• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Allah'ım dualarını kabul etsin kuzum benimmm :29:
Sevenlerimi rabbim değil kulları ayırır :19:

Ne zmn belli oluyor yaaa artık belli olsun :18:

amin canım bnm inşallah ya :31:
daha var biraz canım düğünü unuttum onun stresıyle yatıp kalkıyorum bazenböylece pc basındayım noldu ne olacak dıye :126:
bencede artık belli olsun yeterrrr:47::47:

Allahaşükür, 1 ay acısını cıkartıyoruz hasretliğin.
çok iyi oldu bu. :16:

seninkiyle nasıl aranız, sorunları aşmışsınız baya :23:

bencede çok iyi olmuş çıakrtın acısını doyun birbirinize kuzum :16::16:
çok şükür çok iyi bu aralar canım . bol bol beraber vakit geçirdik ikimizede iyi geldi bu :16: eylüldede aileler tanışacak diye bekliyoruz bakalım inşallah bir aksilik çıkmazsa :16::34::34:

amin canım bnm inşallah ya :31:
daha var biraz canım düğünü unuttum onun stresıyle yatıp kalkıyorum bazenböylece pc basındayım noldu ne olacak dıye :126:
bencede artık belli olsun yeterrrr:47::47:

Di mi :18:
O kdar düşünme kuzum kötüyü çağırma olumlu düşünnn

ama geldik bugun hepimiz buradayız görüyorumki :16::1::1:

Eveeet kavuştuk :27::27::27:

bencede çok iyi olmuş çıakrtın acısını doyun birbirinize kuzum :16::16:
çok şükür çok iyi bu aralar canım . bol bol beraber vakit geçirdik ikimizede iyi geldi bu :16: eylüldede aileler tanışacak diye bekliyoruz bakalım inşallah bir aksilik çıkmazsa :16::34::34:
ayyy teker teker gelin oluyor bizim kızlaar:16:
bugün çok iyi haberlerle geldiniz hepiniz. :16:

Hııı hıııı :17:

Tanıyamadaım ya la :30::17:

Mobilaynı gelinliğini falan naptın, düğün salonunu ayarlamış mıydınız siz. karıştırdım hep ya :17:

Tayin konusundada Rabbim gönlüne göre versin inşallah :16:
aminnnn :18:
MOBİLYA BEYAZ ESYA BEGENDİM gibi ama ev olmayınca ortada alamadık henuz canım evi benım okuluma yakın tutmak istiyoruz o yuzden beklemedeyız :31:
düğün salonunu nişanın ertes, haftası tutmustuk canım 7buçuk ay önce :1:

Di mi :18:
O kdar düşünme kuzum kötüyü çağırma olumlu düşünnn

Eveeet kavuştuk :27::27::27:
yok yok hep iyiyi çağırıyorum iyi olacak allahın izniyle sevgilimi bırakıp gitmicem evde tek basına :26::16:

aminnnn :18:
MOBİLYA BEYAZ ESYA BEGENDİM gibi ama ev olmayınca ortada alamadık henuz canım evi benım okuluma yakın tutmak istiyoruz o yuzden beklemedeyız :31:
düğün salonunu nişanın ertes, haftası tutmustuk canım 7buçuk ay önce :1:

yok yok hep iyiyi çağırıyorum iyi olacak allahın izniyle sevgilimi bırakıp gitmicem evde tek basına :26::16:

en azından bide mekan telaşı yoktur şimdi.
Açıklansada şu yük üstünden kalksa artık. o sebepten bi işininizi halledemiyosunuz şuan.

Geliniiim sende bakk

Hİç böyle makyajlı bakımlı görmemişsindir :27::27:

Can skıntısı insana neler yaptırıyor be :60::60::60::60:

en azından bide mekan telaşı yoktur şimdi.
Açıklansada şu yük üstünden kalksa artık. o sebepten bi işininizi halledemiyosunuz şuan.

evet o konuda rahatız çok şükür:27:
aynen öyle elim ayagım baglı büyük esyaların hiçbirini alamıyoruz tayini beklediğimiz için :31:
nerde bu millet bu devlet :27:
başbakana mektup yazcam az kaldı :1::1:

Geliniiim sende bakk

Hİç böyle makyajlı bakımlı görmemişsindir :27::27:

Can skıntısı insana neler yaptırıyor be :60::60::60::60:

KIIIIIZ bayağı foto partisi yapmışsınız :1::1:
ne güzelmişsin sende maşallah topiğimizin bütün kızları hepimiz çok güzeliz :35::36::16::16:
saçlarına maşamı yapıyorsun kendiliğinden mi öyle bukle bukleeeee:27::27::nazar:

Back
X