• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

tabisiii çok şirinlikler yapar yaa kıyamam bak özledim şimdii :2: :38:

ayy aklıma ne geldiii :17: bir keresinde benimkinin facede resmine Bal ball balll yerimmm ımmm ımmm yazmıştım ablasıda altına kocaman bir gülücük yazmıştı ıyyy ne rezillik amaa kim bilir ne düşündülerr :69: :52::52:

ahh ahh bizimde kilometreler varr 2 hafta olduu ama buluşmamıza az kaldı şükürr :16: darısı başınaa :nazar:

kızz onun okulunu bekliyoruz yaa bu sene bitiyor bakalım ne olacak seneye ekim kasım gibi söz dedik ama bilmiyorum denize giderse olur mu olmaz mıı çok karışık yaaa :30::ssz:

iyi hadi azıcık kalmış sabredin az daha :ssz::ssz:
denize gidecekmi ne oldu son durum :23::23:

hmm okul yüzünden anladım canım olsun maşallah okul bitene kadar 6 yıllık sevgili olacaksınız:16:
doğunun neresinde yaşıyorlar canım. sende oraya gideceksin yani anladım istanbul olsaydı daha kolay olurdu alışman açısından ama kısmet bakalıms evdiğin yanında olduktan sonra heryer cennet :24::24:
eheh kavga ederken 360 derece dönüyoruz mu diyorsun yani :26::1:
aman sık kavga etmediğiniz sürece sorun yok ama sık kavga ediyorsan o kafasını duvara vurma isteği gerçekleşebilir yani benden söylemesi :34::1::1::30::1::1:
taaaa en doğuya gelin gitçem canım cizreyee:52::52:
tabikideeee cennettt varlığı yeter sadeceee:16:
kavga ederken maaleseff şirinlik yapamıyoruz canım benim cinlerimi zıplattırıyooo:27::27:
bencede gerçekleşebilirr korksun bendeeeennn:41::41::35:
bizden çok bahsettik tatlım yiter bukadar siz nerde yaşicaksınız evlenincee
babam istemiyor fln diyodun nasıl kabul ettirdin ne zaman nişan düğünn:52: çok mu sordum nee:33:

kavga ederken maaleseff şirinlik yapamıyoruz canım benim cinlerimi zıplattırıyooo:27::27:
babam istemiyor fln diyodun nasıl kabul ettirdin ne zaman nişan düğünn:52: çok mu sordum nee:33:

ooo cizreeeeeeeeeeee:53::1::1:
nekadan uzakkk.. hoş bizimkisi ile yakınmış oda kilis :1:
evet kavga ederken hep böyleler ...
ben şimdilik anlatmıyım canım aramız biraz limoni bizim o yüzden pek içimden gelmiyor onun hakkında konuşmak :63::63::63::63:

ooo cizreeeeeeeeeeee:53::1::1:
nekadan uzakkk.. hoş bizimkisi ile yakınmış oda kilis :1:
evet kavga ederken hep böyleler ...
ben şimdilik anlatmıyım canım aramız biraz limoni bizim o yüzden pek içimden gelmiyor onun hakkında konuşmak :63::63::63::63:
ohooo canım haritadan baktım kilis nereee cizre neree
çok yalnızlık çekmem inşAllah oralarda :26:
anlıyorum canımm sen bilirsin tatlım anlatmak istersen her zaman yanii
kırmızı vardı bir zamanlar o da ayrılmıştı gibi
son durumlar ney hiç biliyomusun uzun zaman oldu hiç girmiyor

ya hava okadar sıcak aç olduğumu hissediyorum ama iştahım yok
akşam yemeği ne yesem acep aklımda hiç bir şey yok:44:

ohooo canım haritadan baktım kilis nereee cizre neree
çok yalnızlık çekmem inşAllah oralarda :26:
anlıyorum canımm sen bilirsin tatlım anlatmak istersen her zaman yanii
kırmızı vardı bir zamanlar o da ayrılmıştı gibi
son durumlar ney hiç biliyomusun uzun zaman oldu hiç girmiyor

allahalla bende baktım yakın gibi gözüküyordu :))
zaten istanbulda onlar kökenleri kilis sadece :1::1:
inşallah çekmezsin canım alışana kadar mutlaka zor gecer ama bir süre sonra rayına oturur yaa
evet bebeğim bugün konuştuk nişanlısı ile beraber köye gittiler oradaki düğün için oradaki eve alışveriş vs yapılacak evi düzecekler düğünden sonra orada kalacakya birkaç gün
1 eylüldede istanbulda düğün sonra ver elini fransa
barıştılar canım gayet mutlular şuanda nazar değmesin:16::16:

ya hava okadar sıcak aç olduğumu hissediyorum ama iştahım yok
akşam yemeği ne yesem acep aklımda hiç bir şey yok:44:

bende açım yaaaa :56::56:
sen evdemisin şuanda... ben birazdan çıkacağım 10 dkm kaldıııı :118:
canın ne istiyorsa ona göre birşeyler hazırla canım :56::56:

allahalla bende baktım yakın gibi gözüküyordu :))
zaten istanbulda onlar kökenleri kilis sadece :1::1:
inşallah çekmezsin canım alışana kadar mutlaka zor gecer ama bir süre sonra rayına oturur yaa
evet bebeğim bugün konuştuk nişanlısı ile beraber köye gittiler oradaki düğün için oradaki eve alışveriş vs yapılacak evi düzecekler düğünden sonra orada kalacakya birkaç gün
1 eylüldede istanbulda düğün sonra ver elini fransa
barıştılar canım gayet mutlular şuanda nazar değmesin:16::16:

bende açım yaaaa :56::56:
sen evdemisin şuanda... ben birazdan çıkacağım 10 dkm kaldıııı :118:
canın ne istiyorsa ona göre birşeyler hazırla canım :56::56:
aaaa iki düğün mü yapçak onlarr :52:
ay ben birine zor dayancamm
sevindim canım yaaa çok kötü kavga etmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam nazar değmesin maşallah:nazar:
ohh birde damat bey fransaya alıp götürecek kızımızı
iyisin canım sen ozm istanbulda yaşicaksınız

canım bilemedim ki yaa canım ne çekiyor açım ama bir şeyde yiyesim yok:27::27:

ne cizre miiiiii kız seninki mardinli degilmiydi :34:
dikkatimi cekti hemen 2 yılımı gecirdiğim şehir :1:
inşallah bi daha gitmek zorunda kalmam tayinim cıkar da hayırlısıyla sevdigime kavuşurum:16:

Tosbiği özledim.

Lunnayı sarı sarı şekerimi özledim.

Marmişimi özledim.

Morincimi özledim.

Pskoyu özledim

Kırmızıyı özledim.

Eylülü özledim.

Hatta pros u bile özledim :ssz:

ben de cok özledim seni ve diğer kızları kuzum dün pek yoktu kimse akşamları daha rahat giriyorum artık işi bıraktım ya gündüzleri düğün hazırlıkları ve gezmelere başladım:27::27: yıllardan sonra ilk defa ev gezmesine gittim nasıl özlemişim pasta börek ohh mis gibi sohbet dedikodu:27::27: ayy ama gitmem artık yoksa kilo alcam gelinliği 38 beden sipariş ettim bugünkü gibi yersem düğüne kadar 40 olur:18::18: gerçi akşam yemeği yemedim dengeledim bugün ama ossun tontini gelin olamam:19::19:
senin de askerin hatır uğruna tatile gitmiş akşamları beklerim buralarda yalnız bırakmayın beni yoksa bdv dalıyorum içim kararıyo:37::37:

ben de cok özledim seni ve diğer kızları kuzum dün pek yoktu kimse akşamları daha rahat giriyorum artık işi bıraktım ya gündüzleri düğün hazırlıkları ve gezmelere başladım:27::27: yıllardan sonra ilk defa ev gezmesine gittim nasıl özlemişim pasta börek ohh mis gibi sohbet dedikodu:27::27: ayy ama gitmem artık yoksa kilo alcam gelinliği 38 beden sipariş ettim bugünkü gibi yersem düğüne kadar 40 olur:18::18: gerçi akşam yemeği yemedim dengeledim bugün ama ossun tontini gelin olamam:19::19:
senin de askerin hatır uğruna tatile gitmiş akşamları beklerim buralarda yalnız bırakmayın beni yoksa bdv dalıyorum içim kararıyo:37::37:
ben buralardayım pıstıkk:29:
aman bdv ye atma kendini yeminle hastanede bukadar içim kararmıyor:75:

Son düzenleme:
ne cizre miiiiii kız seninki mardinli degilmiydi :34:
dikkatimi cekti hemen 2 yılımı gecirdiğim şehir :1:
inşallah bi daha gitmek zorunda kalmam tayinim cıkar da hayırlısıyla sevdigime kavuşurum:16:
yok tatlımm biz ilk mardinde buluştuk ya herkesin aklında öyle kalmış
ama mardinli olsa mardindede görüşülür mü ayol :27::27:
sen 2 sene cizrede miydinnn:53::53::53: ben kıskanırım şimdiii amaaaa ben senin yerinde olaydim ya ühüüü:43:
inşAllah canım Allah gönlüne göre versin
ben gidim senin yerine cizreyeee
nasıl bi yer yaa canım anlatsana biraz şehir olarak mesela çok mu zorlanırım sence

Son düzenleme:
yok tatlımm biz ilk mardinde buluştuk ya herkesin aklında öyle kalmış
ama mardinli olsa mardindede görüşülür mü ayol :27::27:
sen 2 sene cizrede miydinnn:53::53::53: ben kıskanırım şimdiii amaaaa ben senin yerinde olaydim ya ühüüü:43:
inşAllah canım Allah gönlüne göre versin
ben gidim senin yerine cizreyeee
nasıl bi yer yaa canım anlatsana biraz şehir olarak mesela çok mu zorlanırım sence

hmm o yuzden demekki benımde aklımda mardinli diye kalmış :34:
evet canım cizrede görev yapıyordum tayin istedim inşallah gelicem artık sevdicegimin yanına bi daha gitmicem o uzak diyarlara :31:
klasik olacak ama cizre anlatılmaz yasanır dicem ama harbiden öyle :34:
sen ne zamandır bulgaristandasın onu da unuttum :17: ama ordan sonra alışmak epey zor olur gibi geldi bana
ben izmirden gitmiştim ve afallamıstım ilk birkaç ay :26:
tabi insanın sevdiği insanın yanında olması gibi bi mutluluk daha yok bu dünyada o herşeye değer :16:
sen aslen nerelıydin canım:26:
inşallah kavuşursunuz ve hep mutlu olursunuz kuzum cizreye de alışırsın zamanla :29:

evet canım cizrede görev yapıyordum tayin istedim inşallah gelicem artık sevdicegimin yanına bi daha gitmicem o uzak diyarlara :31:
sen ne zamandır bulgaristandasın onu da unuttum :17: ama ordan sonra alışmak epey zor olur gibi geldi bana
tabi insanın sevdiği insanın yanında olması gibi bi mutluluk daha yok bu dünyada o herşeye değer :16:
inşallah kavuşursunuz ve hep mutlu olursunuz kuzum cizreye de alışırsın zamanla :29:

pembişim bi şey sorucam:26: sen yemek odası takımının gümüşlüğünü alıcak mısın? alıcaksan içine ne koyacaksın? koyacaksın cam takımlardan mı koyacaksın?:27::27::27:

evimde mandal yok:18::18: mandal almam lazım:27::27: işsiz olmak çok sıkıcı sabah erken uyanma derdi yok hayır kocamın yanında olsam sıkılmazdım da ev kızı olmak bağaa göre deilmiş anladım:26: uykumda gelmiyo gel pisi pisi desem gelmez mi ki :ssz: buralar neden böyle sessiz:26: gece olduğu için olabilir mesela:37::37:

Son düzenleme:
canım ben 22 yıldır bulgaristandayım:1: doğma büyüme yanii
banada öyle geliyor işte sevdiğim yanımda olsun gerisi yalan ama yaşamadan bilinmez tabi
dışardan gelenler için zor bir şehir diye duymuştum da bire bir yaşayanından dinlemek istedim
sağol canım benim güzel dileklerin için sizde tez vakit kavuşursunuz inşAllah:16:

Back
X