Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

başta o tempo inana güzel geliyordur ama bir müddet sonra yıldırıyodur :1:
Mesela şimdi evimin hanımı çocuklarımın anası olmayı arzuluyorum ama sonrası meçhul kaldıramayabilirim :52:

Tamam cocuk harıka bır duygu mucıze gıbı goruyorsun sevdıgın ınsanda yannda ama oyle bır tempokı monotonlasıyorsun kosusturmaca ıcınd bazn dusnuyorsun napıyorum bennn yada ben buaralr cok daldım işe guce hem calısp hem ev ıs yardımcı ana baba kaygana yok eee benım gıbı olursunuz:):)

ana bak hala laf yetiştiriyoo:19:
suss susss:33::33::33::29::29:
ahahahEki Görüntüle 762843 Eki Görüntüle 762843 Eki Görüntüle 762843
heeaaaa çok güzel bir ben sevemedim nedenseee :)

angaraa bir başka gÜZel:)
herkesin memleketi kndine güzel bkz: ben İzmit delisiyim:51::12:
nirden geliyoon angaralıı hobaaa :118:

$39416f160619ef086e09dab535082b4c492c6444.gif

Tamam cocuk harıka bır duygu mucıze gıbı goruyorsun sevdıgın ınsanda yannda ama oyle bır tempokı monotonlasıyorsun kosusturmaca ıcınd bazn dusnuyorsun napıyorum bennn yada ben buaralr cok daldım işe guce hem calısp hem ev ıs yardımcı ana baba kaygana yok eee benım gıbı olursunuz:):)

yok anacım ben almayım kendime zor bakıyorum çocuğa kocaya nasıl bakıyım birde :37:

başta o tempo inana güzel geliyordur ama bir müddet sonra yıldırıyodur :1:
Mesela şimdi evimin hanımı çocuklarımın anası olmayı arzuluyorum ama sonrası meçhul kaldıramayabilirim :52:

evet alıstıgın yer en guzel bırde yalnızlık zor :26:

düşün düşün şaka yapıyorum:) evlenınceeee acayıp bır maraton oluyor evdı ıstı falan:):) ben yoruldum bekarlık sultanlıktır dıye bosuna demıyorlar:)):
bizim 5 yıl olddu ama hala dün gibi ::P:P:52::27:

:1::1::1: Daha nice 5 senelere abla hmm demek sende 25de evlendin benmde ideal o zmn 25-26 çok geç olcak diye korkuyodum :1::1::1:

yok anacım ben almayım kendime zor bakıyorum çocuğa kocaya nasıl bakıyım birde :37:

25 ime kdr bend e oyle dedımmm :):):27:

:1::1::1: Daha nice 5 senelere abla hmm demek sende 25de evlendin benmde ideal o zmn 25-26 çok geç olcak diye korkuyodum :1::1::1:

evet 25 de evlendım erken evlendım dıyede hala kızınıyorum kendıme:):) ama aslında en ıdeal sanrm 27 dde cocuk yaptım sımdı oldum 30 ama dolu dolu 30 deılım kızlar hehehe:):27::27::27:

Back
X