• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yine insaflıymışım kız ben :27::27:

havlu danteli ütülemek ne gerekli bişi dimi yaa:27::27: ben kararımı verdim ayda bi ütü günü ayarlıcam kendime maşallah bi sürü gömlek pantolon var zaten hepsini ütülerim bi gün ölürüm diğer günler rahat ederim:1::1:

ben ütülemeyi pek düşünmüyorum valla yıkar kurutur katlar yerine koyarım benim totom patlıcan mı ben benimkileri ütülemiyorum hiç:27::27:

şimdi çıkıyorum bebekler patron erken çıktı bende hemen ardından kaçıyım:27::27::27:
ya yaa başka işimiz yok sanki havlu danteli ütülicez bi de :1::1:
allahtan sevdicegim sivil çalışıyor öyle kumaş pantolonları klasik gömlekleri pek yok olsa ben baş edemezdim zaten :27::27:

ben ütülemeyi pek düşünmüyorum valla yıkar kurutur katlar yerine koyarım benim totom patlıcan mı ben benimkileri ütülemiyorum hiç:27::27:

şimdi çıkıyorum bebekler patron erken çıktı bende hemen ardından kaçıyım:27::27::27:

Utu yapmayacak mısın:53:Yıkayıp katlama zahmet olmasın:9::9:

ya yaa başka işimiz yok sanki havlu danteli ütülicez bi de :1::1:
allahtan sevdicegim sivil çalışıyor öyle kumaş pantolonları klasik gömlekleri pek yok olsa ben baş edemezdim zaten :27::27:

Ben havluları da utuluyorum :53: Bence kendı evınız olmadııgıı ıcın boyle dusunuyorsunuz kızlarr:9:

Manyaklıkla ılgıısı yok kızz:27: Kıyafetlerde mutlaka utu ızı olmalıı temızlıgın sımgesı bencee:27:Boxera gelınce evet sadece ben goruyorum ama o da dumduz olmalı:27:

İlginç bir teori :27::27:

karsılığında biz de prenses olcaz tabi :32:
yok öyle bedavadan prenslik :9::9::9:

O zaman olur :27::27::27:

Ben havluları da utuluyorum :53: Bence kendı evınız olmadııgıı ıcın boyle dusunuyorsunuz kızlarr:9:

Olabilitesi yüksek

Allahım bu lafı bugünlerde ne kadar söylüyorum günlük hayatta ne alakaysa

Olablir demiyorum da olabilitesi yüksek :60::60:

İlginç bir teori :27::27:

O zaman olur :27::27::27:

Olabilitesi yüksek

Allahım bu lafı bugünlerde ne kadar söylüyorum günlük hayatta ne alakaysa

Olablir demiyorum da olabilitesi yüksek :60::60:

sonradan fikrim degişir mi dersiniz :27:
bilemiyorum zaten okuldu yemekti temizlikti yeterınce yorulcam havlulara sıra gelmez gibi:9:
seneye yazıyormusum bi de buraya kızlar havlu ütülüyorum ne gülerim kendime o zaman :9:
belki dedigin gibi insanın kendi evi olunca farklı olur :16::16:

Son düzenleme:
sonradan fikrim degişir mi dersiniz :27:
bilemiyorum zaten okuldu yemekti temizlikti yeterınce yorulcam havlulara sıra gelmez gibi:9:
seneye yazıyormusum bi de buraya kızlar havlu ütülüyorum ne gülerim kendime o zaman :9:
belki dedigin gibi insanın kendi evi olunca farklı olur :16::16:

Canım valla lady le hep konusuyoruz bu konularıı...Sana soyle soyleyeyım ben evlenmeden once derdım kı ''Acaba yapabılır mıyım?''
Evlendım sonra...Ise gıttım,aksam spor,oradan eve gel yemek,temızlık,kocan gelsın onunla ılgılen,hafta sonu utu..vs...Bu boyle uzar gıderrr ... Herkes ımrenır bana o konuda cok sukurr yetısebılıyorum herseyee:nazar:

Yok kız ben bişi bakınıyodum
Çıkcam birazdan zaten misafir gelicek ya hazırlık yapıcem:1:

İyiyimmm kuzuuuuuuuummmm sen nasılsın ?
Çok yoğunsun herhalde bu sıralar

Evet tatlm niye anlamıyorum bu ara hiç işim bitmiyo bide bayram tatili var ya 2 haftalık işleri de şimdi yapmam gerekiyor:ssz: Arada size bakıp kaçıyorum işte bazen kimse olmuyor boynum bükük çıkıyorum:37:

Back
X