- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
sen neredesin ki kuzum
Bartının inkumu beldesnde yazlığımız var da çıktım geldim kuzum
Yarın öğleden sonra dönücem Allah nasip ederse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen neredesin ki kuzum
Bartının inkumu beldesnde yazlığımız var da çıktım geldim kuzum
Yarın öğleden sonra dönücem Allah nasip ederse![]()
oh yaaa bibiğim hayat sana pek bi güzel bakıyorumda![]()
neden dönüyorsun kuzum gitmişken kalsana biraz![]()
![]()
Ananemle dedem kalıyo kuzum burda normalde bizde kalıyoduk işte geçen seneye kdar
Şimdi herkez işinde gücünde gelmeye vakit bulamıyo ananemle dedem tatil yapıyolar burda
Kuzum ananemin yeğeni evleniyo da o yüzden ben bi nevi onları almaya geldim cumartesi kına varmış da pzar da düğün o yüzden döncez bakalım belki geri de gelirim bilemedm![]()
hee anladım canım iyi allah mutlu mesut etsin
ya bugun bdv bayağı takıldım için bunaldı heee hayattan soğudum
arkidiş ne bu insanlar şakamı yapıyor oyunmu gerçekmi nasıl insanlar var yyyyaaawww
dön dön sen düğünden sonra geri dön orada ne yapacaksın canım bu sıcakta buralarda![]()
Kanka seni çok özledim
Hadi biran önce geç evine artık leydokum
Seninle saatlerde sohbet etmeyi özledimmmmmmmmmmmmm
Burda hava eşiyoooo![]()
Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kampkurarlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan
uyandırıldığı için de biraz kızgındır: 'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar. Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.' Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: -'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca
yıldız. Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor? Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: 'Teolojik olarak Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların,gezegenlerin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum. Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum. Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor? 'Gerizekalı Necatii, çadırımızı çalmışlar!!!!!!
![]()
Helloooo millett![]()
Hoşgeldn naber nasılsın bdvde takııyosun
Dikkat et ban yeme![]()
Hııı ben hiiiç bakmıyorum bdv falan amaaann saçma saçma yorum yapınca da ceza alıyosun
Hiiç bulaşmıyorum o yüzden
Bende özledim kıymetlimissssss
Vallaa burda da canım sıkılıyo kimse olmayınca tatilin bile neşesi yok beee
Burası da eşiyo![]()
ayyy sorma bu bdv beni çıldırticekkksinir oldum
hoşbuldum tatlımm iyiyim sen nasılsın neler yapıyosunnn![]()
İki dakka yemek yemeğe gittim hemen kaybolmuşun ortalıktan..
İşim var seninle ..
Ulaş bağa..![]()
I ıııh bırdayım gel skype açık benm sn yoksun asıl ortalıkta![]()
Ayneeen en iyisi hiç takılmamakkk
Napiim kuzuu denize inmedik hava bi açılıp bi kapanıyor da amaaan dedik belki ineriz birazdan bişiler yiyince
Sen napıyosunnn
24 yaşında görümce yengesinin yanında abisiyle yolda elele tutşmuş gidiyor misafirlikte abisinin elini tutarak oturuyo , ayakalarını abisinin ayakalarına değdiriyo , mağazada gömleğin içinden abisinin elini okşuyo , aynı evde yaşıyolar eşler yakınlaşınca 24 yaşındaki görümce bozulup kapıyı çarpıyoben şok oluyorum yaa :44:
ahh ahh bende deniz istiyorummmnapıyım bende anca çalışıyorumm
![]()
24 yaşında görümce yengesinin yanında abisiyle yolda elele tutşmuş gidiyor misafirlikte abisinin elini tutarak oturuyo , ayakalarını abisinin ayakalarına değdiriyo , mağazada gömleğin içinden abisinin elini okşuyo , aynı evde yaşıyolar eşler yakınlaşınca 24 yaşındaki görümce bozulup kapıyı çarpıyoben şok oluyorum yaa :44:
ahh ahh bende deniz istiyorummmnapıyım bende anca çalışıyorumm
![]()
Okudum kaldım
Yorum yapmıııcııııımmmmban yiyorum hehehhee
![]()