• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kampkurarlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan
uyandırıldığı için de biraz kızgındır: 'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar. Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.' Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: -'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca
yıldız. Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor? Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: 'Teolojik olarak Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların,gezegenlerin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum. Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum. Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor? 'Gerizekalı Necatii, çadırımızı çalmışlar!!!!!!

:60::60::60::60::60:

hahahahahah :52::52::52::52:

bir zamanlar Renitsa diye bi arkdaş vardı.
düğününe 4 gün kalmışş:53:

zamannnnnn
ne cabuk gecmişş:24:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52: ben artık topiğinizin taze evli tospiği oldum:16::16::16: artık sevgülümle resmen evliyiz:123:
evimizin her şeyini aldık:21::21: halılar, perdeler, mobilyalar, beyaz eşyalar derken her şey bitti inanamıyorum hala evimm evimm güzel evimmmmmmm modunda dolanıyorum:16::16:
çok zor geçti alışverişte çok kararsız kaldım. buzdolabını aldık tam çıkıcaz karar değiştirdim ilk beğendiğimi aldık :27::27: biraz kaprisli bi gelin gibiydim sanki ama napim her şey içime sinsin istedim ve çok şükür ki öyle oldu:16: bugün döndüm saat 2 gibi hemen gelinliğimin dikimini başlattık heyecanlıyım mutluyum darısı tüm bekarların başına inşallah:16::16:

veeeeeeeeeee tabikisi lunnaaa görünce çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun ne de güzel olmuş aniden öyle bi karar vermeniz:31::31:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52: ben artık topiğinizin taze evli tospiği oldum:16::16::16: artık sevgülümle resmen evliyiz:123:
evimizin her şeyini aldık:21::21: halılar, perdeler, mobilyalar, beyaz eşyalar derken her şey bitti inanamıyorum hala evimm evimm güzel evimmmmmmm modunda dolanıyorum:16::16:
çok zor geçti alışverişte çok kararsız kaldım. buzdolabını aldık tam çıkıcaz karar değiştirdim ilk beğendiğimi aldık :27::27: biraz kaprisli bi gelin gibiydim sanki ama napim her şey içime sinsin istedim ve çok şükür ki öyle oldu:16: bugün döndüm saat 2 gibi hemen gelinliğimin dikimini başlattık heyecanlıyım mutluyum darısı tüm bekarların başına inşallah:16::16:

veeeeeeeeeee tabikisi lunnaaa görünce çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun ne de güzel olmuş aniden öyle bi karar vermeniz:31::31:

Canımmmmmm çok çok çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun sende nikahlandın:123: Yeni evinde güle güle otur çook mutlu olursunuz inşallah.
Gelinliğini çok merak ediyorum. En azından modelini göstersene noluuuuur:26:
Çok sağ ol tatlım inşallah hayırlısı olur. Birden karar verdik perşembe akşamı tanışmaya geliyolar çok heyecanlıyımmmm:52:
Çok şükür topiğimizde kara bulutlar dağıldı hepimiz mutluyuz:16:

Canımmmmmm çok çok çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun sende nikahlandın:123: Yeni evinde güle güle otur çook mutlu olursunuz inşallah.
Gelinliğini çok merak ediyorum. En azından modelini göstersene noluuuuur:26:
Çok sağ ol tatlım inşallah hayırlısı olur. Birden karar verdik perşembe akşamı tanışmaya geliyolar çok heyecanlıyımmmm:52:
Çok şükür topiğimizde kara bulutlar dağıldı hepimiz mutluyuz:16:

ilk gösterdiğim gelinliğe çok benziyo aslında ama göstericem tekrar hele bi gelsin gelinlik üzerindeki değişiklikleri görürsün yoksa bu haliyle elbise tek omuzlu :27::27: böyle giymeyeceğimi biliyosun sen de zaten:27::27:
hep böyle mutlu olsun bu topik ama çok sakin ıssız bi topik olmuş, üzüldüm açıkçası ben alışveriş yaparken aklıma geldiniz kim bilir ne kaynatıyolardır kızlar dedim ama çok az sayfa atlanmış:26: benim düğün hazırlığım balayım geçsin yine full buralardayım bilesiniz:27::27:

özlemişim şu çirkin şeyi bile:27::27::27::27::27::27::27::27::27: ohhh sefam ossun:27::27:

Günaydınnn Kızlarrr Nerelerdesinizz :21::21:

günaydın ballı lokma tatlılarımmmmmm:12::12::12:

Canımmm resmenn evlisin heee :119::123: allah mutlu etsinn kuzummm rabbim ağız tadıyla bir ömür evinde güle güle oturmayı nasip etsinnn :nazar:

hayırlı uğurlu olsun taatlımm tüm güzellikler seninle olsunnn :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınnn Kızlarrr Nerelerdesinizz :21::21:

Canımmm resmenn evlisin heee :119::123: allah mutlu etsinn kuzummm rabbim ağız tadıyla bir ömür evinde güle güle oturmayı nasip etsinnn :nazar:

hayırlı uğurlu olsun taatlımm tüm güzellikler seninle olsunnn :16::16:

evet canım, artık bende evliyim :16::16: darısı senin de başına inşallah:31: eylülüm buralar yine sessiz sedasız gidiyo olmuyo böyle ama :ssz::ssz:

neyse onlar gelene kadar biz tatlandırırız:27::27: anlat bakalım görüştün mü seninkiyle gittiğimde yine canını sıkıyodu var mı bi durum düzeldiniz mi inşallah?

ne zaman kızz :1: iyiyiz çok şükür tatlım 1 haftadır herşey çok güzell :nazar:

benimde siparişşlerim gelmiştee onlara bakıyodumm :32::32:

Son düzenleyen: Moderatör:
dahada gelmem ben :19:
geliyom gidiyom kimse beni takan yok :26:

tospiğiimmm çoookk sevindim güzelimm Allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin:16::nazar:
darısıı tüüümm bekarlarımızın başına:21:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X