Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ne var ki, yok olsun :) Ve ne olsun.. Bildiğin gibi işte kuzum , askerimin evindeyim , dün yolcu ettim..
Az önce uyandım , sersem bir haldeyim .. Kafeine ihtiyacım var :) Sen de yok var ne yok ? :37:

hımm ailen başka bir şehirde mi yaşıyor canım nasıl izin veriyolarlar kızz :23:

benimde şöyle güzel birr soğuk kahveyee :56:

aynı benimde iş yerindeyim vakit geçirmeye çalışıyorum :8:

hımm ailen başka bir şehirde mi yaşıyor canım nasıl izin veriyolarlar kızz :23:

benimde şöyle güzel birr soğuk kahveyee :56:

aynı benimde iş yerindeyim vakit geçirmeye çalışıyorum :8:

Ailemle ben başka şehirde yaşıyoruz. Gerçi ben 3 senedir İstanbulda yaşıyor gibi birşeyim..
Ailemin yanından çok istanbuldayım ..

Sevdiğimin yanındayım. Sıkıyorsa izin vermesinler..

İzin vermediklerine nasıl bir psikolojiye bürüneceğimi , günlerimin onsuz zehir gibi olacağını bildiklerinden ; ha birde benimkine ve ailesine çok güvendiklerinden bir sorun çıkmadı daha..

Tabi ilk başlarda babam biraz laf yapmıştı. Tabi o zamanlar daha yeniydik. Geldi bizim ki tanıdık ettik . Bizde kaldı falan ..
Allah sabır versin , bende haberlere göz gezdiriyorum..
Biraz müzik dinleyip kafa dağıtıyorum sonra vücuduma kuvvet diyip temizliğe başlayacağım.. :37:

huriler zombik gibi olmaz tamam mıı :19:
Nasılsın keten helvam , ballı lokmam :29:

Tamam orda bir çelişkiye düştüm doğrudur..

İyiyim güzelim nasıl olayım . Kalktım öyle bakınıp duruyorum . Tek başımayım Evde canım sıkılıyor..
Kayınvalide aradı,kızım diyor canın sıkılıyorsa iş yerine gel falan diyor da halim yok..

Havada sıcak zaten. Hazırlanmaya üşeniyorum.
Dedim ben evde kalayım , evi falan temizlerim dedim.
Akşam yemeği dışarda yiyebiliriz , biz seni arar çıkarsın aşağıda buluşuruz dedi. İnşallah çıkmayız ya..
Temizlikten sonra hiç halim kalmaz çünkü :37: Sen nasılsın bakayım ..

iyi öğlenler kızlaağğ :32:
selam canımm napıyosunnnnn :3:
Ailemle ben başka şehirde yaşıyoruz. Gerçi ben 3 senedir İstanbulda yaşıyor gibi birşeyim..
Ailemin yanından çok istanbuldayım ..

Sevdiğimin yanındayım. Sıkıyorsa izin vermesinler..

İzin vermediklerine nasıl bir psikolojiye bürüneceğimi , günlerimin onsuz zehir gibi olacağını bildiklerinden ; ha birde benimkine ve ailesine çok güvendiklerinden bir sorun çıkmadı daha..

Tabi ilk başlarda babam biraz laf yapmıştı. Tabi o zamanlar daha yeniydik. Geldi bizim ki tanıdık ettik . Bizde kaldı falan ..
Allah sabır versin , bende haberlere göz gezdiriyorum..
Biraz müzik dinleyip kafa dağıtıyorum sonra vücuduma kuvvet diyip temizliğe başlayacağım.. :37:

hımm değişikmiş canımm , bizimkiler ne olursa olsun izin vermezdii :27:

ben onun yaşadığı şehire bile günü birlik gitmiyorum annem o gelsin buraya senin ne işin var diyo :1:

nişan falan yok daha dimi askerden gelinc e mi düşünüyosunuz canım , başla tabiii :23: :12:

Son düzenleyen: Moderatör:
hımm değişikmiş canımm , bizimkiler ne olursa olsun izin vermezdii :27:

ben onun yaşadığı şehire bile günü birlik gitmiyorum annem o gelsin buraya senin ne işin var diyo :1:

nişan falan yok daha dimi askerden gelinc e mi düşünüyosunuz canım , başla tabiii :23: :12:

Var var , kendi aramızda yapmştık. Ama öyle çalgılı çengili olmadı..
Askerlik dönüşü Allah kısmet ederse , nişanıda halka açık şekilde yapıcaz . Sonra düğün..
Yani anlayacağın bir aksilik çıkmazsa 2014 geliniyim ..

Brişey sorucam.
Şimdi benim lise diplomam üniversitede..

Ben diplomamı ojinalini gidip liseden bir defalığına tekrardan çıkartabilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?

Var var , kendi aramızda yapmştık. Ama öyle çalgılı çengili olmadı..
Askerlik dönüşü Allah kısmet ederse , nişanıda halka açık şekilde yapıcaz . Sonra düğün..
Yani anlayacağın bir aksilik çıkmazsa 2014 geliniyim ..
hee anladım canımm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahhh :nazar: :123:
Brişey sorucam.
Şimdi benim lise diplomam üniversitede..

Ben diplomamı ojinalini gidip liseden bir defalığına tekrardan çıkartabilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?

kesin bir bilgim yok ama vermezler sanırım canım çünkü geçici mezuniyet belgesini bile bir kere veriyorlar :31:

Tamam orda bir çelişkiye düştüm doğrudur..

İyiyim güzelim nasıl olayım . Kalktım öyle bakınıp duruyorum . Tek başımayım Evde canım sıkılıyor..
Kayınvalide aradı,kızım diyor canın sıkılıyorsa iş yerine gel falan diyor da halim yok..

Havada sıcak zaten. Hazırlanmaya üşeniyorum.
Dedim ben evde kalayım , evi falan temizlerim dedim.
Akşam yemeği dışarda yiyebiliriz , biz seni arar çıkarsın aşağıda buluşuruz dedi. İnşallah çıkmayız ya..
Temizlikten sonra hiç halim kalmaz çünkü :37: Sen nasılsın bakayım ..

eve ne zaman döneceksin , ananın evini temizlediğini hiç görmedimm duymadım :27:
Bende aynı bildiğin gibiyim çocuklar geldi bu sabah evin havası değişti cıvıl cıvıl :36:

Back
X