dantel istemiyorum da annem sadece dantel gümüşlük takımı yaptırıyo şimdi hoş bir şey bir tek o işte , gerek yok başka öyle dantele falann :6::6:

286480]Günaydın kızlar ben geldiim :3:
hoşgeldin canımm naıslsınnn :13:

bende dantel istemiyorum da annem sadece dantel gümüşlük takımı yaptırıyo şimdi hoş bir şey bir tek o işte , gerek yok başka öyle dantele falann :6::6:

hoşbulduk canım sağol iyiyim sen nasılsın konu çeyiz mi :6:
Benim hiç çeyizim yok , zamanında bir kaç birşey almıştım ama şimdi anneme kullan sen diyorum :51:

aynen öylee:1::1:

Günaydın kızlar ben geldiim :3:
günaydın sashaaa naber:31:

benim annem ondan ayrı kalın kenarlı dantelli çarşaf takımları yaptırmış:27::27: geyik motifli nasıl örüyolar o dantelleri vallahi helal olsun bunalırım gelemem ben öyle sıkıntılara:27::27:

hoşbulduk canım sağol iyiyim sen nasılsın konu çeyiz mi :6:
Benim hiç çeyizim yok , zamanında bir kaç birşey almıştım ama şimdi anneme kullan sen diyorum :51:

iyiyim bende sağol canımm :21:

evett benimde ufak tefek şeylerim var işte , öyle deme kız dursun yinee :8:

benim annem ondan ayrı kalın kenarlı dantelli çarşaf takımları yaptırmış:27::27: geyik motifli nasıl örüyolar o dantelleri vallahi helal olsun bunalırım gelemem ben öyle sıkıntılara:27::27:

anaam yok bee kim kullanır onları artıkk :51:hakikaten emeğe yazıkk boşuna yanii :32:

onun yeriine neler alırım ben evceyzime :16:

iyi diyelim iyi olsn tospam :52: Senden naber nasılsınn
iyiyim bende sağol canımm :21:

evett benimde ufak tefek şeylerim var işte , öyle deme kız dursun yinee :8:

Alıp eve yığmaktansa zamanı gelince almak dha mantıklı geliyor bana , dantelden hiç haz etmiyorum zaten hiç dantelim falan yoktur :6:

anaam yok bee kim kullanır onları artıkk :51:hakikaten emeğe yazıkk boşuna yanii :32:

onun yeriine neler alırım ben evceyzime :16:
daha ben küçükken yaptırmış annem onları canım şimdi almıyorum demek olmaz alırım ama kullanmam muhtemelen maksat gönlü kırılmasın:34:

iyi diyelim iyi olsn tospam :52: Senden naber nasılsınn

Alıp eve yığmaktansa zamanı gelince almak dha mantıklı geliyor bana , dantelden hiç haz etmiyorum zaten hiç dantelim falan yoktur :6:

iyi sayılırım ben de canım çeyizdi düğündü uğraşıyorum işte :31:

Back
X