• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

oyş pardon ben bian öyle bulgarisyanlı bulgar öyle çağrışım şey etti :17:
aynen öyle benım babam çok büyük konuşmuş zamanında ben ozaman küçükmüşüm ama ölürümde kızımı bir doğuluya vermem demiş. öyle demesinin kendine göre sebepleri var ama sonuçta her insan bir olmazki işte öyle dememesi gerekirdi. büyük konuşmuş :37:
ooo cidden maşallah yaa ne güzel seviyorsun sen öyle bu çocuuuu:16: nazar değmesin ikinizedeeee :)ama hakediyorsada süper yani
bak kendinde hakediyor diyorsun kimisi var hiç haketmediği halde deli gibi seviyor onlara yazık.. siz çifte kumrusunuz:24::24:
bayağı sazl şiir söz olaylarına girdin aşk deyince bakıyorumda :51::40:
hehe öküz deme kız sevdiceğine :27:
sev tabikide sev sev çok çok daha sev ve sevil :23::23:

:53::53: bu konu nereden açıldı yaa... hey gidi semra :52::52:
aminnn canımmm çok sağoll:nazar::nazar:
yok yaaa değmeyecek birine tırnağımı vermem:27::27:
bizimkiler okadar dememişte işte bizde bir doğulu damat var zaten
ipsiz sapsızın teki kayınpederinden hep para ister kendisi bir işin ucunu tutamaz
ama ben eminimki annemler tanışınca annem çok sevicek sevgilimii
tatlımm sevdiğimden öküz diyom ben ona sümüklü de diyom aradaa:52:ben değilim sensin o diyor o da
ahahah 5 yaşında çocuklar gibiyiz hee ailelerimiz bizi görse bizi ciddiye almazlar bile:9::9:

canım semra kaynanaı hatırlamış eylül ordan geldik işte bizde bu konulara:1:

ipsiz sapsızın teki kayınpederinden hep para ister kendisi bir işin ucunu tutamaz
tatlımm sevdiğimden öküz diyom ben ona sümüklü de diyom aradaa:52:ben değilim sensin o diyor o da
ahahah 5 yaşında çocuklar gibiyiz hee ailelerimiz bizi görse bizi ciddiye almazlar bile:9::9:

:1: hahah bende kızınca sen kötü birisin kötüüü küstümm :38: derim o da ben kötü biri değilim sadece sessizliği bilirim diyoo :60: :16:

evettt size nostaljii yaptım işteee :1:

:1: hahah bende kızınca sen kötü birisin kötüüü küstümm :38: derim o da ben kötü biri değilim sadece sessizliği bilirim diyoo :60: :16:

evettt size nostaljii yaptım işteee :1:
bak bak asaleti oynuyor beyfendi:1: ben değilim sen kötüsün demiyo mu:27::27:
benimki kendi küser
küstüm senle konuşmuyom hıhh yapıyor
ağzını burnunu yediğim bebek gibi şirin geliyor yaw gözümee:emir_bebek:

benimki kendi küser

güldürüyo beni işte şarkıyı söyleyerek kopuyorum bende :1:

ben küstüm hıhh deyince o da bende küstüm der , ben küstüğüm için küsermiş sonra öpte küsmiyim derim oda öpücük gönderir barışırz :38: ayy benimde bi içime sarasım bastırasım geldi şimdii :69::49: :1:

HE O YÜzden korkuyorlardır ama sen bukadar sevdiğinde ve hakediyor sonuna kadar dediğine göre eminim çok efendi iyi bir insandır ve inşallah ailende tanıdıklarına çok çok seveceklerdir...:23:
hehe anladım canım bizim sevme tarzımız bu diyorsun yani :1::1: bende siinirlendiğimde derim o lafları :9::9:
ay maşallah aşkınızın masumluğuda şuanki haliniz gibi 5 yaşındaki masum bir çocuk gibi olsun ve öyle kalsın
görecekmiyiz sizinde söz nişan ddüğün günlerinizi:23:
bunlar için okul bitince olur falan diye konuştunuzmu hiç .. siz bulgaristanlısınız ama ailen istanbulda mıydı canım ? okul bitincede ayrı olmayında :34::34:

HE O YÜzden korkuyorlardır ama sen bukadar sevdiğinde ve hakediyor sonuna kadar dediğine göre eminim çok efendi iyi bir insandır ve inşallah ailende tanıdıklarına çok çok seveceklerdir...:23:
hehe anladım canım bizim sevme tarzımız bu diyorsun yani :1::1: bende siinirlendiğimde derim o lafları :9::9:
ay maşallah aşkınızın masumluğuda şuanki haliniz gibi 5 yaşındaki masum bir çocuk gibi olsun ve öyle kalsın
bunlar için okul bitince olur falan diye konuştunuzmu hiç .. siz bulgaristanlısınız ama ailen istanbulda mıydı canım ? okul bitincede ayrı olmayında :34::34:

Morii morii mor incimm morii moriii morr morrr :24::24: :64:

benimki kendi küser

heheh:1::1:
kız bu nasıl bir sevgi ilkdefa görüyorum bu derece şirin sevgi:16::16:

ben küstüm hıhh deyince o da bende küstüm der , ben küstüğüm için küsermiş sonra öpte küsmiyim derim oda öpücük gönderir barışırz :38: ayy benimde bi içime sarasım bastırasım geldi şimdii :69::49: :1:

he arada cilveleşiyorsunuzda iyi iyi hep kavga olmuyormuş bak arada böyle şirinliklerinizde olsun:23::23:

:9::9:bastır canım bastırr benimde bankanın tepesine konasım geldiii:52::52:ama elden ne gelir
kaç bin km uzaklıkla :31::31: ahh ahhh yollar dağlar taşlar utansınn
:25:
yesinler siziiiii evlilik yok mu canım ufukta sende okumuyon çalışıyorsun
neyi bekliyorsunuzzzzzz

he arada cilveleşiyorsunuzda iyi iyi hep kavga olmuyormuş bak arada böyle şirinliklerinizde olsun:23::23:
tabisiii çok şirinlikler yapar yaa kıyamam bak özledim şimdii :2: :38:

ayy aklıma ne geldiii :17: bir keresinde benimkinin facede resmine Bal ball balll yerimmm ımmm ımmm yazmıştım ablasıda altına kocaman bir gülücük yazmıştı ıyyy ne rezillik amaa kim bilir ne düşündülerr :69: :52::52:

:9::9:bastır canım bastırr benimde bankanın tepesine konasım geldiii:52::52:ama elden ne gelir
kaç bin km uzaklıkla :31::31: ahh ahhh yollar dağlar taşlar utansınn
:25:
yesinler siziiiii evlilik yok mu canım ufukta sende okumuyon çalışıyorsun
neyi bekliyorsunuzzzzzz

ahh ahh bizimde kilometreler varr 2 hafta olduu ama buluşmamıza az kaldı şükürr :16: darısı başınaa :nazar:

kızz onun okulunu bekliyoruz yaa bu sene bitiyor bakalım ne olacak seneye ekim kasım gibi söz dedik ama bilmiyorum denize giderse olur mu olmaz mıı çok karışık yaaa :30::ssz:

saol tatlımm güzel dileklerin için Allahım duysun sesinii inşAllah görcez tatlımmm
okul var diye birşey yapamıyoruz canım 3 yılım var daha veeeeee kurban bayramında ailecek istanbula gelirsek seni annemle tanıştırcam dediiii:18::18: canım akrabalar var türkiyede ama annemler bulgaristanda yaşıyorlar
ben evlenince doğuya gitcem Allah kısmet ederse annemde istanbula taşınabilir isterse duruma bağlı işte

heheh:1::1:
kız bu nasıl bir sevgi ilkdefa görüyorum bu derece şirin sevgi:16::16:
:69::69::69:keyfimiz yerindeyse böyleyiz canım
birde kavga ederken gör :1:
kafasını tutup duvara vurasım geliyor bazen akıllan akıllan diye bağırarakkk:52::52:

tabisiii çok şirinlikler yapar yaa kıyamam bak özledim şimdii :2: :38:

ayy aklıma ne geldiii :17: bir keresinde benimkinin facede resmine Bal ball balll yerimmm ımmm ımmm yazmıştım ablasıda altına kocaman bir gülücük yazmıştı ıyyy ne rezillik amaa kim bilir ne düşündülerr :69: :52::52:

ahh ahh bizimde kilometreler varr 2 hafta olduu ama buluşmamıza az kaldı şükürr :16: darısı başınaa :nazar:

kızz onun okulunu bekliyoruz yaa bu sene bitiyor bakalım ne olacak seneye ekim kasım gibi söz dedik ama bilmiyorum denize giderse olur mu olmaz mıı çok karışık yaaa :30::ssz:
hmmmm anlıyorumm tatlımmm hayırlısı iştee olcak illakii:16:

saol tatlımm güzel dileklerin için Allahım duysun sesinii inşAllah görcez tatlımmm
okul var diye birşey yapamıyoruz canım 3 yılım var daha veeeeee kurban bayramında ailecek istanbula gelirsek seni annemle tanıştırcam dediiii:18::18: canım akrabalar var türkiyede ama annemler bulgaristanda yaşıyorlar
ben evlenince doğuya gitcem Allah kısmet ederse annemde istanbula taşınabilir isterse duruma bağlı işte

:69::69::69:keyfimiz yerindeyse böyleyiz canım
birde kavga ederken gör :1:
kafasını tutup duvara vurasım geliyor bazen akıllan akıllan diye bağırarakkk:52::52:

hmm okul yüzünden anladım canım olsun maşallah okul bitene kadar 6 yıllık sevgili olacaksınız:16:
doğunun neresinde yaşıyorlar canım. sende oraya gideceksin yani anladım istanbul olsaydı daha kolay olurdu alışman açısından ama kısmet bakalıms evdiğin yanında olduktan sonra heryer cennet :24::24:
eheh kavga ederken 360 derece dönüyoruz mu diyorsun yani :26::1:
aman sık kavga etmediğiniz sürece sorun yok ama sık kavga ediyorsan o kafasını duvara vurma isteği gerçekleşebilir yani benden söylemesi :34::1::1::30::1::1:

Back
X