Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Öyle deme kuzuuum herşeyin hayırlısı olsun:26:

Ayyy ne çok yerdm patlamış şeker :27:
Bide leblebi tozu vardı boğazıma kaçardı hep :27::27:

Dün gece hiçbirbaşlığı olmayan yazılar denk geldim de herkez yazmış
Duygulandım baya resmen o günlere dönmüştüm ya :43:

topiktemi ne yazmışlar çocukluk dönemlerimizmi:27:

uuu götürüyon pastaları :90: :21:

Ayyy ne çok yerdm patlamış şeker :27:
Bide leblebi tozu vardı boğazıma kaçardı hep :27::27:

Dün gece hiçbirbaşlığı olmayan yazılar denk geldim de herkez yazmış
Duygulandım baya resmen o günlere dönmüştüm ya :43:

aynen yaa çook güzeldi bence o zamanlarda çocukluk , atari vardı efsane gibii :1:

doksanlar dizisinde atari kafe varya kardeşime diyorum ki bak o zamanlar ınternet kafe yoktu atari kafeler vardı heeey gidi sen bilmezsin bunları diyorum :90:

:1::1: hepsini çok severdim ben o poşet kolonyalar bizim evin orda kırtasite satılırdı her renginden alıp alıp elime sürerdim çokta güzel kokarladrdıı :21:

o yüzüğü de çok oynardık elimizde sıkardık su çıkardıı:1: hepsi çook güzeldi bee :ssz: :32:

öyle havalı baloon köpüklerimiz olmazdı bizim , hortumu kesip annemizden gizli arakladığımız deterjanla köpük yapardık :1:
hatta ben bi kere azıcık içime çekip hastaneyi boylamıştım :1:
Kışın yine annem görmeden tepsi kaçırır elim yüzüm soğuktan uyuşana kadar eve gelmezdim :1: Gece yarısı sokaktan topanırdık :1: Peynirli salatalıklı ekmek yerdik :1: Şimdi ver bi çocuğa bak bakalım yer mi :1:

öyle havalı baloon köpüklerimiz olmazdı bizim , hortumu kesip annemizden gizli arakladığımız deterjanla köpük yapardık :1:
hatta ben bi kere azıcık içime çekip hastaneyi boylamıştım :1:
Kışın yine annem görmeden tepsi kaçırır elim yüzüm soğuktan uyuşana kadar eve gelmezdim :1: Gece yarısı sokaktan topanırdık :1: Peynirli salatalıklı ekmek yerdik :1: Şimdi ver bi çocuğa bak bakalım yer mi :1:

kız köpük kutulu bişey vardı ya üfleyince baloncuk çıkardı onu diyosun dimi bende çok severdim:1:
ayy hele ben bayılırdım ekmek arasına yemekten çok onu severdim :56:şimdi de arada aklıma gelir öyle yerim ama sanki o tadı vermiyo yaa dimi eskiden daha güzeldi :21:, hem herşey organikti hormonlu da değildi :ssz:

konu kmşun yok muu

çokzell dimi:27:
bende örgü bilmyrum:17:

hihihEki Görüntüle 762880

varda komusyla olacak iş deılkı claısrken zor yanı cocugunu bırakcak bırını arıyrsn yada ne bılmm ısının uzadugu zmnlr bırı lazım oluyor kımse yok yada trafıge takldn cocugu alack kımse yok kuafore bıle gıdemyrm kolay kolay o acıdn zor

ama sadece yardmcı amaclı deıl ben aıleme cok duskundum burda tek bır akrabam bıle yok zor oluyoryaaa:(

varda komusyla olacak iş deılkı claısrken zor yanı cocugunu bırakcak bırını arıyrsn yada ne bılmm ısının uzadugu zmnlr bırı lazım oluyor kımse yok yada trafıge takldn cocugu alack kımse yok kuafore bıle gıdemyrm kolay kolay o acıdn zor

ama sadece yardmcı amaclı deıl ben aıleme cok duskundum burda tek bır akrabam bıle yok zor oluyoryaaa:(

Hmmm çocuk kreşte herhalde abla
Zor olmaz mı kime güvenbilecksin kendine vakit ayıramadığın içinde cinnete gelmen yakın gibi duruyor :52::52:

Hmmm çocuk kreşte herhalde abla
Zor olmaz mı kime güvenbilecksin kendine vakit ayıramadığın içinde cinnete gelmen yakın gibi duruyor :52::52:

oglum 3 yasını doldurdu aksıne bundn sonra rahat ederım dıye umuyorum o cınnet zamanlarını coktan gectım esım yardımcı olmasa ustesınden gelemezdım aksamları cocuk ona aıt en azndn sutu ve tıvaletı vs:D babaogul bırbırlerıne kaynassınlr ama dımı:)

krese gıdyr evet zor ama guzel

hahaha:60: başka neler var kız boncukk :6:

güzelmiş canım bende okudum hele şu pazar günleri banyo günü kısmı istisnasız herkeste vardı bence sanki başka gün banyoya girilmezdi gibiii :52::51:

Eveet ya :27::27::27::27:
Niye öyleydi acaba :44:
Su faturası çok gelmesn diye banyo günlermiz belliymiş :1::1::1:

oglum 3 yasını doldurdu aksıne bundn sonra rahat ederım dıye umuyorum o cınnet zamanlarını coktan gectım esım yardımcı olmasa ustesınden gelemezdım aksamları cocuk ona aıt en azndn sutu ve tıvaletı vs:D babaogul bırbırlerıne kaynassınlr ama dımı:)

krese gıdyr evet zor ama guzel

Ohh ilgilensin tabii iskele babası olmasın :1::1:
Demek ki yardımcı olan eşler olmasa kadınların çoğu akıl hastanesinde olurdu :44:

Back
X