• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Supersın :1:

Saka maka ramazan da bıttı neredeyse valla 8 gun kaldııı :53:

Gunler nasıl gecıyorr yaaa

Dmi şaka gibi :26:

Hazır alışmışken diyorum ramazanın son 3 günü hasta olucam hastalığım bitince ilk 2 günü de son günlerime denk gelmişti onları kaza ediyim bi de biraz daha tutuyım diyorum :44:

Bnm baya borcum var da geçmiş yıllarda hiç tutmamştım

Dmi şaka gibi :26:

Hazır alışmışken diyorum ramazanın son 3 günü hasta olucam hastalığım bitince ilk 2 günü de son günlerime denk gelmişti onları kaza ediyim bi de biraz daha tutuyım diyorum :44:

Bnm baya borcum var da geçmiş yıllarda hiç tutmamştım

Canım ya benım de borc cok ve nasıl hesaplayacagımı bılmıyorum cunku kac gun tutmadım unuttum :14:

Kısın tutmayı dusunuyorum ınsallah ve bılıyor musun pazartesı ve persembe gunlerı tutuluyormus kazalar ...

Yanı haftanın 2 gunu :26:

Canım ya benım de borc cok ve nasıl hesaplayacagımı bılmıyorum cunku kac gun tutmadım unuttum :14:

Kısın tutmayı dusunuyorum ınsallah ve bılıyor musun pazartesı ve persembe gunlerı tutuluyormus kazalar ...

Yanı haftanın 2 gunu :26:

Yoo tatlım istediğin zaman tutabiliyorsun ben araştırmıştım öyle bişeye denk gelmedim hiç :53:

Kaza orucunu istediğimiz herhangi bir ayda tutabilirmiyiz. Mesela 60 günlük borcumuz var bunun 30 gününü kasım ayında diğer 30 gününüde şubat ayında tutabilirmiyiz?

Değerli kardeşimiz;
Evet kaza orucunuzu bu şekilde tutabilirsiniz.

Bir müslümanın değişik zamanlarda tutamadığı oruçlarının toplamı 60 gün ise bunları değişik zamanlarda ayrı ayrı tutabilir.

Bak canımm öyle bişi yok diyor

Yoo tatlım istediğin zaman tutabiliyorsun ben araştırmıştım öyle bişeye denk gelmedim hiç :53:

Bozulan bır oruc var ıse egerr ara vermeden tutuyorsun canım benım ...

Mesela 1 kere oruc bozdun dıyelım 61 gun oluyor yanı 6o gun oruc bozdugun ıcın 1 gun de o orucun ...

Ama dıger tutmadıgın oruclarını pazartesı ve persembe tutuyormussun :53:

Bozulan bır oruc var ıse egerr ara vermeden tutuyorsun canım benım ...

Mesela 1 kere oruc bozdun dıyelım 61 gun oluyor yanı 6o gun oruc bozdugun ıcın 1 gun de o orucun ...

Ama dıger tutmadıgın oruclarını pazartesı ve persembe tutuyormussun :53:

Kim diyo kız öyle bişiyi yok :1:
Yazdım bak sayfanın sonunda bozulan oruç değil ara vererek de tutabliyosun kim dedi sana pzrtesi perşmbe diye :53:

Kim diyo kız öyle bişiyi yok :1:
Yazdım bak sayfanın sonunda bozulan oruç değil ara vererek de tutabliyosun kim dedi sana pzrtesi perşmbe diye :53:

Pazartesı ve persembe ameller Allah'a arz olurmus canım yanı orucluyken arz olmasını ıstersen o gunlerde tut ...

Peygamber efendımız oyle yaparmıs canım o gunler sunnet oldugu ıcın ...:34:

Bnde onu düşünüyodum orda nasıl millet sahur yapar ki diye :1:

Hz Ali'yi anlatıyor :16:

Keşke gelebilseydim tatlm ya mümkün mü hiç :18:

Valla cok guzel oluyor hocayı dınleyerek yemek :16:

Cok kalabalık ama degıyor :34:

Bak az once Pergamber efendımız pazartesı dogdugunu soyledıı ...

Pazartesı gununun hıkmetı bu (Oruc zamanından bahsedıyorum)

Persembe gununun hıkmetını soylemıstım zaten :34:

Sahura ne yıyeceksın bakalımm:8:

Back
X