• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tosbiği özledim.

Lunnayı sarı sarı şekerimi özledim.

Marmişimi özledim.

Morincimi özledim.

Pskoyu özledim

Kırmızıyı özledim.

Eylülü özledim.

Hatta pros u bile özledim :ssz:

Son düzenleme:
Askerim bu sabah Kuşadası'na doğru yol aldı.
Tatile gidiyorlar ailesiyle.

Gayet tabi canım sıkıldı.

Zaten bidahaki hafta son haftaydı.
Salı akşam döncek.
Cuma akşamı gdicek Çanakkale'ye. :ssz:

Vay ben nerelere gidemm.. Eki Görüntüle 781688

aaa kötü olmuş bu canımm :105: hem görüşemeyeceğinize hemde kuşadasına tatile gitmesine bozuldun tabi doğal olarak :ssz:

Ne desem ki tatlım gelicek sonuçta askerliği bi bitsin de hep birlikte olucaksınız artık inşallah böyle düşün:31:

sevgilin gitmeyiverseydi ailesiyle tatile :22:

aaa kötü olmuş bu canımm :105: hem görüşemeyeceğinize hemde kuşadasına tatile gitmesine bozuldun tabi doğal olarak :ssz:

Ne desem ki tatlım gelicek sonuçta askerliği bi bitsin de hep birlikte olucaksınız artık inşallah böyle düşün:31:

sevgilin gitmeyiverseydi ailesiyle tatile :22:

Gitmek istemiyorum dedi zaten .
Ama anası biricik oğlunu evde bırakır mı?:5:

Ona pek belli etmiyorum bozulduğumu.
Yine gidicek zaten birliğe.
Son zamanlar hiç geçmicek onun içinde.
Biraz kafasını dağıtsın tatilde , diye düşünüp kendimi avutuyorum.Napayım.. onun da hakkı.

Her dk. resim çektircem.
Bakıyım ortam nasıl, kız mız var mı etrafında :1:

Biraz kafasını dağıtsın tatilde , diye düşünüp kendimi avutuyorum.Napayım.. onun da hakkı.

Her dk. resim çektircem.

bi yandan o da doğru kafası dağılır ama olsun senle dağıtırdıı :63:

benimkide ailesiyle bir yerlere gidecekti tatile otelde kalmalar falan sen gidersen bende izne çıkar tatile giderim dedim sonra vazgeçti ailesini de vazgeçirdi :23: :1:

olsun ama son ayrılık olucak zaten sonra gelicekk :21: evet her dk resim çektirrr :23:

bi yandan o da doğru kafası dağılır ama olsun senle dağıtırdıı :63:

benimkide ailesiyle bir yerlere gidecekti tatile otelde kalmalar falan sen gidersen bende izne çıkar tatile giderim dedim sonra vazgeçti ailesini de vazgeçirdi :23: :1:

olsun ama son ayrılık olucak zaten sonra gelicekk :21: evet her dk resim çektirrr :23:

bizimki de uğraştı baya . ben teslim olduktan sonra gidin dedi ama hep beraber gitmek istediler.
Olsun ya napalım artık.

Ben öyle bi tehditte bulunamadım :27: bacaklarımı kırar valla imkanı yok göndermez.

sizin aranız nasıl bu arada?

bizimki de uğraştı baya . ben teslim olduktan sonra gidin dedi ama hep beraber gitmek istediler.
Olsun ya napalım artık.

Ben öyle bi tehditte bulunamadım :27: bacaklarımı kırar valla imkanı yok göndermez.

sizin aranız nasıl bu arada?

evet olsun artık hem ailesi de askerdeydi zaten diye illa birlikte gitmek istemişlerdir :31:

benimki de göndermez kiii sinirinden vazgeçti tamammm gitmiyorum oldu muu :15: dedii :1:

maşallah diyeyim çok iyi canım bir iki haftadır aşk böcüğü gibi dolanıyoruz :nazar::nazar: ballar kaymaklar havada uçuşuyoo :9: :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet olsun artık hem ailesi de askerdeydi zaten diye illa birlikte gitmek istemişlerdir :31:

benimki de göndermez kiii sinirinden vazgeçti tamammm gitmiyorum oldu muu :15: dedii :1:

maşallah diyeyim çok iyi canım bir iki haftadır aşk böcüğü gibi dolanıyoruz :nazar::nazar: ballar kaymaklar havada uçuşuyoo :9: :16::16:

Eğer asker olmasaydı imkanı yok gidemezdi. :47: :27:

Ay 41 kre maaşallah.
Hele bi askere gitsin de sen onu o zaman gör :27:

Eğer asker olmasaydı imkanı yok gidemezdi. :47: :27:

Ay 41 kre maaşallah.
Hele bi askere gitsin de sen onu o zaman gör :27:

Evett bencedee :27::27::41:

aminn canım inşallah heppp böyle gider :nazar: şimdi bir de yıldönümü yaklaşıyo diye onun heyecanı var o da sürpriz hazırlıyomuş :16:

yıl dönümümüzün oldupu hafta izin alıp onun olduğu şehire gitmeyi düşündüm bizimkilerle ama o hafta gidemiycez galiba bilmiyorum , bu sefer orda kutlamayı istiyorduk :31:

yokk gitmyicek askere falann olmazz :23::1:

Evett bencedee :27::27::41:

aminn canım inşallah heppp böyle gider :nazar: şimdi bir de yıldönümü yaklaşıyo diye onun heyecanı var o da sürpriz hazırlıyomuş :16:

yıl dönümümüzün oldupu hafta izin alıp onun olduğu şehire gitmeyi düşündüm bizimkilerle ama o hafta gidemiycez galiba bilmiyorum , bu sefer orda kutlamayı istiyorduk :31:

yokk gitmyicek askere falann olmazz :23::1:

Bizim şehirin sahillerinde aşk başkadır :17: :1::1:

Gelirsin inşallah, belli olmaz.

Acaba o nasıl bişi hazırlıyo :23:

Gitsin bence askere, o haylaz akıllanır accucuk :27:

Bizim şehirin sahillerinde aşk başkadır :17: :1::1:

Gelirsin inşallah, belli olmaz.

Acaba o nasıl bişi hazırlıyo :23:

Gitsin bence askere, o haylaz akıllanır accucuk :27:

kardeşimin okul durumları var inşallah gidebiliriz olmazsa o gelicek zaten inşallah bir de hafta içine denk geliyo izin alıcam artıkk sonraki günlerde kutlamanın ne anlamı varr :23:

evett o sahillerde aşk tazeliyecektik amaa :69: :1:

bilmiyorum ki yani hazır şeylermiş kendi yapmıyomuş ama değiişik bir şey diyoo :32:

evett biraz aklı başına gelir belkimmm :23:

kardeşimin okul durumları var inşallah gidebiliriz olmazsa o gelicek zaten inşallah bir de hafta içine denk geliyo izin alıcam artıkk sonraki günlerde kutlamanın ne anlamı varr :23:

evett o sahillerde aşk tazeliyecektik amaa :69: :1:

bilmiyorum ki yani hazır şeylermiş kendi yapmıyomuş ama değiişik bir şey diyoo :32:

evett biraz aklı başına gelir belkimmm :23:

sen naptın hediye işlerini
karar değiştrmedin dimi:1:

Her dk. resim çektircem.

hehe delisin yaa:27::27:
bu sebepten resim çektirdiğini çaktırma bari:1::1:

Back
X