Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum senin adına gerçekten çok üzüldüm.. yanlış anlamanı istemem yorum yapmak zorunda hissettim kendimii..bencede öyle canım zor yani son şansını da tüketti eğer yine affedersem ömür boyu çekmeyi kabul ettim demektir , gerçekten başka biri varsa da bunu bilsem daha çok iyi olucak benim için en azından sebebi biliirim derim ki başkası varmış o yuzden derim yani o noktaya geldim artık :105:daha ne kelimeler söyledi de dilim varmıyo en kötü küfürleri hakaretleri etti ne yapıcam ben bıktım artıkk sürekli şüphe sürekli laf sokma evden çıkmayınca benden iyisi yok :85:
yok pembem ya ben daha ona hiçbi şey düşünmedim ne giyiceğime bile bakmadım o kadar vahim bi durumdayım :26::26: şu bayram gelsin geçsin beni çok yoğun bi tempo bekliyor:18::18:tospikkkksen kına gecesi için farklı bişeyler düşündün mü
![]()
Kızçelerimmmm Herkese Hayırlı Cumalar...
sağol tatlımmm. Hazırlıklar nasıl gidiyo dicem ama dememe gerek yok sanırım.yok pembem ya ben daha ona hiçbi şey düşünmedim ne giyiceğime bile bakmadım o kadar vahim bi durumdayım :26::26: şu bayram gelsin geçsin beni çok yoğun bi tempo bekliyor:18::18:
hayırlı cumalar canım sana da :)
Kuzucum senin adına gerçekten çok üzüldüm.. yanlış anlamanı istemem yorum yapmak zorunda hissettim kendimii..
ama seviyoruz ediyoruz diyoruz ya sevgi inan bazen bir yere kadar.. Hatalar insanlar için elbette sinirle söylenen sözler herkesin ağzından çıkar belki birine kızar belki senden çıkarır ama sonra özürü olur ve özürdilemek bir daha yapmıcam anlamına gelir.. İkinciye yaptıktan sonra arkası mutluka gelir çünkü sen ona bir kere eyvallah etmişsin..
Hayatımdan bir örnek veriyim benim annemle babam ayrılar küçüktüm anlamıyordum sonra annemden babamdan dinledim cevremden dinledim hak veremedim kimseye sonra kendimi Annemin yerine koydumm yok böyle birşey dedim.. Babamla annem severek evlenmişler ama annem hep alttan alan taraf olmuş çok sevdiği için aman kalp kırılmasın aman şimdi sinirli he demiş he demiş durmuşş.. Evlendikten sonra düzelir diye bir laf vardır ya Annem o lafı babamdan ögrenmiş evlendikten sonra böyle olmaz şimdi ben seni çok kıskanıyorum o oluyo bu oluyoo.. Ve babam hiç değişmemiş annemi arıyomuş telefonu duymadıgı zaman nerdeydin sen niye duymadın 3 kere calmasını beklemiceksin acıcaksın.. Oraya gitme buraya gitme onunla görüşmee.. Bizler olmuşuzz Hala devam etmişş ve Annem hep der eger baştan sana saygısı yoksa Pasaportunu aldıktan sonra yani ( evlendikten sonra ) sana hiç saygısı olmaz.. O yüzden ben bu konuda kendim olarak yaşamadım ama çok hassasım erkek arkadaşımla 10 yıldır tanışıyoruz 7 yıldır birlikteyiz bugüne kadar bana salak bile dememiştir.. Saygı çoook Önemlii inan sevgi alışkanlıklar güven ama saygı olmadıgı yerde o saydıklarım görünmez oluyoo..
hayırlı cumalar neyoo
Kızçelerimmmm Herkese Hayırlı Cumalar...
yok pembem ya ben daha ona hiçbi şey düşünmedim ne giyiceğime bile bakmadım o kadar vahim bi durumdayım :26::26: şu bayram gelsin geçsin beni çok yoğun bi tempo bekliyor:18::18:
hayırlı cumalar canım sana da :)
sağol tatlımmm. Hazırlıklar nasıl gidiyo dicem ama dememe gerek yok sanırım.
umarım herşey istediğinden çokk daha kolayy ve güzelll olurr..![]()
hayırlı cumalar neyoo
anladım tatlım bende söyle orjinal bişeyler arıyorum nette falan arastırmalara basladım![]()
sanada bi sorayım dedım var mı bi fikir diye![]()
aslında çok da değişik şeyler peşinde değilim ben canım o gün için![]()
Tatlım sen iyisi şimdi bir kenara at herşeyi kendini yıpratma herşey olucagına varır.. Olmaz molmaz deme Kısmet belli olmaz.. Sen sadece dua et sonuç olarak sen bunu seviyosun yaşanmışlıkların var Hakkında hayırlısı neyse o olsun Tekrar diyorum ama kendini ezdirme saygısızlık etmesine aslaaa aaslaa izin verme..
sağol canım ne desem bilmiyorum ki evet söylediklerin doğru bende öyle işte hep ben alttan aldım son söz verdikten sonra alttan almadım oda böyle yapmadı ama dün akşam yaptı işte bitirdi herşeyiii öyle şeyler söylüyo ki salak iltifat gibi kalır yanında yok artık kabul etmiycem bunu son bir şans vermiştim o da biliyo :85: çok sinirim bozukk bu sefer kaldırmıycam hayırr![]()
hayırlı cumalar neyoo
anladım tatlım bende söyle orjinal bişeyler arıyorum nette falan arastırmalara basladım![]()
sanada bi sorayım dedım var mı bi fikir diye![]()
saol canım ama valla düşündükçe daral geliyo uyansam o günün ertesi gününe uyansam ne güzel olurdu:26:
Allah razı olsun pembe gelin..
Nasılsın ???
Seninde bişey kalmamış Ayy Allah yardımcınız olsunn :18:
iyiyim cok şükür,
evet az kaldı allahın izniyle
sağol canım darısı başına inşallah![]()
maksat adetler yerini bulsun diye yapıyorum canım yoksa burda hiçbi şey yapasım yok sevmediğim gelmesini istemediğim o kadar gereksiz insan var ki anlatamam yaniniye kızzz![]()
uzak olduğu için çok sıkıntı oluyo canım ama napalım bu da bizim kısmetimizmiş bi şekilde geçip gidecek.
O günlerde gelir hiç sıkınntı etmee..
Herşey yoluna girer yeter ki bu tatlı telaşları strese çevirip kendini yıpratma tatlımmm..
Hadi Hayırlsıı olsunn
Amin inşallah canım ben aslında daha başlamadan sıkıntısına başladım olunca nasıl olur bilemiyorumm![]()
maksat adetler yerini bulsun diye yapıyorum canım yoksa burda hiçbi şey yapasım yok sevmediğim gelmesini istemediğim o kadar gereksiz insan var ki anlatamam yaniçok da ortaya dökmek istemiyorum burda
yakalanırım yine mazallah
uzak olduğu için çok sıkıntı oluyo canım ama napalım bu da bizim kısmetimizmiş bi şekilde geçip gidecek.![]()
bakalım biz napıcaz az kaldı o zaman yazarım buraya kızlarrrrr ütü yapıyorum diye diye başınızın etini yirim![]()
bi de bi şey sorcam şimdi ben çeyizime 5 tane battaniye aldım sence gereksiz yere mi almışım? yani istanbulda battaniyeyle sadece tv karşısında yatarken mi örtünülür? illa yorgan mı kullanılırmış yatakta? battaniyenin hiç mi mevsimi yok?