• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Eski yazilara bakmasam yeni konu actgnzi goremicektm kizlarrrr--
Herkeseiyi gecelerrrrrrr

cok sevindimmmmm:29:
hayırlı olsun canım inşallah cok güzel gecer cok mutlu olursunuz :119:
ama benden önce evlenmek oldu mu simdi :19: hani aynı gün gelin olcaktık:27:
ama kıskanmadım kiii:22: bi güncükten bişe olmaz :24::24::24:

ahh be canım başka gün bulamadık ki 15 eylül istiyorduk ama maşallah 15 inde evlenen evlenene:1::1: nereye gitsek gündüz 2 ile 6 arası boş diyo akşam dolu. gündüz vakti düğün mü olurmuş bizde 14 ü olsun akşam olsun dedik ve bugün tuttuk :21::21: ohh üstümden nasıl bi yük kalktı anlatamam :32::32: hem 15 inde bi daha düğün yapıcam evde kocamla başbaşaa:21::21:

ahh be canım başka gün bulamadık ki 15 eylül istiyorduk ama maşallah 15 inde evlenen evlenene:1::1: nereye gitsek gündüz 2 ile 6 arası boş diyo akşam dolu. gündüz vakti düğün mü olurmuş bizde 14 ü olsun akşam olsun dedik ve bugün tuttuk :21::21: ohh üstümden nasıl bi yük kalktı anlatamam :32::32: hem 15 inde bi daha düğün yapıcam evde kocamla başbaşaa:21::21:

şaka bi yana gercekten cok sevindim kuzucum bi gün önce bi gün sonra fark etme önemli olan içinize sinmesi hep mutlu olmanız :16:
ondan sonra her gününüz düğün tadında gecer inşallah tatlım :7:
15i cok bereketli olacak desene :1:

şaka bi yana gercekten cok sevindim kuzucum bi gün önce bi gün sonra fark etme önemli olan içinize sinmesi hep mutlu olmanız :16:

saol canım benim aynen öyle 1 gün erken bi gün geç fark etmez demek ki bizim kısmetimiz 14 üymüş :31: hayırlısı olsun da başka bi şey istemem rabbim herkese gönlündeki gibi bi düğün nasip etsin:16:

Tospaya nolmuş noşmuşşşş :26:

Morincim kırmızının son durumunu yaz tatlım ben büyük ihtimal geç girerim öğleden sonra ama okurum geçmişi
Gelsin gelinliğini falan göstersin bize :1::1:

Günaydın süslüler. :12:
Güne müzik dinleyerek başladım, keyfim pek yerinde :24:

Tosbaam, 1 gün 1 gündür :27:
Valla ben çok sevindim.
Mekan hakkında bizi aydınlat annem :7:

Morincim kırmızının son durumunu yaz tatlım ben büyük ihtimal geç girerim öğleden sonra ama okurum geçmişi
Gelsin gelinliğini falan göstersin bize :1::1:

sevdiceği gitti köye köydeki düğünün hazırlıkları için. gelinliğinin tam resmi henüz yok olduğunda söylerim paylaşır burası ilede:16::1:

Back
X