• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyilik canım :21:
can sıkıntısından oyalanıyorum buralarda napımm :8:
kocişim çalışıyo benmle ilgilenmıyo :27:

düğünü kız 15 indeydi bizim düğün ama yer bulamayınca 14 üne aldık. kısmet işte bi gün bigündür ohh canıma minnet ne de güzel oldu:27::27:

hoşbuldum eski düğündaşım :27::27: kız öğretmen olmak varmış hee ben daha çalışıyorum kurtulamadım gitti burdan:ssz::ssz:
bi gün öne aldın hemen eskidim aşk olsun kötü gelinnn:22::1::1:
aynen çok şükür benm keyfime dıyecek yokk :nazar::nazar:

düğünü kız 15 indeydi bizim düğün ama yer bulamayınca 14 üne aldık. kısmet işte bi gün bigündür ohh canıma minnet ne de güzel oldu:27::27:

Yokk kız biliyorum da 15ine çok istiyodun ya özel bi gün mü diye şey ettim :1:

Kocişin daha çok ilgilencek senle :23::23:

anladım tatlım allah yardımcın olsun :34:
yok canım agustos sonuna doğru belli olucak inşallah aslında ben smdi tutalım evi gelir giderimokul ne kadar uzak olur ki diyorum da sevdicegim bana kıyamadı okulun belli olsun okula yakın olsun evimiz gidip gelirken zorlanma diyor o yuzden beklemeye karar verdik :16:
o yönden sıkıntı yok da canım ben ilk gün düğünden sonra hemen kendi evime gitmek istiyorum :17:
annemlerde gülüyorlar siz balayındayken biz evi hazırlarız dıye :21:
bırakmayız inşallah o zamana ya hallederiz evelallah :29:
düğünden sonra da hemen uçarız aşk yuvamıza :10::10:
Evet cnm tabi insan kendi evine gitmek ister. Dört bi yandan herşeyi yetiştirirsiniz merak etme sen tatlım. İnş herşey istediğiniz gibi olr:21:
:3::3::3::3: Ladymmmmm ver bi yanak
yettimmm gariiii:10::10::10: ahh bu işlerin gözü kör ossun:47::47: siz napıyosunuz güzeller:31:

Tospaam napıyosun tatlımm 1 gün önce evleniyomuşsun gözün aydın bebek:34: Kızım ne evlilik meraklısın çıktın sende :27:

Evet cnm tabi insan kendi evine gitmek ister. Dört bi yandan herşeyi yetiştirirsiniz merak etme sen tatlım. İnş herşey istediğiniz gibi olr:21:

Tospaam napıyosun tatlımm 1 gün önce evleniyomuşsun gözün aydın bebek:34: Kızım ne evlilik meraklısın çıktın sende :27:

amin inşallah canım :13:

küstüm ben ona oynamıcam :9::9:
o zaman da benım okulum acılacak :52::52:

:27::27::27::27::27:
Öyle bi oynrsın ki :23::23::23:

Kuzuuum nabersiiinnnn :54:

Tospiiik msj kutunu boşalt dolmuş taşmış :27::27::27:

bi gün öne aldın hemen eskidim aşk olsun kötü gelinnn:22::1::1:
aynen çok şükür benm keyfime dıyecek yokk :nazar::nazar:

yok kız eskir misin hiç sen hep taptaze pembiş gelinimizsin:23: maşallah canım :nazar::nazar: öyle çok büyüyo ki gözümde benim nasıl yetişicem hiç bilmiyorum. 12 ağustosta inşallah gidiyorum nişanlımın yanına evin eşyalarını halledicez, nikahı yapıcaz, benim ordan yapmam gereken ayrıca alışverişim var bi sürü ıvır zıvır var. mutfağa dair kırılacak şeyleri almıyorum burdan gidince ordan halletmem lazım. burda gelinliğimin hazırlığı sürecek ve henüz tam karar verebilmiş değilim. size gösterdiğim gelinlikten başka bi gelinlik daha beğenmiştik nişanlımla onun üzerinde yoğunlaştım. kızlarla beraber gittik hepsi nişanlımla beğendiğimizi beğendi ama ben yine net değilim bu konuda:ssz::ssz: ondan sonra kına mevzusu var daha hiç başlamadım bile hazırlığa:18::18: ayhhh bi de evimin eşyaları gelecek evimi yerleştiricez oyy oyyy:ssz::ssz:

yok kız eskir misin hiç sen hep taptaze pembiş gelinimizsin:23: maşallah canım :nazar::nazar: öyle çok büyüyo ki gözümde benim nasıl yetişicem hiç bilmiyorum. 12 ağustosta inşallah gidiyorum nişanlımın yanına evin eşyalarını halledicez, nikahı yapıcaz, benim ordan yapmam gereken ayrıca alışverişim var bi sürü ıvır zıvır var. mutfağa dair kırılacak şeyleri almıyorum burdan gidince ordan halletmem lazım. burda gelinliğimin hazırlığı sürecek ve henüz tam karar verebilmiş değilim. size gösterdiğim gelinlikten başka bi gelinlik daha beğenmiştik nişanlımla onun üzerinde yoğunlaştım. kızlarla beraber gittik hepsi nişanlımla beğendiğimizi beğendi ama ben yine net değilim bu konuda:ssz::ssz: ondan sonra kına mevzusu var daha hiç başlamadım bile hazırlığa:18::18: ayhhh bi de evimin eşyaları gelecek evimi yerleştiricez oyy oyyy:ssz::ssz:

tmm o zamn :12::12:
büyütme canım ya 1 ay yeterli bence bu hazırlıkları tamamlamak için paniğe gerek yok
bende aynı durumdayım tayini bekledigim için suanda boş zamanım var ama tayin belli olmadıgı için bende bişey yapamıyorum son zamanlar halledicem hepsini inşallah:12:
hem koşuşturmacada bahaneyle 1 2 kilo veririz :1:
olaylara iyi yönünden bakmak lazım :nazar:

Back
X