• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

boncuum bugün tam rahat olurum diyodum sizler yoksunuz benim kız gelmedi bu hafta gelmicek bayram tatiline erken girdi heralde:27::27: ohh keyfime diyecek yok:21::21::21:

hoşgeldin ama hemencecik gitmişsin:1:

tabi gelsin ve konuşun ama hep aynı hep aynı olmaz sert yap azcık canım başka dilden anlamaz böyle erkekler:34: teyzenin bebişi dimi :16: allah analı babalı büyütsün canım, kız mı erkek mi ?

Yokkk şekerimmm buradayım ama pazartesi kalan işleri toparlıyorum o yüzden :6:

Kuşuum.
Siz yoksunuz diye çıkmıştım bende .
Ama birazdan gidicem yarimle çarşıya gitcez. :21: sonra döncem

ne var ne yok bakalım.

Eylülüm; allah analı babalı büyütsün :16:
ne koydunuz adını :emir_bebek:

son kalan işlerimi toparlıyorum canım çarşambaya bitmesi lazım sonra :10::10: uçuyorum. nişanlım nikah için gün almaya gitti şimdi gider gitmez evlenicez:16::16: şimdi biz nişanlım geldiğinde burdan kan tahlili rapor işlerini halledip vekalet verdim nişanlıma oradan nikah işlemlerini başlatabilmesi için illa benim olmam gerekiyormuş ben olamadığım için vekaletle yapıcaktı. burda bize raporu veren doktor foto üzerine imza ve kaşe atmadığı için olmazmış o rapor allahım çıldırıcam:47::47::47: illa kaşe ile imzanın foto üzerine olması lazımmış şaka gibi:47::47:

Kuşuum.
Siz yoksunuz diye çıkmıştım bende .
Ama birazdan gidicem yarimle çarşıya gitcez. :21: sonra döncem

ne var ne yok bakalım.

Eylülüm; allah analı babalı büyütsün :16:
ne koydunuz adını :emir_bebek:
ohh gezin bakalımm geziin :23: :21::21:

sağol tatlım amin inşallah :16:

aynen öyle bebek etkili bi konuşma olsun yazık sana gerçekten her defasında aynı şeyleri yaşatmasın artık:41::41:
oyy maşallah canım benim de ablamın bi kızı olacak ekimde doğum yapıcak :16: ismi ne olacak minik prensesin:emir_bebek::emir_bebek:

öyle canım sürekli aynı şey olmasından gına geldi söyledim de zaten bıktım diyee :45:

ayy teyzeme diyorum çok değişik bir duygu benim söylediğim ismin konulması bende teyzesi sayılırım artık :1::1:
Elisa Nur :16: koyucaklar tatlım :82::52: :emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
ohh gezin bakalımm geziin :23: :21::21:

sağol tatlım amin inşallah :16:

öyle canım sürekli aynı şey olmasından gına geldi söyledim de zaten bıktım diyee :45:

ayy teyzeme diyorum çok değişik bir duygu benim söylediğim ismin konulması bende teyzesi sayılırım artık :1::1:
Elisa Nur :16: koyucaklar tatlım :82::52: :emir_bebek:

maşallah canım:nazar: ismi de güzelmiş bahtı da güzel olur inşallah:16: dün de benim arkadaşım geldi üni.de aynı evi paylaştığım kız arkadaşım o 2011 de evlendi bi de oğlu oldu 7 aylık şimdi bi görsen maşallah nasıl tatlı uysal yabancılık çekmiyo hiç pek sevdim:16::16: kucağımdan indirmedim darısı başıma diye diye:27::27:

İyi sayılırım güzelim biraz midem kötü bugün bi an önce bitsin diye bakıyorum. Sen napıyosun işyerinde son 3 mü:1:

ben iyiyim canım ramazan erken bitti benim için iki gündür oruç tutmaya müsait değilim:26: onun dışında çok şükür iyiyiim iş öğrettiğim kız gelmedi negzel rahat rahat kk ya girebiliyorum:27::27: çarşambaya kadar işlerim bitecek inşallah bayramdan hemen sonra da gidiyorum istanbula. bugün nikah işlemlerini halledicekti nişanlım onun için de sorun çıkarmışlar sağlık raporumuzu beğenmemişler:47::47: kan sonuçlarımızı aldı oradaki aile hekimine gidecek ondan rica edecek inşallah yenisini hazırlayıp verir. biz onu burdan yapmıştık. üstüne bi de askerlik şubesine koşturuyo kağıt gelmiş tecil için uğraşıyo. ordan oraya yavrum oruç oruç bu sıcakta koşturuyo:ssz::ssz:

morincimmm:3::3: nerelerdesin?

var ya son iki haftadır herkes çok savsakladı burayı hani nerde ladyde gelmez oldu kırmızı zaten düğün telaşında pisko stajda:27:

morincimmm:3::3: nerelerdesin?

var ya son iki haftadır herkes çok savsakladı burayı hani nerde ladyde gelmez oldu kırmızı zaten düğün telaşında pisko stajda:27:

tospammmmmmmmmmmmmmmmm buralardayım ama giremedim pek bu ara savsaklamaktan değil ama giremedim işteee:26::26::18::18:
nasıl gidiyor bakalım düğün telaşeleri herşey son gaz devam bir aksilik yok değilmi kuzum

tospammmmmmmmmmmmmmmmm buralardayım ama giremedim pek bu ara savsaklamaktan değil ama giremedim işteee:26::26::18::18:
nasıl gidiyor bakalım düğün telaşeleri herşey son gaz devam bir aksilik yok değilmi kuzum

canım sıkıldı an itibariyle ağlıyorum:14::14: tecil için gitmişti bugün nişanlım 2014 ağustosa tecil etmişler sadece biz 2 yıl sanıyorduk:ssz: güz döneminde mutlaka yüksek lisansa kayıt yapmış olmalı yoksa gidicek askere ve ben henüz hazır değilim buna:43::43:

canım sıkıldı an itibariyle ağlıyorum:14::14: tecil için gitmişti bugün nişanlım 2014 ağustosa tecil etmişler sadece biz 2 yıl sanıyorduk:ssz: güz döneminde mutlaka yüksek lisansa kayıt yapmış olmalı yoksa gidicek askere ve ben henüz hazır değilim buna:43::43:

canım neden sıkıyorsun canını
yüksek lisansa kayıt yaptırsın ozaman ?

canım neden sıkıyorsun canını
yüksek lisansa kayıt yaptırsın ozaman ?

dedim zaten o yüksek lisansa mutlaka başlayacaksın daha bi senelik evli değilken askere maskere göndermem seni bana ne ya gitmesin şimdi valla hiç hazır değilim bi de üstüme gidiyo uzun dönem yapıcam komando olucam diye sinir ediyo beni yanımda olsa kesin döverdim:41::41: her şey ters gitti bugün nikah işlemlerini de başlatamadık kan tahlili yeterli değilmiş akciğer röntgeni bilmem ne bi sürü şey istemişler nasıl yapacaz bilmiyorum istanbula gidince hangi birine yetişicez ahh gözü kör olsun artık şu mesafelerin usandım:43::43:

ladymm hoş geldin canım ben de pek giremedim bikaç gündüür bugün daha rahatım hem işler açısından hem peşime verdikleri kuyruk yok ama yine canım sıkkın okuduysan biliyosundur zaten:ssz::ssz: sen nasılsın?

Okudum tatlm üzülme bir şekilde yanyanayken halledilir zor işler değil bunlar mesafe içinde 1 aycık kaldı sabır sonra hep onunla olucaksın takıp kafana yorma kendini

Back
X