Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bu sene inşallah okulu bitecek son senemiz artıkk :nazar: ondan sonra herşey belli olacak canım hayırlısıyla bakalım :16:
inşallah yaww burda tecrübelerimi paylaşmayı çok isterimm :23::23: :1:

:60: güzel şeyler diyordur herhalde canımmm adam çok şaşırıyo gibi bişeyler anladım ama neysee :52:
:9::9: feliki fln birşey diyor
fellik fellik seni aradım diyor sankiimmmm:24::24:
çok mu attım ne:33:

[video=youtube;CGUEXXqx6_o]http://www.youtube.com/watch?v=CGUEXXqx6_o[/video]

ee luu liii dinii vinii bu ne yaaa :60: reklam sanırsam :64::66::124::124:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benım sagolll , aksam kac gbı gırıyorsun bna ozelden msj at gun ıcınde aksamları bnde gırebılıyorum dha rahat gunduz ıs yogun oluyor dugun ne zmn canım :))
kuzucum belli olmuyo ki:26: boş buldukça kendimi hemen açıyorum direk zaten bizim topiğe girip bakıyorum. akşamları girersen illaki denk geliriz ama ya:34: düğün 14 eylül inşallah:16: sen de durumlar nasıl aşk meşk mevzuları?

Cnm baştan isteme söz nişan birarada olsun diye konuştuk ama düşündüm herşey aceleye gelmiş olacak istediğim gibi olmayacak. Sonra dedim nişan bikaç hafta sonra olsun evde olsun. Sonra diyorum bi yüzük takmaya eve mi alıcaz insanları acaba büyük nişan mı yapsam diyorum. Üff çok fena karıştım ben:26: Bi de işin kötüsü herkes diyoki sen nasıl istersen öyle olsun kimse yönlendirmiyo beni benim içime sinsin diye. O yüzden kararsız kararsız geziyorum.
Aman aman aksatmayın kavgaları. Denge bozulmasın sonra:9::9:
yavrum benim seni gören cennetlik:27::27: kuzum bunu bi tek alıntıladım ama komple yazdıkların aklımda okudum:27::27: benim söz yüzüğüm tek taş yüzüğümdü. babamdan beni istediler babam verdi sonra kalktık yüzüğümü taktık. nişanda da alyanslarımız takıldı. yani böyle olması daha mantıklı sanki yoksa tak çıkar yüzüğü olmaz gibi direk isteme ve nişan olsun öyleyse.
ben öyle büyük nişan yapmadım gereksiz geldi bana bildiğin düğün gibi oluyo. tabi herkesin dediği gibi:27::27: önemli olan senin nasıl olmasını istediğin, gün senin günün her şeyi gönlünce yaşa:16::16: sen de kolay gelmedin bu aşamaya:31:

hastalığın üçüncü günü dedi , ilacı içmeyecektim zaten neyseki hasta oldum gerek kalmadı ilaca , bilmiyorum çok gerildim yumurtalıklar falan deyince bende film koptu orda zaten :18:

bir üzüntü sıkıntı stres sağlıksız beslenme kilo artışı vs gibi şeyler buna çok etki eder dedi hormon bozukluğu varsa ne olacak pekiii kaldıramam ben böyle şeyleriii :105: bir de kadın doğum bölümü her taraf hamile , bebekli kadın doluyduu sinir oldumm :43:

bende benimkine üzüntü sıkıntıdan olurmuş anladın sen onu dedim çok üzüldü ben seni üzüyo muyum falan diye bende bundan sonra ona göre davran dedim:23: :)
tatlım çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey değildir üzülme. ben bi ara kk da bi konuya denk gelmiştik plikistikover sendromu doğuştan gelen bi şeymiş. yumurta duvarı kalın oluyomuş falan biraz okumuştum. kimisi için hiç sorun olmuyomuş farkına bile varmıyomuş bunun kimisi de çocuk sahibi olurken sıkıntı çekiyomuş. seni korkutmak için demiyorum bunu sen çok şükür ki erken farkına vardın iyi ki de gittin doktora. doktor demiş zaten kilo, beslenme şekli falan da çok önemli. ve sanırım doğum kontrol hapı veriyolar tedavi için tabi inşallah test sonuçların temiz çıkar. tekrar geçmiş olsun canım benim.

tatlım çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey değildir üzülme. ben bi ara kk da bi konuya denk gelmiştik plikistikover sendromu doğuştan gelen bi şeymiş. yumurta duvarı kalın oluyomuş falan biraz okumuştum. kimisi için hiç sorun olmuyomuş farkına bile varmıyomuş bunun kimisi de çocuk sahibi olurken sıkıntı çekiyomuş. seni korkutmak için demiyorum bunu sen çok şükür ki erken farkına vardın iyi ki de gittin doktora. doktor demiş zaten kilo, beslenme şekli falan da çok önemli. ve sanırım doğum kontrol hapı veriyolar tedavi için tabi inşallah test sonuçların temiz çıkar. tekrar geçmiş olsun canım benim.

çok sağol kuzumm inşallah :48: bana sendromu demedi hormon bozukluğu gibi bir şey gözüküyo polikistik over dedi ama işte testlerden sonra net bişey diyebilirim dedi :50:

doğum kontrol hapı mıymış o :53: iyikide içmedim içmek istemiyodum allahtan hastalandım şükür gerek kalmadı , böyle şeylerden çok korkuyorum kızlar ben ya çocuğum olmazsa ya ilk gece sorun yaşarsam falan gibi şeyler :17: kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyoo :18::18:

çok sağol kuzumm inşallah :48: bana sendromu demedi hormon bozukluğu gibi bir şey gözüküyo polikistik over dedi ama işte testlerden sonra net bişey diyebilirim dedi :50:

doğum kontrol hapı mıymış o :53: iyikide içmedim içmek istemiyodum allahtan hastalandım şükür gerek kalmadı , böyle şeylerden çok korkuyorum kızlar ben ya çocuğum olmazsa ya ilk gece sorun yaşarsam falan gibi şeyler :17: kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyoo :18::18:

kuzucum hiç korkma gönlünü ferah tut. bak kendiliğinden olmuşsun o doğum kontrol hapını 21 gün kullanıyorsun sonra bırakınca hemen 2-3 gün içinde adet oluyorsun. muhtemelen hormon bozukluğu çıkarsa adet düzenini sağlamak için o ilaçtan yazacak. ama sor mutlaka bazıları kilo aldırıyormuş. valla benim arkadaşım 4-5 sene önce tam hatırlamıyorum bundan kullandı kız 60 kilodan 76 kiloya çıktı. ama bazı dkh kilo aldırmıyormuş. ayıptır söylemesi kadın hastalıklarıyla ilgili bol bol okurum netten. yumurtlama günüymüş şuymuş buymuş pek ilgimi çekiyo son zamanlarda malum bebek istiyorum. adet düzensizliğine hormon bozukluğuna falan genelde dkh veriyolar tedavi niyetine ama uzun süre kullanılmıyor. çocuğum olmaz falan diye de düşünme adet görüyo olman çok büyük şans kimi kadınlar ilaç kullanıyo da anca adet oluyolar onlar napsın yazık allah herkesin şifasını versin

merhaba kızlarr :10:

merhaba, biz seninle tanışmadık hiç gel tanışalım önce:1: ben kısaca tospik 24 yaşındayım ve yakında 6 yıllık ilişkimi evlilikle taçlandırıyorum:16::16: muhasebeciyim aslında ama 2 hafta önce evlilik ve şehir değiştirme nedeniyle işten ayrıldım kendimi düğün hazırlığına verdim:21::21: sen ne yaparsın ne edersin :31:

merhaba, biz seninle tanışmadık hiç gel tanışalım önce:1: ben kısaca tospik 24 yaşındayım ve yakında 6 yıllık ilişkimi evlilikle taçlandırıyorum:16::16: muhasebeciyim aslında ama 2 hafta önce evlilik ve şehir değiştirme nedeniyle işten ayrıldım kendimi düğün hazırlığına verdim:21::21: sen ne yaparsın ne edersin :31:
tanışalım tabii:7:
ben okuyorum ikinci sınıf ingilizce öğretmenliğii
eskişehirdeyim
bir yıllık bir ilişkim var benimde
çok seviniyorum böyle uzun ilişkilerin sonu evlilik olunca
Allah tamamına erdirsin :16:

tanışalım tabii:7:
ben okuyorum ikinci sınıf ingilizce öğretmenliğii
eskişehirdeyim
bir yıllık bir ilişkim var benimde
çok seviniyorum böyle uzun ilişkilerin sonu evlilik olunca
Allah tamamına erdirsin :16:

amin, teşekkür ederim:16: darısı senin başına inşallah. valla ben de çok seviniyorum bu tür ilişkilerinin evlilikle bağlanmasına. bak mesela üni.den, sınıftan bi arkadaşımın evlendiği haberini aldım ama öyle yakın arkadaş değildik günaydın günaydın o kadar. kızla okula başladığımız sene sevgili olmuşlardı farklı bi bölümdendi kız şimdi evlenmişler öyle mutlu oldum ki yakın arkadaşım sevdiğine kavuşmuş gibi sevindim:16: çünkü kendimden biliyorum ne kadar zor olurdu benim için sevdiğim, yıllarımı paylaştığım insanla yollarımızın ayrı düşmesi. neyse ki öyle olmadı şükürler olsun:16::16:
sizin de yeni sayılır ilişkiniz ama dilerim uzun yıllar sürer bu topikteki kızları teker teker gelin edicez inşallah:31::31:

amin, teşekkür ederim:16: darısı senin başına inşallah. valla ben de çok seviniyorum bu tür ilişkilerinin evlilikle bağlanmasına. bak mesela üni.den, sınıftan bi arkadaşımın evlendiği haberini aldım ama öyle yakın arkadaş değildik günaydın günaydın o kadar. kızla okula başladığımız sene sevgili olmuşlardı farklı bi bölümdendi kız şimdi evlenmişler öyle mutlu oldum ki yakın arkadaşım sevdiğine kavuşmuş gibi sevindim:16: çünkü kendimden biliyorum ne kadar zor olurdu benim için sevdiğim, yıllarımı paylaştığım insanla yollarımızın ayrı düşmesi. neyse ki öyle olmadı şükürler olsun:16::16:
sizin de yeni sayılır ilişkiniz ama dilerim uzun yıllar sürer bu topikteki kızları teker teker gelin edicez inşallah:31::31:

değil mi?
hayaller anılar yaşanmışlıklar bir kalemde silinip atılmıyor
ve yaş geçtikcede artık insan karşısındakine hayat arkadaşı gözüyle bakmaya başlıyor
canım valla bizim durum biraz karışık. çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama anlaşamıyoruz pek. çok kavga ediyoruz. özellikle şu son 2 aydır baya yıprandık :50:

değil mi?
hayaller anılar yaşanmışlıklar bir kalemde silinip atılmıyor
ve yaş geçtikcede artık insan karşısındakine hayat arkadaşı gözüyle bakmaya başlıyor
canım valla bizim durum biraz karışık. çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama anlaşamıyoruz pek. çok kavga ediyoruz. özellikle şu son 2 aydır baya yıprandık :50:

aynen öyle canım, bi de benim ilk sevgilim tek sevgilim kocam oluyor :16:
böyle bilmişlik yapıyomuşum gibi düşünmeni istemem ama dönem dönem böyle anlaşmazlıklar illa ki olacak olmalı da sonuçta birbirinizi bu şekilde tanıyosunuz, bu şekilde daha çok güçlenmiş oluyo bağlarınız. bizde çok tartışırdık iki lafımdan biri ayrılmak olurdu benim ama sonra zaman geçiyo ve aslında hiç de ayrılık değilmiş istediğim diyosun. canını sıkma, tartışmalar oluyo her ilişkide yeter ki kalp kırmadan orta yolu tekrar bulun.

aynen öyle canım, bi de benim ilk sevgilim tek sevgilim kocam oluyor :16:
böyle bilmişlik yapıyomuşum gibi düşünmeni istemem ama dönem dönem böyle anlaşmazlıklar illa ki olacak olmalı da sonuçta birbirinizi bu şekilde tanıyosunuz, bu şekilde daha çok güçlenmiş oluyo bağlarınız. bizde çok tartışırdık iki lafımdan biri ayrılmak olurdu benim ama sonra zaman geçiyo ve aslında hiç de ayrılık değilmiş istediğim diyosun. canını sıkma, tartışmalar oluyo her ilişkide yeter ki kalp kırmadan orta yolu tekrar bulun.
keşke sorunlar bu kadar basit şeyler olsaydı :50:
konu saygısızlıksa ne yapılması gerekir sence?

keşke sorunlar bu kadar basit şeyler olsaydı :50:
konu saygısızlıksa ne yapılması gerekir sence?
bak işte o çok fena:26: kıskançlıkmış oymuş buymuş anlarım ama tartışma esnasında hakaret edilmesine tahammül edemiyorum. en başından tepkini göstermelisin. yoksa ardı arkası geliyor canım. düzelir mi bu durum bilmiyorum ama inşallah düzelir. sen dersini ver, burnunu sürtmek derler ya aynen öyle yap. ben salak, gerizekalı gibi şeylere dahi müsaade etmeyen biriyim. sevmiyorum insan gibi tartışalım illa hakaret edip saygıyı es geçmeye gerek yok ki.

bak işte o çok fena:26: kıskançlıkmış oymuş buymuş anlarım ama tartışma esnasında hakaret edilmesine tahammül edemiyorum. en başından tepkini göstermelisin. yoksa ardı arkası geliyor canım. düzelir mi bu durum bilmiyorum ama inşallah düzelir. sen dersini ver, burnunu sürtmek derler ya aynen öyle yap. ben salak, gerizekalı gibi şeylere dahi müsaade etmeyen biriyim. sevmiyorum insan gibi tartışalım illa hakaret edip saygıyı es geçmeye gerek yok ki.
ipin ucunu çoktan kaçırdık biz.
ben asla ona hakaret etmedim saygısızlık yapmadım
ama malesef onun için aynı şeyi söyleyemicem
ilk başlarda böyle değildi. saygılı anlayışlı sevgi doluydu.beni kırmamak için elinden geleni yapardı.. Ama o kadar değişti ki son zamanlarda
sorduğumda sen beni bu hala getirdin diyor. ne yaptım diyorum. belli başlı birşeyde söyleyemiyor..

mesela şu an yine tartışıyoruz
yine aynı olaylar..
sanırım yürümeyecek
çok fazla sabır gösterdim

ipin ucunu çoktan kaçırdık biz.
ben asla ona hakaret etmedim saygısızlık yapmadım
ama malesef onun için aynı şeyi söyleyemicem
ilk başlarda böyle değildi. saygılı anlayışlı sevgi doluydu.beni kırmamak için elinden geleni yapardı.. Ama o kadar değişti ki son zamanlarda
sorduğumda sen beni bu hala getirdin diyor. ne yaptım diyorum. belli başlı birşeyde söyleyemiyor..

mesela şu an yine tartışıyoruz
yine aynı olaylar..
sanırım yürümeyecek
çok fazla sabır gösterdim

ahh be canım birazcıkta bizim elimizde bu tür şeyler. sert tepki göstermeyince erkek iyice hakimiyeti eline alıyo. sonra da sen beni bu hale getirdin. istisnasız aynı hepsi. bu topikte yine bi arkadaşın sevgilisi aynı şeyi yapıyodu sonra kıza sen beni bu hale getirdin diyordu. biraz kendini geri çekmeyi dene. inşallah hatasını anlar ve düzeştir kendisini yok eğer düzeltmezse de kurtulduğuna sevin çünkü böyle biriyle bi ömür geçmez ki. çok seviyorsun anlıyorum ama emin ol evlenince düzelir diye bi şey yok maalesef. yapman gereken önce onu yola getirmeye çalışmak hani ilerde ben elimden geleni yaptım ama olmadı diyebil, için rahat olsun diye.

ahh be canım birazcıkta bizim elimizde bu tür şeyler. sert tepki göstermeyince erkek iyice hakimiyeti eline alıyo. sonra da sen beni bu hale getirdin. istisnasız aynı hepsi. bu topikte yine bi arkadaşın sevgilisi aynı şeyi yapıyodu sonra kıza sen beni bu hale getirdin diyordu. biraz kendini geri çekmeyi dene. inşallah hatasını anlar ve düzeştir kendisini yok eğer düzeltmezse de kurtulduğuna sevin çünkü böyle biriyle bi ömür geçmez ki. çok seviyorsun anlıyorum ama emin ol evlenince düzelir diye bi şey yok maalesef. yapman gereken önce onu yola getirmeye çalışmak hani ilerde ben elimden geleni yaptım ama olmadı diyebil, için rahat olsun diye.
haklısın
benimde sabrım taşmak üzere.
bitireceğim en kısa sürede. seviyorsa kendini düzeltmiş bir şekilde döner

Back
X