- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
ben benim rahat olduğumu bilsin istedim o yüzden söyledim aklı bende kalmasın diye
bazen istemeyerekte olsa izin veriyorum ve seziliyor yani sırf kırılmasın diye tamam dediğim
kuzeninide çok sever kuzenide aynı şekilde onu beraberken kaliteli vakit geçirsinler istedim
aklı bende olmasın ay pisko izin verdi ama eve erken gideyim surat yapmasın fln böyle düşünceler olmasın aklında istedim
ve inanki bunu söylerken arada görüşüyolardı yine öyle devam etçek sanıyordum ama erkeğin ipini gevşek bırakmaya gelmiyor kulağıma küpe oldu bari birdaha asla aynı hatayı yapmammmm
canım biz şu meşhur facebooktan tanıştık sohbet muhabbet diye diye 7 ay sonra teklif geldi 3 ay sonrada 3 yıl olcak evet dediğimden beriannemle tanışma durumları fln da olmadı daha erken zatende ben anneme söylemiştim annem kesinlikle istemiyordu şimdi susuyor birşey demiyor ama beni vazgeçiremez aslaa
bu arada sen nerelisin canım
aynen aynen bende aynı sebepten öyle söyledim. trip atacağımı suratımın düşeceğini düşünmesin istemiştim ve onlarda önceden haftada bir iki haftada bir falan görüşürlerdi
gerçekten kesinlikle katılıyorum hiç ama hiç ipi gevşetmeye gelmiyor anında iyi niyeti suistimal ediyorlar sonra istesende eskiye döndüremiyorsun.. ay sinir oldum yine
bende birdaha yapmammmm aynı hatayııı
aaa gerçektenmi hadi yaaa facebook aşkları gerçekten gerçekmiiiiş... iyi ne güzel iyice tanıyabilmişsinizdir ama inşallah birbirinizi canımm...
seviyorsan vazgeçme zaten canım.. ama arada olmaması için gecerli bir nedende yok gibi ki zaten
ben sinopluyum sen nerelisin