• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kuzeniyle bi sohbet içindeler, okudum yazdığını.
ben bile bozuldum valla :19:
çek kulaklarını

içinden nasıl geliyosa öyle davran
çok sıkmakta iyi değil tabiki ve de yapı meselesi birazda.

her ihtimale karşı yine de didikle :27:
hem erkekler sever böyle ilgili kızları :12:

evet öyle yapıyorum canım :)))

yok canım didikliyorum zaten genelde öyle çok serbest değil ben sadece aile olayına takıldım :1::1::1:

kuzeniyle bi sohbet içindeler, okudum yazdığını.
ben bile bozuldum valla :19:
çek kulaklarını

içinden nasıl geliyosa öyle davran
çok sıkmakta iyi değil tabiki ve de yapı meselesi birazda.

her ihtimale karşı yine de didikle :27:
hem erkekler sever böyle ilgili kızları :12:
bozulmicak gibi değil tatlımmm
3-5 kez olsa hadi neyse dicem
bütün ramazan boyunca ve hala şimdide devam ediyor
benimkini dışarı göndermesem kuzeni evine geliyor kov gitsin mi diyimm gıcıkk işteeee

valla canım doğru diyosun
ben normalde çok kıskanç birisiyimdir
ilk zamanlarda tabi dedim çocuğun gözünü korkutmim tuttum hep kendimi sıkmiyim diye
baktım bir gün bana bu dedi sen beni hiç kıskanmıyorsun ben gibi değilsin dedii
aa dedim öyle mii görürsün sennn kıskançlığın babası geliyor
o günden beri hiç sıkmam kendimi aman bunalmasın fln demiyorum nasılsam öyleyim
baktım şimdide gözü korkuyor sana bi kız göstersem parçalarsın diyor
istanbulda az daha bir vukaat olacaktı kolumdan tutup çekeliyor kızın üstüne yüricektimmm:52::52:

Leydişkom sandım ama tatilde o galiba.:51:

Maskelendin mi sen de geldim kuzuuummm ayyy o kadar karışık ki :1: Nete girmeye vakit bulamadım resmen :53:

Cumartesi döndüm ananemin yeğeninin kınası vardı erkek kınası oraya gittik pazar düğün derken
Dünde kuzenimin bebeğini sevdim bugün yine dönüyoruz annemle tatil yerine annemle yapcez 1 haftada :1:

Çok yoğun insan oldum ben giremedim nete 3 gündür pcyi açamadım hiç :52::52::52:

bozulmicak gibi değil tatlımmm
3-5 kez olsa hadi neyse dicem
bütün ramazan boyunca ve hala şimdide devam ediyor
benimkini dışarı göndermesem kuzeni evine geliyor kov gitsin mi diyimm gıcıkk işteeee

valla canım doğru diyosun
ben normalde çok kıskanç birisiyimdir
ilk zamanlarda tabi dedim çocuğun gözünü korkutmim tuttum hep kendimi sıkmiyim diye
baktım bir gün bana bu dedi sen beni hiç kıskanmıyorsun ben gibi değilsin dedii
aa dedim öyle mii görürsün sennn kıskançlığın babası geliyor
o günden beri hiç sıkmam kendimi aman bunalmasın fln demiyorum nasılsam öyleyim
baktım şimdide gözü korkuyor sana bi kız göstersem parçalarsın diyor
istanbulda az daha bir vukaat olacaktı kolumdan tutup çekeliyor kızın üstüne yüricektimmm:52::52:
onun yaptığıda yanlış
kızdığını kıskandığını bildiği halde uzak durması gerekirken daha sürtüyo.:47: cingar cıkar.

Maskelendin mi sen de geldim kuzuuummm ayyy o kadar karışık ki :1: Nete girmeye vakit bulamadım resmen :53:

Cumartesi döndüm ananemin yeğeninin kınası vardı erkek kınası oraya gittik pazar düğün derken
Dünde kuzenimin bebeğini sevdim bugün yine dönüyoruz annemle tatil yerine annemle yapcez 1 haftada :1:

Çok yoğun insan oldum ben giremedim nete 3 gündür pcyi açamadım hiç :52::52::52:

aaa bildim bildiiiiim

yani 1 hafta daha sahalarda değilsin öyle mi. :5:

hep evdesin , geç kalkıyosun, derken seni evde göremez olduk ayol :27:

zaten okullar acılıcak gez gezebildiğin kadar :21:

onun yaptığıda yanlış
kızdığını kıskandığını bildiği halde uzak durması gerekirken daha sürtüyo.:47: cingar cıkar.

aaa bildim bildiiiiim

Evet kuzum bir hafta daha yokum arada yoklarım sizi ama kimse olmaz gece geldiğim için :51:

biz beraber gideceğiz gibi birşey tabi kısmet olursa :1::1:ama ben ailemle gideceğim oda karşı pansiyonda kalacak :51:
he annen sevgilinin yasak koyduğunu bilmiyor yani değilmi .. bilse karışır zaten sanırım :23:
arkadaşlarıyla bende göndermem ki hiç sormadı bile bugune kadar aynı hesap. ama ailesi ile olunca nedense benden vize çıkıyor :26::34::34::34:

aa hayırdır pisko ne oldu :26:
canım valla biz aramızda yüzük taktık benimkiyle
annesi görünce (ilişkimizi bildiği halde yaklaşık 3 yıldır beraberiz) aaa oğlum bu ne böyle kısmetini neden kapatıyorsun dedi:53:
ben bu anaya güvenerekten hiç aman ailesi yanında diyipte bir yere gönderirmiyimm
kolayını bulsa adamı baş göz edecek hemen:19:
annem belki tahmin ediyodur canım ama bilmiyor bu yasak durumlarını
zaten ilişkiyede pek onayı yok ama yapacak bir şeyide yok kabullenmekten başka:27:

canım ramazandan beri ve halada her akşam kuzeniyle çıkıyor çıkmasa o evine geliyor
bu durumda beni sinir ediyor 1 buçuk ay içinde kaç kez kavga ettim bunun için hala aynı tas aynı hamam
okadar psikolojimi bozdu hatta bi kaç kez ruyamda beni aldattığını gördüm
bıkkınlık geldi artıkk inanırmısın okadar bunaltıyor bazen ayrılalım diyesim geliyor:31:

onun yaptığıda yanlış

aaa bildim bildiiiiim

kızla bi münasebeti olsa bacaklarını kırarım:47:
biz bununla tartışmıştık o da çekti kapıyı çıktı site içinde dolanıyor
tırstı heralde camdan görmüştür ben kendim söyliyim dedi zaar
şu kız beni yalnız görünce hep buralarda geziyodu dedi bende kıza sataşacaktımm:52::52:

kızla bi münasebeti olsa bacaklarını kırarım:47:
biz bununla tartışmıştık o da çekti kapıyı çıktı site içinde dolanıyor
tırstı heralde camdan görmüştür ben kendim söyliyim dedi zaar
şu kız beni yalnız görünce hep buralarda geziyodu dedi bende kıza sataşacaktımm:52::52:

kızzz söylensene sevgiline birazz her gün her gün ne kuzeni buu , sessizliğini boz tabi canımm abartmış amaa :50:

kızzz söylensene sevgiline birazz her gün her gün ne kuzeni buu , sessizliğini boz tabi canımm abartmış amaa :50:
ohoo canım söylenmek ne kelime kaç kez kıyametler koptu
yine aynı yine aynı çektim artık kendimi napıyosa yapsın sonunda olan yine ona olcak benim tuzum kuru:ssz:

ohoo canım söylenmek ne kelime kaç kez kıyametler koptu
yine aynı yine aynı çektim artık kendimi napıyosa yapsın sonunda olan yine ona olcak benim tuzum kuru:ssz:

bencede kabak ona patlıycak :1: abartmışlar ama yaa ne gerek var ki yani böyle şeylere hayır ne buluyolar ne yapıyolar ki sinir bozucu evettt :ssz:

bende benimkini bir güzel kalayladım az önceee :52:

bencede kabak ona patlıycak :1: abartmışlar ama yaa ne gerek var ki yani böyle şeylere hayır ne buluyolar ne yapıyolar ki sinir bozucu evettt :ssz:

bende benimkini bir güzel kalayladım az önceee :52:
neden kız nolduuu:52:
amaaann dışarı çıkınca okey oynuyolar
evdede karı gibi dedikodu yapıyolar heralde
başkada bişe aklıma gelmiyor
her gün aynı arkadaşla ben bile görüşsem anlatacak bir şeyimiz kalmaz
bunlarda erkek olcak karıdan beterr:27::27:

neden kız nolduuu:52:
amaaann dışarı çıkınca okey oynuyolar
evdede karı gibi dedikodu yapıyolar heralde
başkada bişe aklıma gelmiyor
her gün aynı arkadaşla ben bile görüşsem anlatacak bir şeyimiz kalmaz
bunlarda erkek olcak karıdan beterr:27::27:

bir kaç gündür sabah uyanınca ondan önce kalktığım için güzel güzeeel günaydın mesajları atıyorum bu da uyanınca sadece günaydın aşkım falan diyo ( ama gün boyu gayet güzel konuşuyoruz da sadece bir iki gündür günaydın mesajlarıma karşılık bir şeyler söylemiyo )

bende bu sabah dur dedim bakayım ne yazacak ben yine içimdne gelen güzel şeyleri yazdım bir de bakarım günaydın kahvaltıdaym gibi şeyler yazmış uuu delirdim tabiii :23:baya bir söylendimm içimde biriktirmişim resmenn :52:

o da şaşırdı tamam ya ne bileyim uyanınca hep kahvaltıya oturuyorum o arada yazamamışım ne kızıyosun söylerim istersen falan diye bir şeyler söyledi , ama ohh oldu beneneee :23: :1:::24::ssz:

hımmm kim bilir kimin dedikodusuuu :23:

Son düzenleyen: Moderatör:

bir kaç gündür sabah uyanınca ondan önce kalktığım için güzel güzeeel günaydın mesajları atıyorum bu da uyanınca sadece günaydın aşkım falan diyo ( ama gün boyu gayet güzel konuşuyoruz da sadece bir iki gündür günaydın mesajlarıma karşılık bir şeyler söylemiyo )

bende bu sabah dur dedim bakayım ne yazacak ben yine içimdne gelen güzel şeyleri yazdım bir de bakarım günaydın kahvaltıdaym gibi şeyler yazmış uuu delirdim tabiii :23:baya bir söylendimm içimde biriktirmişim resmenn :52:

o da şaşırdı tamam ya ne bileyim uyanınca hep kahvaltıya oturuyorum o arada yazamamışım ne kızıyosun söylerim istersen falan diye bir şeyler söyledi , ama ohh oldu beneneee :23: :1:::24::ssz:

hımmm kim bilir kimin dedikodusuuu :23:
dilini kopartır evde besledikleri kuşlara yediririm valla kimin dedikodusunu edeceklermişşşş:41::41:
söylen canım söylen erkeğin başının etini yemedikçe bir şey yapmıyorlar
hadi bana şiir yaz diyorumda öyle yazıyor mesela gel aşkıma yazıyım demez

Back
X