• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yokk geçmezz alim oldum ben burdaa :1:

hayırdır senin niye bozukk:44: benimki bana hayvanlık yapma dedi diye sinirliyim :30:

bende sinir hastası oliciim yakında :ssz::ssz:
nee hayvanlık yapmamı dedi nedeen :53:
Bende dün gece çok kırıldım geceden beri özür diliyo napıcam bilmiyorum yeni barıştık o kadar şeyi hiçe sayıp bitiremiyorum .. Sabrımda kalmadı böyle ilk fırsatta kalbimi kırdığı için :50:

Bende dün gece çok kırıldım geceden beri özür diliyo napıcam bilmiyorum yeni barıştık o kadar şeyi hiçe sayıp bitiremiyorum .. Sabrımda kalmadı böyle ilk fırsatta kalbimi kırdığı için :50:

morinciye anlatmıştım konuyu yukarda bak canım :50: aynı durumdayız bizde yeni barışmıştık evet ilk fırsatta kırıyo benimkide sonra özürler falan zor gerçekten de olan bize oluyo :30: artık verdiği sözlere inanasım gelmiycek he rseferinde söz verdi kırıcı sözler etmiycem diyee :ssz:

morinciye anlatmıştım konuyu yukarda bak canım :50: aynı durumdayız bizde yeni barışmıştık evet ilk fırsatta kırıyo benimkide sonra özürler falan zor gerçekten de olan bize oluyo :30: artık verdiği sözlere inanasım gelmiycek he rseferinde söz verdi kırıcı sözler etmiycem diyee :ssz:

Allah sonumu hayr etsin be canım .. Çok zor

Utanma yok mu diyosun :1: Oda bişey demiyo öylemi :1:
Saçma sapan bi sebep .. Birşeye sinirlenip sinirini benden alma çabaları gibi saçma salak şeyler :37:

evet utanma dene bişey yok sende ne arar dedim :1: oda o sinirle beni suçlamaya devam etmişti işte yok ben bencilmişim , insanın sevdiğini düşünmesi hep ikimiz adına hareket etmek bencillik midir :15:

Off bunlar hep böyle yaaa şimdi bir de normal günlük bişey yokmuş gibi konuşmuyo mu deli olucam bennn :32:

heeey ne oldu ne yaptıkiiii:26::50:

Kızçelerim nasılsınızzz ??? :16::16:

Uzun zaman oldu siteye giremedim işler çok yoğundu ki hala yoğun başımı kaldıramıyorum gece 11de işten cıkar oldum..

ohh ohh maşallah al bakalım gelin hanımm
bende çok hevesleniyorum başlicam bi ucundan dayanamicam sankii:1:

ben akşamlarıda giriyodum normaldede eski bir diziyi açtım izliyorum ''cemberimde gül oya''
çok etkilendim diziden kopamıyorum ard arda 4-5 bölüm izliyorum bak saat kaç oldu hatta:27:

ben de diziye falan başlıyım en iyisi hatta yarım bıraktığım diziye devam ediyim geceleri geç uyur oldum işi bıraktıktan sonra bari bi işe yarasın:27::27:

canım ben 22 yıldır bulgaristandayım:1: doğma büyüme yanii
banada öyle geliyor işte sevdiğim yanımda olsun gerisi yalan ama yaşamadan bilinmez tabi
dışardan gelenler için zor bir şehir diye duymuştum da bire bir yaşayanından dinlemek istedim
sağol canım benim güzel dileklerin için sizde tez vakit kavuşursunuz inşAllah:16:

anaaaaa :53: desene o zaman alışmak bir hayli zaman alcak:26:
cok farklı 2 kültür :17:
tabi alışman için sevgilinin ailesinin de anlayışlı olması hoşgörülü olması cok önemli tatlım umarım iyi insanlarla karsılasırsın :13:
işe dillerini öğrenmekle başlayabilirsin belki de orda mı yaşayacaksınız evlenince kuzum

anaaaaa :53: desene o zaman alışmak bir hayli zaman alcak:26:
cok farklı 2 kültür :17:
tabi alışman için sevgilinin ailesinin de anlayışlı olması hoşgörülü olması cok önemli tatlım umarım iyi insanlarla karsılasırsın :13:
işe dillerini öğrenmekle başlayabilirsin belki de orda mı yaşayacaksınız evlenince kuzum
ben zor olacağının farkındayım aslında annemden arkadaşlardan uzak oralarda yapayalnız ama işte tam olarak beni neyin beklediğini bilemiyorum
orda yaşicaz tatlım evett antebe taşınma durumları var ama üstünde durmuyorlar bu konunun öylesine bir kez konuşuldu ve unutuldu konu pek sanmıyorum yani taşınacaklarını
canım neden onların dilini öğrenmekle başlıyayım ki
türkçe yetmiyor mu işte hani yadırgadığımdan değil sevdiğimin dilinde kelimeler öğrenmek çok hoşuma gidiyor yada seni seviyorum demek evlendikten sonrada zaten orda yaşarsakta az çok ister istemez öğrenir insan ama bana baskı mı yaparlar diyosun dilimizi öğren diye:26:
sevgilim çok iyi gerçekten çok temiz çok terbiyeli birisi aileden sadece kız kardeşiyle konuştum o da iki kez telefonda pek bi cana yakın davrandı annesini bilemiyorum adetler çok farklı aslında evet oğullarını görücü usulü evlendirmek istiyordu ayyy bilemiyorum valla tatlımm kadının arkasından konuşmak gibide olmasın şimdi günahı bana kalmasın tanışmadık daha insanlıklı iyi birine benziyor ama:18:

Son düzenleme:
ben zor olacağının farkındayım aslında annemden arkadaşlardan uzak oralarda yapayalnız ama işte tam olarak beni neyin beklediğini bilemiyorum
orda yaşicaz tatlım evett antebe taşınma durumları var ama üstünde durmuyorlar bu konunun öylesine bir kez konuşuldu ve unutuldu konu pek sanmıyorum yani taşınacaklarını
canım neden onların dilini öğrenmekle başlıyayım ki
türkçe yetmiyor mu işte hani yadırgadığımdan değil sevdiğimin dilinde kelimeler öğrenmek çok hoşuma gidiyor yada seni seviyorum demek evlendikten sonrada zaten orda yaşarsakta az çok ister istemez öğrenir insan ama bana baskı mı yaparlar diyosun dilimizi öğren diye:26:
sevgilim çok iyi gerçekten çok temiz çok terbiyeli birisi aileden sadece kız kardeşiyle konuştum o da iki kez telefonda pek bi cana yakın davrandı annesini bilemiyorum adetler çok farklı aslında evet oğullarını görücü usulü evlendirmek istiyordu ayyy bilemiyorum valla tatlımm kadının arkasından konuşmak gibide olmasın şimdi günahı bana kalmasın tanışmadık daha insanlıklı iyi birine benziyor ama:18:

bende gözünü korkuttum tatlım yanlış anlamanı istemem kesinlikle :17:
dil konusunda sonuçta ana dili ailesinin ister istemez evde kullanacaklar yani benım gördüklerim genelde evde kendi anadilini konusuyordu o yuzden yeri gelir rahatsız olabilirsin d,ye düşündüm o yüzden öyle söyledim insan bulunduğu ortamda bişeyi anlamayınca merak ediyor ister istemez:31:
çok iyi insanlar kesinlikle ona diyecek söz yok misafirperver yardımsever sıcakkanlı eminim sevgilin ve ailesi de öyledir :13:
ama heryerin farklı bi tarzı var işte:26:
ve çok sıcakkkk :1:

ben geldim kiiiii:27::27: hoş geldim kii eylül gelsin ki online kii:27::27:
kaç gündür akşamları da olsa giriyorum ama ne nazarım gelmiş ne lunnam:ssz: piskomla morincim pemben arada yine geliyolar. lady zaten keyif yapıyo tatillerde:32::32: velhasılı kelam eski tadımızı özledimmm:ssz::ssz:

hoşgeldin tatlımm :16: valla sende işi bıraktın görüşemez oldukkkk :63:

bende öyle kimse gelmşyo artıkk eski topikte daha çok muhabbetimiz oluyorduu :ssz::ssz:

Napıyosun bakalımmm :6::6:

hoşgeldin tatlımm :16: valla sende işi bıraktın görüşemez oldukkkk :63:

bende öyle kimse gelmşyo artıkk eski topikte daha çok muhabbetimiz oluyorduu :ssz::ssz:

Napıyosun bakalımmm :6::6:

kuzum hazırlıklara tam gaz devam o yüden pek gündüzleri giremiyorum ama akşamları bi bakıyorum tabi kimsecikler olmuyo:26: birazdan yine çarşıya gidicem alışveriş yapıcam c.tesi günü nişanlıma çeyizden kalan götüremediğim eşyaları göndericem hazır gönderiyorken kalan şeyleri de alıp bitirmeye çalışıyorum işte. bi de annemle kardeşim kendine elbise bakıyolar düğün için hala karar veremediler:27::27: gelinden beter çıktılar:27::27:
sen de ne var ne yok kuzum?

Back
X