- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
dediğinde haklı olabilirsin canım banada mantıklı geldi ama yazıklar olsun ki gözü bukadar kör olmuş beni görmüyorrhadi bakalım bekliyoruz bebekbenim kuzenim evli olmamasına rağmen 3-4 yılda tayin istedi memleketine ve çıktı sen daha şanslısın bu konuda eş durumundan çıkacak inşallah ben inanıyorum
dimi ya çok yorucu ama olsun bi kere oluyor bu heyecanı da yaşamak istiyor insan![]()
kuzucum bırak biraz kendi haline bakalım anlayacaktır illaki senin bu duruma bozulduğunu yani seninde ilgisizliğin onun dikkatini çekecektir. ya da noluyo biliyo musun canım bu erkekler bi süre sonra şöyle ilişki baya yol aldıktan sonra mesafe olsun olmasın biraz geri çekiliyorlar bizim gibi mesaj yazmaktan ya da her an iletişim halinde olmaktan pek hoşlanmıyorlar. seni kuşkulandıracak bi hali tavrı olmadığı müddetçe sıkma canını seni sevmediğini falan düşünme çünkü onlar bi şeyleri yoluna koyduklarını görünce gevşiyolar hemen.
veee senin de ismin mutlaka yazılacak merak etme kuzum![]()
sağoll tatlıııımmmmm çok sevnirimm vallaa ay birde silinmezmişş inadımdan çatlarımm