• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydınnn Kızlarrr Nerelerdesinizz :21::21:

Canımmm resmenn evlisin heee :119::123: allah mutlu etsinn kuzummm rabbim ağız tadıyla bir ömür evinde güle güle oturmayı nasip etsinnn :nazar:

hayırlı uğurlu olsun taatlımm tüm güzellikler seninle olsunnn :16::16:

eylüül naber canım nasılsın ? :3::3::3:

dahada gelmem ben :19:
geliyom gidiyom kimse beni takan yok :26:

tospiğiimmm çoookk sevindim güzelimm Allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin:16::nazar:
darısıı tüüümm bekarlarımızın başına:21:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
valla kimse olmiyii artıkkk ben geldimm huuuu :3::3::3:
eylüül naber canım nasılsın ? :3::3::3:

iyiyim canımm sen nasılsınnn nerelerdesinnnn :21::21:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52: ben artık topiğinizin taze evli tospiği oldum:16::16::16: artık sevgülümle resmen evliyiz:123:
evimizin her şeyini aldık:21::21: halılar, perdeler, mobilyalar, beyaz eşyalar derken her şey bitti inanamıyorum hala evimm evimm güzel evimmmmmmm modunda dolanıyorum:16::16:
çok zor geçti alışverişte çok kararsız kaldım. buzdolabını aldık tam çıkıcaz karar değiştirdim ilk beğendiğimi aldık :27::27: biraz kaprisli bi gelin gibiydim sanki ama napim her şey içime sinsin istedim ve çok şükür ki öyle oldu:16: bugün döndüm saat 2 gibi hemen gelinliğimin dikimini başlattık heyecanlıyım mutluyum darısı tüm bekarların başına inşallah:16::16:

veeeeeeeeeee tabikisi lunnaaa görünce çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun ne de güzel olmuş aniden öyle bi karar vermeniz:31::31:

bebegimm hayırlı olsun tebrik ederim hep mutlu olun inşallah :16::16:

ne zaman kızz :1: iyiyiz çok şükür tatlım 1 haftadır herşey çok güzell :nazar:

benimde siparişşlerim gelmiştee onlara bakıyodumm :32::32:
sorun yoksa ne güzel bebek bakalım keyfimize:51::51:
dahada gelmem ben :19:
geliyom gidiyom kimse beni takan yok :26:

tospiğiimmm çoookk sevindim güzelimm Allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin:16::nazar:
darısıı tüüümm bekarlarımızın başına:21:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım canım :54::54: darısı senin de başına inşallah seninde güzel haberlerini alıp beraber paylaşıcaz mutluluğunu:16::16: ben malum hazırlıklar yüzünden pek vakit bulamıyorum ama yine de geliyorum arada sizi yoklamaya özledim valla eski tadımızı:ssz:

hoşbulduk tospaam asıl sen hoşgelmişsin :)
hayırlı uğurlu olsun bebeğim allah bir ömür aynı yatsıkta kocatsın inşallah:16::16::16:
çok çok çok mutlu olun birdeeeee:16::16:
teşekkür ederim bebeğim, darısı senin de başına inşallah tez vakitte:16::16: gerçi bu gidişle o olacak öyle hissediyorum inşallah:nazar::nazar::16::16:

bebegimm hayırlı olsun tebrik ederim hep mutlu olun inşallah :16::16:
düğündaşım:54: teşekkür ederim darısı sana demicem çünkü sen zaten başı bağlı evli bi hatunsun:27::27: ama darısı evinizi alıp eşyalarınızı gönlünüzce beğene beğene almanıza inşallah :16::16:

canım canım :54::54: darısı senin de başına inşallah seninde güzel haberlerini alıp beraber paylaşıcaz mutluluğunu:16::16: ben malum hazırlıklar yüzünden pek vakit bulamıyorum ama yine de geliyorum arada sizi yoklamaya özledim valla eski tadımızı:ssz:

teşekkür ederim bebeğim, darısı senin de başına inşallah tez vakitte:16::16: gerçi bu gidişle o olacak öyle hissediyorum inşallah:nazar::nazar::16::16:

düğündaşım:54: teşekkür ederim darısı sana demicem çünkü sen zaten başı bağlı evli bi hatunsun:27::27: ama darısı evinizi alıp eşyalarınızı gönlünüzce beğene beğene almanıza inşallah :16::16:

aaa kim gelmiiiiiiiişşşş:21:
inşAllah tatlımmm inşAllah ağzından bal damlıyor da biz biraz limoniyiz ama geçer :31:
sen evinle düğününle uğraş şimdiii :16:

yok canımm sana birşey demiyorumm zaten tatlı telaşların var
sonra resim fln gösterirsin amaaa taammıııı:1:

aaa kim gelmiiiiiiiişşşş:21:
inşAllah tatlımmm inşAllah ağzından bal damlıyor da biz biraz limoniyiz ama geçer :31:
sen evinle düğününle uğraş şimdiii :16:

yok canımm sana birşey demiyorumm zaten tatlı telaşların var
sonra resim fln gösterirsin amaaa taammıııı:1:
üzme tatlı canını fıstık her ilişkide oluyo öyle allah gönlünüzdeki sevgiyi daim etsin yeter üstesinden gelirsiniz her şeyin zamanında mesafenin de :34: gelinlik için ölçü vermeye gittim özel dikim olacağı için üzerinde yapacağımız oynamaları falan konuştuk güzel olacak inşallah. ben gelinliği katalogtan beğenmiştim gerçi burda size gösterdiğim gelinliğe çok benziyo ama olsun başka yerle anlaştım. ben gelinliği satın alıyorum diye onlarda aynısından sipariş verdiler moda evinde vitrinde dursun diye:1::1: zevkli kızım ayıptır söylemesi:27::27:
aslında işten çıktım daha rahat olurum bundan sonra ama yine eksikler bitmiyo koşturma sürüyo canım:31: şimdi bi de gelinlik ölçüsü verirken bi tane kına elbisesi beğendim cuk diye oturdu üstüme sanki benim için dikilmiş daha hiç giyilmemiş boyu bedeni tam bana göre çok beğendim foto çektim bi ara size de gösteririm ama hiç toplaşamıyoruz ki artık eskisi gibi:ssz::ssz:
neyse ben baya uzun yazdım sen anlat staj bitti mi yoksa devam mı?

kısmet canımmmm benimm.. inşallah :29::29:

lunna şöyle bi ayağını sürüyüp gitse ardından ben düğünde ayakkabıya yazcam zaten hemen ertesi günü pembegelin yazcak ohhh kısmetler açılacak teker teker nişan düğün haberlerinizi alıcaz gör bak canım:34:

ayy inşallahhhh :16:
benim ismimide yazmayı unutma ayakkabının altına olur muuuuu bebeğimm:23::23:

inşallah kuzum inşallah tayinim bi çıksın da hayırlısıyla :31:
1 hafta sonr hersey netleşicek sonra bizde aşk yuvamızı istedigimz gibi hazırlayacagız inşallah :16:

üzme tatlı canını fıstık her ilişkide oluyo öyle allah gönlünüzdeki sevgiyi daim etsin yeter üstesinden gelirsiniz her şeyin zamanında mesafenin de :34: gelinlik için ölçü vermeye gittim özel dikim olacağı için üzerinde yapacağımız oynamaları falan konuştuk güzel olacak inşallah. ben gelinliği katalogtan beğenmiştim gerçi burda size gösterdiğim gelinliğe çok benziyo ama olsun başka yerle anlaştım. ben gelinliği satın alıyorum diye onlarda aynısından sipariş verdiler moda evinde vitrinde dursun diye:1::1: zevkli kızım ayıptır söylemesi:27::27:
aslında işten çıktım daha rahat olurum bundan sonra ama yine eksikler bitmiyo koşturma sürüyo canım:31: şimdi bi de gelinlik ölçüsü verirken bi tane kına elbisesi beğendim cuk diye oturdu üstüme sanki benim için dikilmiş daha hiç giyilmemiş boyu bedeni tam bana göre çok beğendim foto çektim bi ara size de gösteririm ama hiç toplaşamıyoruz ki artık eskisi gibi:ssz::ssz:
neyse ben baya uzun yazdım sen anlat staj bitti mi yoksa devam mı?
ohh ohh maşallah canımm ne güzel anlatmışsın
insan özenmeden edemiyor hakkaten ahh keşke diyeee
gerçi bende geçende sınıf arkadaşımın kınasına gitmiştim
ilk 10dk özendim sonra bıkkınlık geldi ben bile yoruldum valla o koşturmada birde oturtmadılar hiç kızı oynada oynaa:27::27:

amaaaannn canım valla ben çok bıktım artıkkk
adam dışarı çıkmasa bu sefer kuzeni eve geliyor yine beraberler
ben anlamadım ki 3 senede anca şimdi mi akıllarına geldi bu kadar takılmak
şimdiye kadar böyle g_tle don ilişkisi hiç yoktu bunlarda
okadar psikolojimi bozdu ki artık bu durum kaçtır uykumda benimkini beni aldatırken görüyorum
daa neyse tatlımm hiiiçç kafanı şişirmim bunlarlaa

veeee benim adımıda unutmaa hee yazmaya hayrına şöyle bi sürte sürte salınıver:16:

insallah canım o güzel haberi herkese vermek için sabırsızlanıyorum :52::52::52:
iyi düşünüyorum sonu da ıyı olur allahın iznıyle :39:
hadi bakalım bekliyoruz bebek:34: benim kuzenim evli olmamasına rağmen 3-4 yılda tayin istedi memleketine ve çıktı sen daha şanslısın bu konuda eş durumundan çıkacak inşallah ben inanıyorum:16:
ohh ohh maşallah canımm ne güzel anlatmışsın
insan özenmeden edemiyor hakkaten ahh keşke diyeee
gerçi bende geçende sınıf arkadaşımın kınasına gitmiştim
ilk 10dk özendim sonra bıkkınlık geldi ben bile yoruldum valla o koşturmada birde oturtmadılar hiç kızı oynada oynaa:27::27:

amaaaannn canım valla ben çok bıktım artıkkk
adam dışarı çıkmasa bu sefer kuzeni eve geliyor yine beraberler
ben anlamadım ki 3 senede anca şimdi mi akıllarına geldi bu kadar takılmak
şimdiye kadar böyle g_tle don ilişkisi hiç yoktu bunlarda
okadar psikolojimi bozdu ki artık bu durum kaçtır uykumda benimkini beni aldatırken görüyorum
daa neyse tatlımm hiiiçç kafanı şişirmim bunlarlaa

veeee benim adımıda unutmaa hee yazmaya hayrına şöyle bi sürte sürte salınıver:16:
dimi ya çok yorucu ama olsun bi kere oluyor bu heyecanı da yaşamak istiyor insan:16:
kuzucum bırak biraz kendi haline bakalım anlayacaktır illaki senin bu duruma bozulduğunu yani seninde ilgisizliğin onun dikkatini çekecektir. ya da noluyo biliyo musun canım bu erkekler bi süre sonra şöyle ilişki baya yol aldıktan sonra mesafe olsun olmasın biraz geri çekiliyorlar bizim gibi mesaj yazmaktan ya da her an iletişim halinde olmaktan pek hoşlanmıyorlar. seni kuşkulandıracak bi hali tavrı olmadığı müddetçe sıkma canını seni sevmediğini falan düşünme çünkü onlar bi şeyleri yoluna koyduklarını görünce gevşiyolar hemen.
veee senin de ismin mutlaka yazılacak merak etme kuzum:29::29:

hadi bakalım bekliyoruz bebek:34: benim kuzenim evli olmamasına rağmen 3-4 yılda tayin istedi memleketine ve çıktı sen daha şanslısın bu konuda eş durumundan çıkacak inşallah ben inanıyorum:16:

:

bende inanıyorum inanmak istiyorum düğünden sonra kocacıgımı bırakıp gitmek istemiyorum hep onun yanında mutlu olmak istiyorum daha neler neler :16:
cok mu bişey istedim bnce hayır :1:
ama bakalım devlet baba ne diyecek :36:

Back
X