Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım aradı az önce bağırdı hakaret küfür ne geliyorsa etti ve kapattı
ben nasıl bu adama aşık olabilmişim
bitti böylece

bırak hiç mesaj dahi atma. sinirli ya şimdi senden gelecek her türlü tepkiye aç. sinirini boşaltmasına izin verme. bak sen de diyosun ben nasıl aşık olmuşum böyle birine. o yüzden kendini üzme olur mu nasılsa seni hak etmeyen biri.

kuzucum hiç korkma gönlünü ferah tut. bak kendiliğinden olmuşsun o doğum kontrol hapını 21 gün kullanıyorsun sonra bırakınca hemen 2-3 gün içinde adet oluyorsun. muhtemelen hormon bozukluğu çıkarsa adet düzenini sağlamak için o ilaçtan yazacak. ama sor mutlaka bazıları kilo aldırıyormuş. valla benim arkadaşım 4-5 sene önce tam hatırlamıyorum bundan kullandı kız 60 kilodan 76 kiloya çıktı. ama bazı dkh kilo aldırmıyormuş. ayıptır söylemesi kadın hastalıklarıyla ilgili bol bol okurum netten. yumurtlama günüymüş şuymuş buymuş pek ilgimi çekiyo son zamanlarda malum bebek istiyorum. adet düzensizliğine hormon bozukluğuna falan genelde dkh veriyolar tedavi niyetine ama uzun süre kullanılmıyor. çocuğum olmaz falan diye de düşünme adet görüyo olman çok büyük şans kimi kadınlar ilaç kullanıyo da anca adet oluyolar onlar napsın yazık allah herkesin şifasını versin

sağol canım , ama kullanmam ilaç faalanb bir de kilo alırsam ne yaparım zaten iştahım açık :18: ben hiç anlamıyorum böyle şeylerden ne bileyim bir de baya az oldu bu sefer sanki , 2 ay olmamaya göre daha fazla kanama olması gerekmez miydi :17: hormon testinden sonra bakalım iştee , ilacın ismini hatırlamıyorum ama dkh falan değil N ile başlıyo sanki , inşallah bişey çıkmaz daa :ssz::ssz:

Günaydın kızlarr :3::3:

ultrason çekildi zaten işte hasta olmayı engelleyen polinomlar mı ne varmış , hasta oldum hastalığımın 3. günü gel sabahtan test yapılacak dedi , ne bileyim bir de çok imrendim ordakilere :105:

benimkine iyi demişim ama dimii :23: ama beni telefonla arayıpta konuşmasını daha detaylı sormasını beklerdim aramadı bişey de demedi ne diyim dedi iyice sinir oldumm :ssz::ssz:

canım çok çok geçmiş olsun

kızlar günaydınnnnnnnnnnnn

boncukk neredesin güzel haberlerle gel lütfennnn :18::18::26::26::26::26:

kızlar gunaydın
nazardan haber varmı cok bakamıyorum nasılsınız
bn bgn ıse gekldım ama zor bela sesım cıkıyor:26:

inşallah canım ya çok istiyorum :26:

sen ne yaptın ne var ne yok
seninki ilgiyi arttırdımı biraz hastalandığını öğrenince

biraz arttırdı tabi ama pek anlamıyo pek bu işlerden hastalandım diye tamam sorun yok sanıyo hormon testi yapılacak işte canım çok tedirginimm :30: ayn ı işte uğraşıyorum canım üzüntü stres etkiler dedi doktor iştee , sende ne var ne yokk :31:

biraz arttırdı tabi ama pek anlamıyo pek bu işlerden hastalandım diye tamam sorun yok sanıyo hormon testi yapılacak işte canım çok tedirginimm :30: ayn ı işte uğraşıyorum canım üzüntü stres etkiler dedi doktor iştee , sende ne var ne yokk :31:

canım dikkat et ozaman kendine üzüntü stres yapma herşeyiii.. takmamaya çalış kafana ...
kötü düşünme umarım birşey çıkmaz
ne yapayım bildiğin gibi aynı tas aynı hamm:37::37:

Günaydn canlarımmmm:) neler yapıyorsunuzz bakiyim :) ben cok heyecanlıyımmmm az kaldı çünküü :32::32::32:

canım dikkat et ozaman kendine üzüntü stres yapma herşeyiii.. takmamaya çalış kafana ...
kötü düşünme umarım birşey çıkmaz
ne yapayım bildiğin gibi aynı tas aynı hamm:37::37:

benimkine de öyle dedim artık üzme beni bak etki ediyo dedim :23: inşallah canım bakalım hayırlısıyla atlatayım bunu da herşeyde benim başıma geliyoo tövbe yaa :18:

iyi bakalım iyi olsun daa :32:

benimkine de öyle dedim artık üzme beni bak etki ediyo dedim :23: inşallah canım bakalım hayırlısıyla atlatayım bunu da herşeyde benim başıma geliyoo tövbe yaa :18:

iyi bakalım iyi olsun daa :32:

iyi davransın üzmesin daa bak hep onun yüzünden bu stress
sen kitapları ne yaptın okuyor musun ?
bitirdin mi?

iyi davransın üzmesin daa bak hep onun yüzünden bu stress
sen kitapları ne yaptın okuyor musun ?
bitirdin mi?

öyle deyince de hemen yok ben seni mutlu etmiyo muyum a dönüyo olay amann dün aramadı bile beni destek olmak için :19:

yok canım okuyamadım hiç hep bişeyler çıktı şimdi de bu durum :ssz:

ya kusura bakmada çok acayip bi çocuk bu çocuk :26:

konuşuyoruz ya aramaya ne gerek var araınca ne olacak dedi çok moralim bozuldu zaten çöktüm psikolojik olarak hiç destek değil ben orda doktor böyle böyle dedi diyorum ama o bana o kadar yazdığım şeyden sadece ben mi üzüyorum seni diyo sadece etkilerinden biri üzüntü olabilir doktor konu bu değil diyorum tamam bişey demedim diyo :50: sonra hastalandım bitti gitti sanıyo basite alıyo herhalde ne bileyim :ssz:

gunaydın cnm işten nasıl giriyorsun
malesef bakındım ama akşam yazmamış birşeyler :105:
bizde haber bekliyoruz

arada bı gırıyorum canım ,
bu sıte acıldı yanı bılmıyorum
nazarı da merak ettım
sen napıyosun

Back
X