• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahh sen gelmeden puf olmuşum net gidince vodeme geçtim ama o arada tekrar kk ya gelmeyi unuttum çünkü alışveriş yaptım evime:16::16:

girmedim kuzum bdv ye netten mutfağıma ciciler aldım :16:
ohh ohh maşallah al bakalım gelin hanımm
bende çok hevesleniyorum başlicam bi ucundan dayanamicam sankii:1:

evimde mandal yok:18::18: mandal almam lazım:27::27: işsiz olmak çok sıkıcı sabah erken uyanma derdi yok hayır kocamın yanında olsam sıkılmazdım da ev kızı olmak bağaa göre deilmiş anladım:26: uykumda gelmiyo gel pisi pisi desem gelmez mi ki :ssz: buralar neden böyle sessiz:26: gece olduğu için olabilir mesela:37::37:
ben akşamlarıda giriyodum normaldede eski bir diziyi açtım izliyorum ''cemberimde gül oya''
çok etkilendim diziden kopamıyorum ard arda 4-5 bölüm izliyorum bak saat kaç oldu hatta:27:

Günaydınn Kızlarrrr :12::12:

Dün size iyi gidiyo dedim hemen nazar değdi bee atıştık birazzz :ssz::ssz:

hayırdııııııııırrr canımm:26:
ne oldu yineeee
ne yaptı yine bu enişte:20::20:

:30: haftasonu inş. buluşacağız ya bir düğün varmış mahallede düğün hangi günse o gün gelemezmiş bende millet için beni görmye gelme iyiii dedim sadece bu kadar yani birden bi parladı , sana insan gibi bişey söylüyruz ne milleti ağzını topla yarn bi gün benimde düğünüm olucak yeter be bencilliği bırak kendindne başka kimseyi düşünmüyosun dedii , şok oldum :53: :30:

:30: haftasonu inş. buluşacağız ya bir düğün varmış mahallede düğün hangi günse o gün gelemezmiş bende millet için beni görmye gelme iyiii dedim sadece bu kadar yani birden bi parladı , sana insan gibi bişey söylüyruz ne milleti ağzını topla yarn bi gün benimde düğünüm olucak yeter be bencilliği bırak kendindne başka kimseyi düşünmüyosun dedii , şok oldum :53: :30:

hmm o şekilde parlaması kötü olmuş canım ama çok yakın bir arkadaşının düğünü falandır belki öyle diyeceğine bende geleyim falan deseydin keşke. erkekler bukadar sıkıya gelemez bence canım ona gitme buna gitme ben varken neden oraya gidiyorsun vs sürekli böyle şeyler söylersen duyacağında bunlar olur. hoş seninkindede var bi ayar bozukluğu oda ayrı bir konu ama ..
büyütülecek birşey değil canım sen sitem etmek yerine tatlı dille söylemeye çalış bazı şeyleri..

hmm o şekilde parlaması kötü olmuş canım ama çok yakın bir arkadaşının düğünü falandır belki öyle diyeceğine bende geleyim falan deseydin keşke. erkekler bukadar sıkıya gelemez bence canım ona gitme buna gitme ben varken neden oraya gidiyorsun vs sürekli böyle şeyler söylersen duyacağında bunlar olur. hoş seninkindede var bi ayar bozukluğu oda ayrı bir konu ama ..
büyütülecek birşey değil canım sen sitem etmek yerine tatlı dille söylemeye çalış bazı şeyleri..

bende anlamadım ki birden parladı eneee dedim ne oluyo ne deidm ki ben :23: bi de ben senin oyıncağın değilim her dediğin olamaz çok bencilsin dedi ne alaka ama ayrıca düğün akşamdır biz gündüz buluşucaz o gün komple ne yapacak kirvelik mi edecek adama anlamadım yaa sinir oldum çok :30: bir de :17: insna gibi bişey söyledik hayvanlık etme dedi en çok ona takıldım zatenn :2:

bende anlamadım ki birden parladı eneee dedim ne oluyo ne deidm ki ben :23: bi de ben senin oyıncağın değilim her dediğin olamaz çok bencilsin dedi ne alaka ama ayrıca düğün akşamdır biz gündüz buluşucaz o gün komple ne yapacak kirvelik mi edecek adama anlamadım yaa sinir oldum çok :30: bir de :17: insna gibi bişey söyledik hayvanlık etme dedi en çok ona takıldım zatenn :2:

yok deve abartmış oda herzamanki gibi

canım düzelmeyecek bu çocuk ya artık iyice sıktı ya neden uzatıyorsunki hala bu ne saygısızlık anlamıyorum. bırak gitsin yoluna yaaa:26::27:

yok deve abartmış oda herzamanki gibi

canım düzelmeyecek bu çocuk ya artık iyice sıktı ya neden uzatıyorsunki hala bu ne saygısızlık anlamıyorum. bırak gitsin yoluna yaaa:26::27:

çok sinir oldum başka insanlar için ettiği lafa bak sonra tabi anladıya ağır bir kelime ettiğini anladı ya yine kötü olduk diye hemen konuyu bANA Atmaya çalılışıyo yok sen çok bencilsin zorla sinirlenidiriyosun beni yok bilerek yapıyosun sonra suçlu ben oluyorum bilmem nee :30:
akşam oldu olay zaten sen biraz düşün hayvanlık etme ne demek nasıl oluyo diye dedim oda iyi geceler karşında çocuk yok yazmış bende senın karsında çocuk yok asıl salakta yok kendine gel dedim bişey yazmadm daha uyuz oldum ama, bi de sende saygı yok diyorum asıl sende yok söylediğim şeylere saygı göstermiyosun fikirlerime diyoo :19::19:

Back
X