• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

maksat adetler yerini bulsun diye yapıyorum canım yoksa burda hiçbi şey yapasım yok sevmediğim gelmesini istemediğim o kadar gereksiz insan var ki anlatamam yani:ssz::ssz: çok da ortaya dökmek istemiyorum burda :27::27: yakalanırım yine mazallah :27::27:

uzak olduğu için çok sıkıntı oluyo canım ama napalım bu da bizim kısmetimizmiş bi şekilde geçip gidecek.:31:

evet canımmmm senin o zorluğun varrr seninki iki kat daaha zorr yaniiii:18:

niye kız ne sıkıntısı daha baslamadan :26:
o zaman bizz ne yapalım 1 buçuk ay kala :30:

Ne biliyim öyle başka insanlara karışcaz nasıl olucak bizim aile sevicek mi onları onlar sevicek mi oo ben çokk saçma sapan şeyler düşünüyorum arkadaşlarım kızıyoo ama elimden değill olmıcak şeyi bile düşünüyorum yapımmm böylee..:50::52:

Ağlamadık sokak köşe kalmadı
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :24::24: :105::105:

Ne biliyim öyle başka insanlara karışcaz nasıl olucak bizim aile sevicek mi onları onlar sevicek mi oo ben çokk saçma sapan şeyler düşünüyorum arkadaşlarım kızıyoo ama elimden değill olmıcak şeyi bile düşünüyorum yapımmm böylee..:50::52:

aslında bunları düşünmekte haklısın canım bende korkuyordum hep ailelerimiz anlaşamazsa uyumlu degillerse nasıl olucak falan diye :52:sonucta artık ilişki 2 kişinin dışına taşıyo anne babalar kardesler olayın içine giriyor :ssz:
ama cok şükür benim korkularım yersizmiş ailelerimiz anlastı bizim ailedeki herkes nişanlımı cok sevdi :nazar:
ilişkimiz zarar görmedi bu sayede :nazar:
inşallah sizinkiler de iyi anlasır hiç sorun yasamazsınız canım :16:

gel tabisi gell :3:
hem bize tecrübelerini aktar kına gecesinde neler yapmıştın mesela farklı bişeyler varmıydı :1:
ne giymiştin :6:

valla yavrum kına gecesinde standart şeyler işte.
nedime tacı, mumu vs
bak ben bindallı yerine göçmen şalvarı giymiştim

değişik olarak gelin hamamı yapmıştım. yakın arkadaşlarımla tarihi hamam a gittik maske masaj kese yaptırdık tefler falan biraz göbek attık
sonra onlara küçük hediyeler hazrıldadım
çerez konan tüller varya onların içine tanga aldım hepsine tırnak törpüsü sabun vs küçük paket yaPTIM BÖYLE

$20120728-182428.webp

bence böyle bşi yaptırın :12::12:

valla yavrum kına gecesinde standart şeyler işte.
nedime tacı, mumu vs
bak ben bindallı yerine göçmen şalvarı giymiştim

değişik olarak gelin hamamı yapmıştım. yakın arkadaşlarımla tarihi hamam a gittik maske masaj kese yaptırdık tefler falan biraz göbek attık
sonra onlara küçük hediyeler hazrıldadım
çerez konan tüller varya onların içine tanga aldım hepsine tırnak törpüsü sabun vs küçük paket yaPTIM BÖYLE

hmm bende önce bi elbise giyiyorlar sonra bindallı giyiyorlar ya onu sevmiyorum zaten nişanımda kabarık bi elbise giymiştim hevesimi aldım:9::9:
o yuzden tulum gibi olanlardan degil de hürrem bindallısı giymeyi düşünüyorum tarlatanlı zaten hem elbise hem bindallı görevini görecek :12:
ya hamam bizim buralarda pek yaygın bişi degil öyle gelin hamamı falan apılmıyo acaba ben eski köye yeni adet mi getirsem diye düşünmüyor degilim :1::1:
bende hatıra kalması için bişeyler yapmak istiyorum ama ona karar veremedim canım ya bende mi tanga alsam sevdim bu fikri :27::27:

bak ben bunu düğün için hazırlamıştım ama kına gecesi için falan da kullanılıyor istiyorsan çok güzel eğlenceli oluyor resim çekmek

$fotoğraf.webp

Bilmiyorum sudenazım.
Bugün enercikıllll değilim :25:

gerçi kaç gündür topikçe öyleyiz.
eski muhabbetler yok :ssz:

askerin nasıl oldu geldimi ben takip edemiyorum bayadır. canım ramazandayız herkesin uykusu var aç falan yani bak kızlar evleniyor herkes bişey koşuşturmacısnda derken boş kaldı buralar . canını sıkma iyi düşün iyi olsun gencecik hatunsun enerji sende olmasında bende mi olsun

hmm bende önce bi elbise giyiyorlar sonra bindallı giyiyorlar ya onu sevmiyorum zaten nişanımda kabarık bi elbise giymiştim hevesimi aldım:9::9:
o yuzden tulum gibi olanlardan degil de hürrem bindallısı giymeyi düşünüyorum tarlatanlı zaten hem elbise hem bindallı görevini görecek :12:
ya hamam bizim buralarda pek yaygın bişi degil öyle gelin hamamı falan apılmıyo acaba ben eski köye yeni adet mi getirsem diye düşünmüyor degilim :1::1:
bende hatıra kalması için bişeyler yapmak istiyorum ama ona karar veremedim canım ya bende mi tanga alsam sevdim bu fikri :27::27:

ben öncesinde abiye giydim ama öyle kabarık falan değil normal abiye , kına yakılırkende şalvarı giydim.
vala o hamam varya bana öyle bir iyi geldiki düğünden 6 gün önce gittim tüm yorgunluğumu aldı bide çikolata maskesi yaptırdım yüzüm dinlendi. tavsye ederim.
yani törpü ve tanga , ayna şeklinde hazırlayabilirsin

wayyy bu orjinalmişşş :21:
kendin mi yaptın hazır mı aldın canm boyutları ne kadardı :46:

kendim yaptım canım, :)
ben herşeyi kendim yaptım aslında mum ve taclarıda kendim yaptım bak resmim varya balonlu onlarıda çizdim :)
valla içine 4 kafa sığdık arkadaşlarla :)

Back
X