• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kızlarrr biri bana akıl versin ellerim titriyoo sinirdennn :53: :41:

benimki face de yabancı bir sanatçının fan sayfasında 3 kızın resmi var böyle deniz kenarında falan yabancı kızlar benimki beğenmiş bende nedne beğendin dedim beğendim işte dedi bende hoşuna mı gıttı dedım evet o an gitti dedi:53: sinirden ölücem bende baya kızdım bağırdım ama bilmiyorum inanılır gibi değill , hayak kırıklığına uğrattın beni dedimm :14:

:53::53::53: amacını anlamış değilim kuzum o yüzden yorum yapamıcam :53:

Geçmiş olsun kanka..

Bol bol meyva ye..

Nasıl meyva yiyim lan :27:
Orucum
MeyvAA dmi :27::27::27::27:

benimki face de yabancı bir sanatçının fan sayfasında 3 kızın resmi var böyle deniz kenarında falan yabancı kızlar benimki beğenmiş bende nedne beğendin dedim beğendim işte dedi bende hoşuna mı gıttı dedım evet o an gitti dedi:53: sinirden ölücem bende baya kızdım bağırdım ama bilmiyorum inanılır gibi değill , hayak kırıklığına uğrattın beni dedimm :14:

Çok üsteliyorsun sen , herşeyin hesabını sorma..
ne b.k yerse yesin bırak..
Seni sinir etmeye bayılan biriyle karşı karşısın..

pes valla pes :47::47:
ne ilginç bi çocouk bu ya :26:

Ayy inşallah sahurda içtim grip ilacı ne kdar etkili olur bilmem ama :50:
iyi gelir inşallah kuzum bi de akşam içersin bişeyciğin kalmaz :21:

önce bi sakin ol canım bi yere varamazsın böyle daha yeni braıştınız...neden böyle birşey yapmaya gerek duydu anlam veremedim zaten şu face ilişkileri fena bozuyo böyle durumlarda her iki tarafta kapatması lazım sürekli sorun yaşanıyorsa...oda tanımadığı kişiyi ne diye beğenmiş...beğendiği kişiler sanatçı değil dimi?

:53::53::53: amacını anlamış değilim kuzum o yüzden yorum yapamıcam :53:

Çok üsteliyorsun sen , herşeyin hesabını sorma..
ne b.k yerse yesin bırak..
Seni sinir etmeye bayılan biriyle karşı karşısın..

pes valla pes :47::47:
ne ilginç bi çocouk bu ya :26:

evet ağzıma geleni söyleyince şimdi yok bilerek öyle dedim yok gerçekten öyle değil falan diyo ama delirmeme az kaldı benimm :35::47:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok daha almadım tatlım bu hafta içinde alıcaz inşallah :16::16:
aman hangi gelinlik oldugu konusunu burda açmayalım :1:
düğünden sonra fotosunu gösteririm inş.:32::32:
öncesinde ugursuzluk falan gelir mazallah:34: :nazar::nazar:

:1::1: peki kuzum nasıl istersen uğursuzluğundan değil de neden öyle dediğinii anlayabiliyorum :112:

Ben senin atarlı ergeninim ablam benim :17:

Şirine misin lan sennnn:76:

Back
X