• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Evet tatlm niye anlamıyorum bu ara hiç işim bitmiyo bide bayram tatili var ya 2 haftalık işleri de şimdi yapmam gerekiyor:ssz: Arada size bakıp kaçıyorum işte bazen kimse olmuyor boynum bükük çıkıyorum:37:

Evet bu sıralar topik çok ıssız kuzum kmse gelmiyor düzgün :ssz:

Utu yapmayacak mısın:53:Yıkayıp katlama zahmet olmasın:9::9:
boxer ütülemeyeceğime eminim canım o kadar uğraşmam gibi geliyo ya da pek emin olamadım sıkıntı basarsa ütüye vururum kendimi belki:27::27::27:

Ramazanında etkisi var cnm kimsenin bişey yapmaya hali yok. Bayramdan sonra coşturucaz topiği inş:32:

ama bende bayramdan sonra yokum istanbula uçuyorum:10::10::10:

Canım valla lady le hep konusuyoruz bu konularıı...Sana soyle soyleyeyım ben evlenmeden once derdım kı ''Acaba yapabılır mıyım?''
Evlendım sonra...Ise gıttım,aksam spor,oradan eve gel yemek,temızlık,kocan gelsın onunla ılgılen,hafta sonu utu..vs...Bu boyle uzar gıderrr ... Herkes ımrenır bana o konuda cok sukurr yetısebılıyorum herseyee:nazar:

şaka bi yana canım o günler gelsin hayırlısıyla tabiki yapıcaz evimizin işlerini temizliği ütüyü :9:
bazı ev hanımları abartıyor ya bazı işleri o kadar yapamam ben :27:
son 1 buçuk ay bakalım neler yapıcam yuvamda :16:

Back
X