Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canlarımmmmm merhabaa:3::3: eskileri okumadan edemedim nazarım deli gibi seviyosunuz bu aşk bitmez biraz kendinizi dinleyin geçecek :54:
morincim zati tatil telaşında ohhh sefan olsun :32::32:

bizimde misafiir gelecek ıslak kek yapıcam şimdi ama üşeniyorum:27::27: kızlar size sorayım belki biliyosunuzdur. şimdi ben milföy hamurunu merdaneyle inceltsem biraz öyle harcını koysam kapatsam kabarmaz mı? yani şekli bozmuş olmam dimi?

hoşgeldin canımmmmmmmmmm nerelerdesin özledimmm:16:
evet yaa 2 gün sonra çıkıyorum yola inşallah:46:
milföy konusundada hiçbir bilgim yok kuzum:26:

sözünü tut bibiğim :ssz:

hehe:1: evet istemiyor canım ama kavga ederken çok kızdırmıştı beni ondan öyle hemen barışmak istemiyordum..deli oluyorum ya ben adama biz küsüz hatta ayrıyız diyorum adamın umurunda değil... kavga ederken en son bitti bu ilişki diyerek kapatmıştık konuyu çünkü ...:44::44:
adam senin huyunu biliyo, takmıyo artık bitti giittileri :27: aferin valla, güzel davranış.

sözümü tutacağım. :17:

canlarımmmmm merhabaa:3::3: eskileri okumadan edemedim nazarım deli gibi seviyosunuz bu aşk bitmez biraz kendinizi dinleyin geçecek :54:
morincim zati tatil telaşında ohhh sefan olsun :32::32:

bizimde misafiir gelecek ıslak kek yapıcam şimdi ama üşeniyorum:27::27: kızlar size sorayım belki biliyosunuzdur. şimdi ben milföy hamurunu merdaneyle inceltsem biraz öyle harcını koysam kapatsam kabarmaz mı? yani şekli bozmuş olmam dimi?
okudum özel mesajını canımsııııııııııııınnnnnnnn.:54:

hayır bozulmaz. zaten hiç açmayınca çok kabarıyo zor yeniyo.
büyük ihtimal birazda kesiceksindir, biraz minik olcaktır. daha rahat yenir canım.

bi de benim kötü bi haberim var canım sıkkın aslında. ablam düğünüme gelemiyo kızlar:5::5: doktor yasakladı yolculuk yapmasını ayına girmiş oluyo sağlık durumları pek iyi değil bu hamileliğinde baya sıkıntı yaşadı:43::43: gelmesini istiyorum ablam düğünümde yanımda olsun istiyorum ama sağlığı önemli hem onun hem minik bebişin özel arabayla gitse olmaz mı diyoruz uzanır yol boyunca, doktor sorumluluk almam diyor:5:
hoş geldin canımm:3:

kötü olmuş tatlım ama ablanın ve bebeğin sağlığı tehlikedeyse bence hiç göze almayın bile böyle birşeyi:26:

bi de benim kötü bi haberim var canım sıkkın aslında. ablam düğünüme gelemiyo kızlar:5::5: doktor yasakladı yolculuk yapmasını ayına girmiş oluyo sağlık durumları pek iyi değil bu hamileliğinde baya sıkıntı yaşadı:43::43: gelmesini istiyorum ablam düğünümde yanımda olsun istiyorum ama sağlığı önemli hem onun hem minik bebişin özel arabayla gitse olmaz mı diyoruz uzanır yol boyunca, doktor sorumluluk almam diyor:5:

caım yaaa kötü olmuş ama hayırlısı böyleymiş demekki hiç sıkma tatlı canını sonuçta ablanın ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli öyle değilmi..... rabbim belki olacak bir kötü durumu önlemek için böyle engel koydu bilemeyiz. üzülme sen

:9::9: aman canım duygu karışıklığı oldu bende
aşka mı geleyim kızayım mı anlamadım şimdi
akşam dedim neyle uyuyosun(sordum çünkü çok sıcak orası açılıp saçılmasın evde kız misafir var)
şortla fb t-şörtüm dedi bu iyi peki dedim bende
neden aşkım dedi sordum aşkım öyle dedim
ne trip atıyon dedi bana:53::53: alla alla ne tribi dedim
iyi uyuyom ben dedi bende kızdım tmm ii geceler bb dedim kapattım
fenere triplendim sandı bu kesin ben cimbomluyum çünkü
ama ağzımı bile açmadım gayet normal bişe sordum kendi düşünsün valla:19::19::19:

ne demek canımm
ama hakkaten çok sıkıntı yapıyosunn:20:

sende beni verseneee:52::52:

hehe. kavga sebepleriniz çok tatlı :9::9:
şakalaşıyor gibisiniz he .....
ama zaten genelde kavgalar ufak veya büyük hep yanlış anlaşılmaktan kaynaklanıyor sanırım ya...
sende ne oldu dediğinse söyleyeydin ya evde kız var ondan sordum diye. cadııııı :10:

:9::9: aman canım duygu karışıklığı oldu bende
aşka mı geleyim kızayım mı anlamadım şimdi
akşam dedim neyle uyuyosun(sordum çünkü çok sıcak orası açılıp saçılmasın evde kız misafir var)
şortla fb t-şörtüm dedi bu iyi peki dedim bende
neden aşkım dedi sordum aşkım öyle dedim
ne trip atıyon dedi bana:53::53: alla alla ne tribi dedim
iyi uyuyom ben dedi bende kızdım tmm ii geceler bb dedim kapattım
fenere triplendim sandı bu kesin ben cimbomluyum çünkü
ama ağzımı bile açmadım gayet normal bişe sordum kendi düşünsün valla:19::19::19:

ne demek canımm
ama hakkaten çok sıkıntı yapıyosunn:20:

sende beni verseneee:52::52:

hehe:1::1:
tamam kuzucum bende seni verdim gitti............... bu ilişkinin sonu cizreye gider :16::16:

tüüüühhh. bu kötü olmş iştee.
Bunda da vardır bi hayır.
Hem doktor da sorumluluk kabul etmem demiş. risk almasın boşuna.

hehe. kavga sebepleriniz çok tatlı :9::9:
şakalaşıyor gibisiniz he .....
ama zaten genelde kavgalar ufak veya büyük hep yanlış anlaşılmaktan kaynaklanıyor sanırım ya...
sende ne oldu dediğinse söyleyeydin ya evde kız var ondan sordum diye. cadııııı :10:
benim suçum günahım yok trip yaptığımda aşkım demiyom ben ona ordan anlıyo bişe olduğunu ama akşam gayet normal konuştum
aman aklı yok mu işte kendi düşünsün bizim evde erkek misafir olsaydı evi başıma yıkardı ben yine bişe demedim ne giydin dedim sadece:19:
öyle canım evet haklısın heleki mesajlaşmada daha çok yanlış anlaşılma oluyor

hehe:1::1:
tamam kuzucum bende seni verdim gitti............... bu ilişkinin sonu cizreye gider :16::16:
ahh şu sözleri bi dedemin ağzından duysammm:16:

benim suçum günahım yok trip yaptığımda aşkım demiyom ben ona ordan anlıyo bişe olduğunu ama akşam gayet normal konuştum
aman aklı yok mu işte kendi düşünsün bizim evde erkek misafir olsaydı evi başıma yıkardı ben yine bişe demedim ne giydin dedim sadece:19:
öyle canım evet haklısın heleki mesajlaşmada daha çok yanlış anlaşılma oluyor

ahh şu sözleri bi dedemin ağzından duysammm:16:

aaaaaaa orası öyle onlar yapınca biz anlamak ve anlayış göstermek zorundayız ama onların bizi anlamak gibi bi derdi yok... :)

ver dedenin numarasını kuzum bir konuşayım ben kendisi ile:34::35::35:

bira içmiştim ünvdeyken :120::120::120:

nolduki kuzum

ben dün benim paşaya dedim ki.

sen yoksun giiderim içerim ohh, karışamazsın dedim.

şimdi mesaj atmış, içiçeksen beraber içeriz diyo .

ben lafın gelişi söylemiştim aslında, özellikle uyuz olsun diye :27:

bira votkaya göre hafiftir
birde votka genelde sek içilmez.vişne suyuyla içmiştim ben
benimde kafam bozuk şu sıralar
aklıma getirdiğin iyi oldu
bi ara çıkıp votka alayım
gece içerim :1:

bira votkaya göre hafiftir
birde votka genelde sek içilmez.vişne suyuyla içmiştim ben
benimde kafam bozuk şu sıralar
aklıma getirdiğin iyi oldu
bi ara çıkıp votka alayım
gece içerim :1:

kız içmeye korkuyorum ama, ben o kadar günah dedim ona içirmiyodum pek.

şimdi klkp kendim içicem ahahaha.. bana bak ya :27:

vodkayı bilmem ama biranın iğrenç bir tadı var. hemde tadı umurumda değil zaten ben günah olduğu için artık ağzıma sürmüyorum. ben lafın gelişi söylemiştim sana diye söylersin.
heme neden öyle yazdıki barışma çanlarımı çalıyooooooooooorr:27::27::27:

vodkayı bilmem ama biranın iğrenç bir tadı var. hemde tadı umurumda değil zaten ben günah olduğu için artık ağzıma sürmüyorum. ben lafın gelişi söylemiştim sana diye söylersin.
heme neden öyle yazdıki barışma çanlarımı çalıyooooooooooorr:27::27::27:

galiba.
bilemedim :26:

Back
X