Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzını yüzünü kırarım laannn
Peeehhhh hep keyfim mi olmak zorunda olum canım çekmedi
Laflarını kendine dinlet önce sonra bana kuşum
Hep dnliyoruz da noluyo bi kerede dinlemeyiverelim![]()
Tünaydın concikler..![]()
tünaydın canımmm ne var ne yokkk :13:
Ne var ki, yok olsun :) Ve ne olsun.. Bildiğin gibi işte kuzum , askerimin evindeyim , dün yolcu ettim..
Az önce uyandım , sersem bir haldeyim .. Kafeine ihtiyacım var :) Sen de yok var ne yok ?![]()
Benim ağzımdan çıkanı kulağım duyuyor zaten , sen rahat ol :)
hımm ailen başka bir şehirde mi yaşıyor canım nasıl izin veriyolarlar kızz
benimde şöyle güzel birr soğuk kahveyee
aynı benimde iş yerindeyim vakit geçirmeye çalışıyorum![]()
ağzını kulağını sevdiğiimmm![]()
Hiiiii cennetimin en güzel hurisi gelmiş... :) Günaydın zombik![]()
huriler zombik gibi olmaz tamam mıı![]()
Nasılsın keten helvam , ballı lokmam![]()
selam canımm napıyosunnnnniyi öğlenler kızlaağğ![]()
Ailemle ben başka şehirde yaşıyoruz. Gerçi ben 3 senedir İstanbulda yaşıyor gibi birşeyim..
Ailemin yanından çok istanbuldayım ..
Sevdiğimin yanındayım. Sıkıyorsa izin vermesinler..
İzin vermediklerine nasıl bir psikolojiye bürüneceğimi , günlerimin onsuz zehir gibi olacağını bildiklerinden ; ha birde benimkine ve ailesine çok güvendiklerinden bir sorun çıkmadı daha..
Tabi ilk başlarda babam biraz laf yapmıştı. Tabi o zamanlar daha yeniydik. Geldi bizim ki tanıdık ettik . Bizde kaldı falan ..
Allah sabır versin , bende haberlere göz gezdiriyorum..
Biraz müzik dinleyip kafa dağıtıyorum sonra vücuduma kuvvet diyip temizliğe başlayacağım..
hımm değişikmiş canımm , bizimkiler ne olursa olsun izin vermezdii![]()
ben onun yaşadığı şehire bile günü birlik gitmiyorum annem o gelsin buraya senin ne işin var diyo
nişan falan yok daha dimi askerden gelinc e mi düşünüyosunuz canım , başla tabiii![]()
![]()
hee anladım canımm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahhhVar var , kendi aramızda yapmştık. Ama öyle çalgılı çengili olmadı..
Askerlik dönüşü Allah kısmet ederse , nişanıda halka açık şekilde yapıcaz . Sonra düğün..
Yani anlayacağın bir aksilik çıkmazsa 2014 geliniyim ..
Brişey sorucam.
Şimdi benim lise diplomam üniversitede..
Ben diplomamı ojinalini gidip liseden bir defalığına tekrardan çıkartabilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?
Tamam orda bir çelişkiye düştüm doğrudur..
İyiyim güzelim nasıl olayım . Kalktım öyle bakınıp duruyorum . Tek başımayım Evde canım sıkılıyor..
Kayınvalide aradı,kızım diyor canın sıkılıyorsa iş yerine gel falan diyor da halim yok..
Havada sıcak zaten. Hazırlanmaya üşeniyorum.
Dedim ben evde kalayım , evi falan temizlerim dedim.
Akşam yemeği dışarda yiyebiliriz , biz seni arar çıkarsın aşağıda buluşuruz dedi. İnşallah çıkmayız ya..
Temizlikten sonra hiç halim kalmaz çünküSen nasılsın bakayım ..
Brişey sorucam.
Şimdi benim lise diplomam üniversitede..
Ben diplomamı ojinalini gidip liseden bir defalığına tekrardan çıkartabilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?