• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

:27::27::27::27::27:
Öyle bi oynrsın ki :23::23::23:

Kuzuuum nabersiiinnnn :54:

Tospiiik msj kutunu boşalt dolmuş taşmış :27::27::27:
anca fırsat bulup boşalttım puff:26::26:

tmm o zamn :12::12:
büyütme canım ya 1 ay yeterli bence bu hazırlıkları tamamlamak için paniğe gerek yok
bende aynı durumdayım tayini bekledigim için suanda boş zamanım var ama tayin belli olmadıgı için bende bişey yapamıyorum son zamanlar halledicem hepsini inşallah:12:
hem koşuşturmacada bahaneyle 1 2 kilo veririz :1:
olaylara iyi yönünden bakmak lazım :nazar:
ayhh inşallah ben de istiyorum bıkaç kilo vermek:27::27:

Hellooo pammpişlerrr :27::27::49:
eylülomm kaçmışsın yinee:27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben öyl teselli ediyorum kendimi :1:
2 3 kilo versem iyi olacak :27:
hadi inşallah pembişim verelim şöyle bikaç kilo :12::12:

Hmmmm hadi inşallah kuzum

Yoğun musun yine tospikim
yoğunum ladycim maalesef ama işten bi ayrılsam rahatlıcam artık:27:

yok kız buralardayım iş kovalıyorum :1:

hoşbuldum canımm ne örüyosunuz bakalım :6: :1:

gördüm canım topik açmışsın hediye için inşallah istediğin gibi bi şeye karar verirsin:31:

hadi inşallah pembişim verelim şöyle bikaç kilo :12::12:

yoğunum ladycim maalesef ama işten bi ayrılsam rahatlıcam artık:27:

gördüm canım topik açmışsın hediye için inşallah istediğin gibi bi şeye karar verirsin:31:

Ayrıl artık kızz :52::52::52:

sen çevrimiçi olamıyo musun canım :31: hımm oku tabi bende kaç gündür okuyamadım yoğunluktan evde de iftara misafirler falan :emir_bebek:

Nasıl ç.içi canım ben kendim böyle olsun istiyorum :27::27::27:

Noldu ki :44:

h
öyle oldu evet karar veremiyorum ki inşallah bakalım :1: bir de sanki erkeğe abes bir hediye mi olur gibi bir şey takıldı aklıma yaa :31:
A

hee peki o zaman pro üye oldun diye çevrimiçi olamıyosun sandım :60:

inşallah inşallah :34:
zaman da azaldı baya 1 ay 15 gün :10:
bazen ailemden nasıl ayrılcam diye düşünüyorum içim bi garip oluyo:31:
kız pembişşş:19::19::19: sen öyle diyosan ben napım :5::5: sen yine çok şükür ailenle aynı şehirdesin ya ben vallahi anlamıyorum kendimi garip duygular içerisindeyim gün yaklaştıkça içimi hem hüzün hem sevinç kaplıyo. diyorum ki tospaa artık senin bi evin olacak sorumlulukların ailenden ayrı olacaksın. çok özlicem evimi ailemi ben pembişşş:43::43:

Ayrıl artık kızz :52::52::52:

inşallah bayram tatilinden sonra gelmicem artık canım:32::32: şimdi bi delikanluu geldi iş için. ama bizim pintos patron sanırım en baştan gözünü korkuttu maaş konusunda bu da gelmez bence:27::27:

kız pembişşş:19::19::19: sen öyle diyosan ben napım :5::5: sen yine çok şükür ailenle aynı şehirdesin ya ben vallahi anlamıyorum kendimi garip duygular içerisindeyim gün yaklaştıkça içimi hem hüzün hem sevinç kaplıyo. diyorum ki tospaa artık senin bi evin olacak sorumlulukların ailenden ayrı olacaksın. çok özlicem evimi ailemi ben pembişşş:43::43:

inşallah bayram tatilinden sonra gelmicem artık canım:32::32: şimdi bi delikanluu geldi iş için. ama bizim pintos patron sanırım en baştan gözünü korkuttu maaş konusunda bu da gelmez bence:27::27:

aynen canım tabiki kendi evinin olması sevdiğine kavuşman yuva kurmak tarif edilemez bi mutluluk :16:
ama bundan sonra bu eve misafir olarak gelicem eskisi gibi olmayacak cok farklı :31:
tarif edemıyorum bu konudaki düşüncelerimi :17:

Back
X