• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

inanamayacağınz şeyler oldu..

bana yakışmayan şeyler yaptım.

küfürleştik.

dedi ki seni aldaıyorum şuan.

inanmazsan çıkışta sana foto bile gösteririm dedi.:31: tamam dedim:31: 1 saat sonra acayip şeyler olcak.

:53::53::53::53:
O bana yakışmayan şeyleri bende yapmıştım çok zor geçiyor :///

kuzum ne aldatması kafayımı yemiş tamamen seni deli etmekkkk için diyor mümkün değil dikere... hiç ama hiç zannetmiyorum .. neredeymişki şuanda çıkışta sana foto gönderecekmiş :26::26:
of yaaa küççücükkkkkkkk birşey nedennn bukadar çookkkk büyüdüki yaaa:105:

:53::53::53::53:
O bana yakışmayan şeyleri bende yapmıştım çok zor geçiyor :///

kuzum ne aldatması kafayımı yemiş tamamen seni deli etmekkkk için diyor mümkün değil dikere... hiç ama hiç zannetmiyorum .. neredeymişki şuanda çıkışta sana foto gönderecekmiş :26::26:
of yaaa küççücükkkkkkkk birşey nedennn bukadar çookkkk büyüdüki yaaa:105:

aslında burda bunları yazmak bile istemiyorum morincim.

kaldramayacağımız şeyler söyledk birbrmze:31:

biz bitmişizde yeni farkediyoruz.

sevgim an be an kine dönüşüyo.

inanamıyorum olanlara

küfürleştik.

inanmazsan çıkışta sana foto bile gösteririm dedi.:31: tamam dedim:31: 1 saat sonra acayip şeyler olcak.

bebeğim yaa kıyamam sana
lüfen üzme kendini sıkma canını bak erkekler bizim kadar başaramıyorlar sakin olmayı sen nekadar çokk sakin kalmayı başarırsan okadar çabuk biter bu saçma kavga.. lütfen alttan almasan bile en azından sakin kalmaya çalış çok tepki verme ne halin varsa gör imajı ver ona o kendi kendisine saçma hatasını anlayacaktır

ozaman eveeet herşeyimiz var bizimm:16:
tamam canım senin içinde yüzeceğim :82:
eeeee ne yaptın peki tek başınamı gitti kadın sen gitmedinmi kız denizeee:30: ya ben çok şımarığım galiba bana öyle bişey dise hem kavga eder hemde giderim :1: kızdım şimdi kendime :20:
hehe:9::9::9::9: çok güldüm ama o uyuyakalma muhabbetine
bizdede birdefa olmuştu gece telefonla konuşurken ben uyuya kalmışım oda kapatmış sabah aradım akşam enson ne konuştuk diye oda gülüyor uyudun sen diyor:) çok gülmüştüm ozaman o geldi aklıma:9:

hee evet migreni vardı biliyorum. onun tedavisi oluyormuymuş . bilmiyordum:26:
hahaha:9::9::9: valla benimkide bi cins kendi uyuya kalınca ben kızıyorum o da bana kızıyor neden kızıyorum anlamıyormuşum beyfendi yorgunmuş
sonra bir gün geliyor ben uyuya kalıyorum o kızıyor bu sefer e hani nerde anlayışş:52::52::52:
gitmedim valla tatlım yaaa ne yapimm annem orda arkadaş bulmuş kendine zaten
akşamları alıp yemek yemeye gezmeye gidiyoduk işte:31:
birde anladı tabi ettiği lafların ağırlığını ama napim gözüm döndü seni başkası öyle göreceğini düşününce diyor
sonra skype açtım işte kamera açtım 2 saat şebeklik yaptı bana
:1:
dudaklarını büzüştürdü opücük gönderiyomuş gibi dil çıkardı gözlerini şaşı yaptı resmimi çek resmimi çek diyo birde:9::9::9:

valla şimdilerde kızıyoruz ama okadar güzel anılarımız oluyor ki
bak bu uyuma meselesi bile
sonradan böyle anlatınca eğleniyoruz işte:29:

iğneli tedavi oluyo zeloşum benim
çok acıyo demiştii kıyamammm:26:

bebeğim yaa kıyamam sana
lüfen üzme kendini sıkma canını bak erkekler bizim kadar başaramıyorlar sakin olmayı sen nekadar çokk sakin kalmayı başarırsan okadar çabuk biter bu saçma kavga.. lütfen alttan almasan bile en azından sakin kalmaya çalış çok tepki verme ne halin varsa gör imajı ver ona o kendi kendisine saçma hatasını anlayacaktır

peki sen s.ktir git lafını hazmedebilir misin:ssz:

aslında burda bunları yazmak bile istemiyorum morincim.:3:

kaldramayacağımız şeyler söyledk birbrmze:31:

biz bitmişizde yeni farkediyoruz.

sevgim an be an kine dönüşüyo.

inanamıyorum olanlara

oda küfür ettimi :26:
anlıyorum canım ama insan içini döktükçe rahatlıyor işte:105:
öyle deme canım inan şuanda seni çok çok sinirlendirdiği için böyle düşünüyorsun bende birkaç gün öncesine kadar karşıma çıksa öldürürüm diyecek kadar sinirliydim Ona ama birkaç gün hiç konuşmayıp etmeyince bütün hatasını anlıyor insan hemde karşılıklı olarak. emin ol oda hatasını anlayacak ve çok pişman olacak. ama bu seni aldatıyorum lafı hiç hoş olmamış . gerçekten umarım sinirden söylediği bir sözdür :26:

küfürleştik.

annem inanmaa blöf yapıyooo
seni aldatsa başka birine dokunacak kadar umurunda olmasan
neden bunları gözüne sokarcasına söyelsin bak sana foto göstercem desin

yakışmayan şeyler dediğn ne kuzum küfürden mi bahsediyorsun:26:

kavganın geri dönüşü olabilir evet ama sana küfür yağdırması veya kullandığı sözler herşeyi değiştirebilir

peki sen s.ktir git lafını hazmedebilir misin:ssz:

hmm.. işte o lafı ben çokkkkkkkkkkkk sinirlendiğimde demiştim birkere ona :17:
ama odabaşka bir küfr etmişti ya bu gerçekten çok kötü bir problem... vede ciddi :/
ama insanlar bazen ciddi anlamda sinirlenip asla içinden geçirmedikleri şeyleri söyleyebiliyorlar. bende birkaçdefa fazla aşırıya kaçtığım için bizzat kendimde şaşırarak buna şahit olmuştum..
hazmedemezsin ama hatasını gerçekten anladığını ve birdaha yapmayacağını anladığın zaman affedebilirsin belki... birdaha asla tekrarlanmamak üsere

oda küfür ettimi :26:
anlıyorum canım ama insan içini döktükçe rahatlıyor işte:105:
öyle deme canım inan şuanda seni çok çok sinirlendirdiği için böyle düşünüyorsun bende birkaç gün öncesine kadar karşıma çıksa öldürürüm diyecek kadar sinirliydim Ona ama birkaç gün hiç konuşmayıp etmeyince bütün hatasını anlıyor insan hemde karşılıklı olarak. emin ol oda hatasını anlayacak ve çok pişman olacak. ama bu seni aldatıyorum lafı hiç hoş olmamış . gerçekten umarım sinirden söylediği bir sözdür :26:

annem inanmaa blöf yapıyooo
seni aldatsa başka birine dokunacak kadar umurunda olmasan
neden bunları gözüne sokarcasına söyelsin bak sana foto göstercem desin

yakışmayan şeyler dediğn ne kuzum küfürden mi bahsediyorsun:26:

kavganın geri dönüşü olabilir evet ama sana küfür yağdırması veya kullandığı sözler herşeyi değiştirebilir

:50::50::50::50::50: 9 yılın hatrı var ama bu söylenir mi ki yaaa
kıyamam ben sana kuzumm:29:

hmm.. işte o lafı ben çokkkkkkkkkkkk sinirlendiğimde demiştim birkere ona :17:
ama odabaşka bir küfr etmişti ya bu gerçekten çok kötü bir problem... vede ciddi :/
ama insanlar bazen ciddi anlamda sinirlenip asla içinden geçirmedikleri şeyleri söyleyebiliyorlar. bende birkaçdefa fazla aşırıya kaçtığım için bizzat kendimde şaşırarak buna şahit olmuştum..
hazmedemezsin ama hatasını gerçekten anladığını ve birdaha yapmayacağını anladığın zaman affedebilirsin belki... birdaha asla tekrarlanmamak üsere

canlarım, desteğiniz için çok teşekkür ederim.

ama bz bttik.

benm paranoyalarım onun kıskançlığı ve sorumsuzluğu tek sebptir.

kendisi cok dengesizleşşti. canımı acıtıyo artık.

Rabbim içimden onun aşkını alsın :50:

hahaha:9::9::9: valla benimkide bi cins kendi uyuya kalınca ben kızıyorum o da bana kızıyor neden kızıyorum anlamıyormuşum beyfendi yorgunmuş
sonra bir gün geliyor ben uyuya kalıyorum o kızıyor bu sefer e hani nerde anlayışş:52::52::52:
gitmedim valla tatlım yaaa ne yapimm annem orda arkadaş bulmuş kendine zaten
akşamları alıp yemek yemeye gezmeye gidiyoduk işte:31:
birde anladı tabi ettiği lafların ağırlığını ama napim gözüm döndü seni başkası öyle göreceğini düşününce diyor
sonra skype açtım işte kamera açtım 2 saat şebeklik yaptı bana
:1:
dudaklarını büzüştürdü opücük gönderiyomuş gibi dil çıkardı gözlerini şaşı yaptı resmimi çek resmimi çek diyo birde:9::9::9:

valla şimdilerde kızıyoruz ama okadar güzel anılarımız oluyor ki
bak bu uyuma meselesi bile
sonradan böyle anlatınca eğleniyoruz işte:29:

iğneli tedavi oluyo zeloşum benim
çok acıyo demiştii kıyamammm:26:

hehe bizde birdefa oldu işte ama tripleşme olmadı hatta ikimizde çokkk gülmüştük :9::9:
anlasın anlaması güzel ama birdaha tekrarlamasın işte sorun orada değilmi kuzum:27::27:
benimkide şarkı söyler bana çok.. yanyanayken ben video çekerim o bana şarkı söyler sonrada şarkısını bitirince ya romantik yada komik bir konuşma yapar. çok güleriz bizde.. bak şimdi böyle anlatınca biz eğleniyormuşuz yaa dedim gerçekten yaşarken iyi anların bile okadarda çok farkına varmıyormuyuz ne:23::23:
aaaaa gerçektenmii...:53: zordur yaaa bian önce geçer inşallah

ama bz bttik.

yaa canımmm :105:
karşılıklı olarak mutlu olacağınız sonuç ne ise o olsun inşallah ozaman ne diyeyim...
9 yıl canım kolay değil. canın acır üzülürsün ağlarsın ama unutma sakın mutlaka mutlaka birgün geçer... geçene kadar rabbim senin yardımcın olsun inşallah.
ama kızma bana ama ben nedense bittiğine biteceğine inanmıyorum.içimden bir ses barışacağınızı söylüyor. tabi yinede hayırlısı neyse o olsun inşallah....
bunun sebebi askerde olması olabilir mi canım?
umarım hayırlısı ise herşey düzelir.

ama bz bttik.

kız deme öyle bak yeminle gözlerim doldu burda:59:
1 saat sonra görüşeceksiniz edilen küfürlerin geri dönüşü yok
ama gözleriniz herşeyi anlatır ve ben hiç inanmıyorum seni aldattığına
bak benim paranoyalarım demişsin
ilişkiniz boyunca çok sıkmışsın belkide ve hissettirmişsindir büyük ihtimal
o da şimdi biliyor hep tetikte olduğunu başkası olmasın beni aldatmasın vs
şimdi sırf damarına basmak için öyle dedi seni kışkırtmak için
ne yazıkkide amacına ulaşmış
ılımlı davranıpta o seni değil sen onu kıstırabilirdin
ama aşk bitti diyince bitmiyor inanki:26:

yaa canımmm :105:
karşılıklı olarak mutlu olacağınız sonuç ne ise o olsun inşallah ozaman ne diyeyim...
9 yıl canım kolay değil. canın acır üzülürsün ağlarsın ama unutma sakın mutlaka mutlaka birgün geçer... geçene kadar rabbim senin yardımcın olsun inşallah.
ama kızma bana ama ben nedense bittiğine biteceğine inanmıyorum.içimden bir ses barışacağınızı söylüyor. tabi yinede hayırlısı neyse o olsun inşallah....
bunun sebebi askerde olması olabilir mi canım?
umarım hayırlısı ise herşey düzelir.

hayırlısı böyleydi de :31:

9 yılda o kadar cok sey yasadık ki. bitmez sandık. bitti. snra 5 ay snra bida barstık.

barsmya yuzumuz olmayablir:ssz:

cok gerginim.

yarın atlatmaya calışan ve mutlu bi nazar göreceksnz:31:

nazar kendıne gel sakın ol ,
bısey yazma kufur fılan ettıysede cvp verme kendı pısman olur belkı baska neden vardır canı sıkkındırda anlatamıyordur

kız deme öyle bak yeminle gözlerim doldu burda:59:
1 saat sonra görüşeceksiniz edilen küfürlerin geri dönüşü yok
ama gözleriniz herşeyi anlatır ve ben hiç inanmıyorum seni aldattığına
bak benim paranoyalarım demişsin
ilişkiniz boyunca çok sıkmışsın belkide ve hissettirmişsindir büyük ihtimal
o da şimdi biliyor hep tetikte olduğunu başkası olmasın beni aldatmasın vs
şimdi sırf damarına basmak için öyle dedi seni kışkırtmak için
ne yazıkkide amacına ulaşmış
ılımlı davranıpta o seni değil sen onu kıstırabilirdin
ama aşk bitti diyince bitmiyor inanki:26:

adam şuan mesaj atmış, karşı karşya gelmeyelim diyor.

haydi buyruuuun.

hehe bizde birdefa oldu işte ama tripleşme olmadı hatta ikimizde çokkk gülmüştük :9::9:
anlasın anlaması güzel ama birdaha tekrarlamasın işte sorun orada değilmi kuzum:27::27:
benimkide şarkı söyler bana çok.. yanyanayken ben video çekerim o bana şarkı söyler sonrada şarkısını bitirince ya romantik yada komik bir konuşma yapar. çok güleriz bizde.. bak şimdi böyle anlatınca biz eğleniyormuşuz yaa dedim gerçekten yaşarken iyi anların bile okadarda çok farkına varmıyormuyuz ne:23::23:
aaaaa gerçektenmii...:53: zordur yaaa bian önce geçer inşallah
bak tatlım ne güzel aşkınız var işte
geçirdiğiniz güzel vakitlerin hatrına bidaha kavga ederken 10 kez düşünün bir kez söyleyin
boşuna demiyolar mutluluğu yakalamak için yıllar gerekir ama yıkmak için saniyeler bile yeter
bak romantikmiş birde bırakılır mı hiç
:27:

Back
X