• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ablamınkinde yaptırcaz biz.
nette gördüm. kızlara kırmızı tülden süslenmiş oje, törpü süsleyip vermişler:1:
gayet güzel.
senin aklında var mı bişiler

evet nette bende gördüm onları ya herkese olmaz da cok yakınlarıma daha orjınal bişeyler bulmak istiyorum ne aradığımı da bilmiyorum aslında ama magnet falan mı yaptırsam diye düşündüm kalıcı olur :52:

kendim yaptım canım, :)
ben herşeyi kendim yaptım aslında mum ve taclarıda kendim yaptım bak resmim varya balonlu onlarıda çizdim :)
valla içine 4 kafa sığdık arkadaşlarla :)

ayy bende yapayım yaa evde boş boş oturuyorum valla suanda heveslendim cok fena :52::52:
elimde pek yatkın degildir ama cerceveyi yapabilirim heralde demi ama :27::27:

İyi fikir. Bende beğendim :51:
Elinizle mi tutttunuz nasıl çektiniz. aydınlat beni :27:

ayy bende yapayım yaa evde boş boş oturuyorum valla suanda heveslendim cok fena :52::52:
elimde pek yatkın degildir ama cerceveyi yapabilirim heralde demi ama :27::27:

ben işyerinde öğlen arasında yaptım, böyle çıktıları aldım,

depodanda büyük boy koli getirdim ortasını kesip attım uhu ile alt katı yaptım sonra da üst süsleri yapıştırdım oluverdi.. :) çok basit ya internette 50 ye satıyorlar boşu boşuna verilmez para.
şimdi arkadaşımın kardeşi evleniyor ona verdim sisim değiştirip kullanacak yani kalıcıda baya kişi evlendirir :)

ben işyerinde öğlen arasında yaptım, böyle çıktıları aldım,

depodanda büyük boy koli getirdim ortasını kesip attım uhu ile alt katı yaptım sonra da üst süsleri yapıştırdım oluverdi.. :) çok basit ya internette 50 ye satıyorlar boşu boşuna verilmez para.
şimdi arkadaşımın kardeşi evleniyor ona verdim sisim değiştirip kullanacak yani kalıcıda baya kişi evlendirir :)

aynen ya nette cok pahalılar :9:
cok heveslendim bende yapayım ilk fırsatta altını mukavva kartonlar yapsam üstünü parlak renkli bi kagıtla süslesem tamamdır o zamn becerebilirsem resmini eklicem yapınca :34:

aynen ya nette cok pahalılar :9:
cok heveslendim bende yapayım ilk fırsatta altını mukavva kartonlar yapsam üstünü parlak renkli bi kagıtla süslesem tamamdır o zamn becerebilirsem resmini eklicem yapınca :34:

tabi canım ama pek parlak olmasın resimde farklı çıkabilir mesala bu taç tülleri varya onlarla bile kaplayabilirsin

tabi canım ama pek parlak olmasın resimde farklı çıkabilir mesala bu taç tülleri varya onlarla bile kaplayabilirsin

akşam daha iyi gözükür diye düşünmüştüm ama dogru ya parlarsa güzel olmaz fotoda tmm ben bi ara malzemeleri arastırayım el atmam lazım bu olaya çorbada tuzum olsun biraz :9:

aslında bunları düşünmekte haklısın canım bende korkuyordum hep ailelerimiz anlaşamazsa uyumlu degillerse nasıl olucak falan diye :52:sonucta artık ilişki 2 kişinin dışına taşıyo anne babalar kardesler olayın içine giriyor :ssz:
ama cok şükür benim korkularım yersizmiş ailelerimiz anlastı bizim ailedeki herkes nişanlımı cok sevdi :nazar:
ilişkimiz zarar görmedi bu sayede :nazar:
inşallah sizinkiler de iyi anlasır hiç sorun yasamazsınız canım :16:
Sağol canım benim evett ama gerçekten sadece sevdiğinle evlenmiyosun onun ailesiylede evleniyosun zorlanırmıyız naparız bilemiyorum.. Ne güzel cokkk sevindimmm canım benimmmm inşallah bizdee öylee sorunsuz oluruzzz.. Kaç yaşındasın sen pembe gelinnnn ???

Sağol canım benim evett ama gerçekten sadece sevdiğinle evlenmiyosun onun ailesiylede evleniyosun zorlanırmıyız naparız bilemiyorum.. Ne güzel cokkk sevindimmm canım benimmmm inşallah bizdee öylee sorunsuz oluruzzz.. Kaç yaşındasın sen pembe gelinnnn ???

aynen öyle beni sadece eşim ilgilendirir deme gibi bi lüksümüz olmuyor aileyle de ilişkilerin oluyo dogal olarak
allah bozmasın inş hiçbirimizin huzurunu :nazar::nazar:
24 yasındayım canım sen :34:

kızlar nişanlıma askerlik şubesinden bi kağıt gelmiş :18::18::18: ne yazıyo içinde bilmiyorum henüz ama almasınalr nişanlımı şimcik askere:43::43::43:

günaydın canlarım :16:
kadir geceniz mübarek olsun simdiden ve bu mübarek günde dualarınızı beklıyorum sevdicegimin yanına tayinimin çıkması için :29:
tospik nereye götürüyolar kız nişanlını düğünüm var benım desin :52:

günaydın canlarım :16:
kadir geceniz mübarek olsun simdiden ve bu mübarek günde dualarınızı beklıyorum sevdicegimin yanına tayinimin çıkması için :29:
tospik nereye götürüyolar kız nişanlını düğünüm var benım desin :52:

korktuğum gibi değilmiş ohh şükürler olsun nasıl korktum:5::5: yoklamaya gitmedi daha önce geçen sene de okulu bitti zaten hiç askerlik şubesi yolu bilmedi şimdi bi gel yoklayalım seni diyolar gidince 2 yıl tecil etme hakkını kullanacak. sonra yüksek lisansa başlıcak gitmesin ki benim sevgilim askere :25::25: keşke annemlerin yaşadığı şehre çıksa gelir annemlerde kalırım her hafta sonu evci iznine çıkarırdım onu. allahım şu mübarek günde duy sesimi:14:şimdi de istemiyorum gitmesini evlendikten sonra da ama kaçış yok erteliyoruz işte sonu belli:ssz::ssz:

Günaydın kızlar bakın ne hazırladım kına için :) $Ekran Resmi 2013-08-03 12.29.09.webp

Back
X