Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

pco ile konu açtım ya ordayım kuzum hayallerim gittii :49::emir_bebek::40: :2:
kızım seni bir gün evire çevire dövcem yeminle:20::20:
doktor ne demiş stres yok sen kendi kendine yaratıyosun stresi olmaz ki böyle ama
tıp zaten çok ilerledi neler neler var artıkk
bende çok korkuyorum kadın hastalıklarından doğal olarak
ama birşeyin gittiği yok dur daha bismillah bakalım test yapılsın doktor ne dicek
çok sakin konuştu benle demişsin kötü birşey olsa zaten söyler
daha tedavi yok birşey yok ortada bakalım ne dicek doktor
tabikide bilgi toplamak için araştırmanı yap ama moralini bozmaa

hoşgeldin canımmmmmmmmmm nerelerdesin özledimmm:16:
evet yaa 2 gün sonra çıkıyorum yola inşallah:46:
milföy konusundada hiçbir bilgim yok kuzum:26:
kuzum alışveriş bitti derken bu sefer misafir akınına uğradık 3 gündür art arda misafir ağırlıyorum bugün de dayımın eşi ve kızları geliyo. daha görüşmek istediğim arkadaşlarım var çıkamıyorum gelenlerden:27::27: gidicem ya artık düğüne zaten kimse gelmicek amcam ve bikaç istanbuldaki tanıdıklarımız o yüzden herkes gitmeden ben geliyo işte.

adam senin huyunu biliyo, takmıyo artık bitti giittileri :27: aferin valla, güzel davranış.

sözümü tutacağım. :17:

okudum özel mesajını canımsııııııııııııınnnnnnnn.:54:

hayır bozulmaz. zaten hiç açmayınca çok kabarıyo zor yeniyo.
büyük ihtimal birazda kesiceksindir, biraz minik olcaktır. daha rahat yenir canım.
öyle yapım o zaman :54: kekim pişiyo şimdi onları da hazır ederim çayı yaparken fırına veririm ayy ama şimdiden diyorum yemiceksin tospik yemiceksin sen daha gelinlik giyiceksin:27::27: gerçi ablam benden beter yeme artık diyo bırakıyorum:27::27:

hoş geldin canımm:3:

kötü olmuş tatlım ama ablanın ve bebeğin sağlığı tehlikedeyse bence hiç göze almayın bile böyle birşeyi:26:
öyle tatlım ya aslında içimden geçen his hiçbi sorun olmayacağı yönünde:26: ama ne bilim işte ablam da gelmek istiyo ama ya bi şey olursa herkes ona patlıcak diye korkuyo. bi de sezaryen yapıyo doğumunu suyun gelirse hemen çocuğun alınması lazım demiş doktor. off bu doktor da çok pimpiriklidir aslında da neyse:26:
caım yaaa kötü olmuş ama hayırlısı böyleymiş demekki hiç sıkma tatlı canını sonuçta ablanın ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli öyle değilmi..... rabbim belki olacak bir kötü durumu önlemek için böyle engel koydu bilemeyiz. üzülme sen
tabi ki tatlım allah sağlıkla doğum yapmasını nasip etsin inşallah içim buruk olacak ama tabi ki ikisinin sağlığı daha önemli:31:

tüüüühhh. bu kötü olmş iştee.
Bunda da vardır bi hayır.
Hem doktor da sorumluluk kabul etmem demiş. risk almasın boşuna.
hem de ne kötü kız ablam candır benim için bak çeyiz alışverişimi yaparken bi geldi 3-5 günde komple her şeyi aldık hele düzen tertip konusunda süperdir isterdim ki çeyizimi düzerken mutfak eşyalarım vs. yerleştirirken yanımda olsun hep ama kısmet ne diyelim allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

kızlar, bira ya da vodka içtiniz mi hiç?

cahiliye dönemlerimde bira ve şarap içmiştim ben:26: şimdi töbe içmem rahat 4 sene olmuştur içmeyeli.

eylül tam dayaklıksın haa :47:
pko lu olup hamile kalanlar diye bi topik var gir bak bakalım

kızım seni bir gün evire çevire dövcem yeminle:20::20:
doktor ne demiş stres yok sen kendi kendine yaratıyosun stresi olmaz ki böyle ama
tıp zaten çok ilerledi neler neler var artıkk
bende çok korkuyorum kadın hastalıklarından doğal olarak
ama birşeyin gittiği yok dur daha bismillah bakalım test yapılsın doktor ne dicek
çok sakin konuştu benle demişsin kötü birşey olsa zaten söyler
daha tedavi yok birşey yok ortada bakalım ne dicek doktor
tabikide bilgi toplamak için araştırmanı yap ama moralini bozmaa

dur kız dövme benii :17::17:

evet doktor fazla sakindi ama hiç bişey açıklamadı anlatmadı burdaki kızlar anlatmasa ben normal düzensizlik sanıcaktım :63:
inşallah bakalım allah büyük hayırlısıyla geçer giderr ilaç falan kullanmak istemiyrum , ne bileyim bir de bekledğim ilgiyi görmedim ya benimkinden iyice deli oldum :23:
sağol canımm :13:

dur kızz enee :67:

bakıyım şu topiğe ne diyolarr sağol canımm :13:

sen hep karamsar şeylere bakıp moralini bozuyorsun
ben biraz göz gezdirdim ve inanki pko lu olanlar hamile kalamaz diye birşey yok onu anladım
bir sürü bebeği olan insan var o topikte.

öyle tatlım ya aslında içimden geçen his hiçbi sorun olmayacağı yönünde:26: ama ne bilim işte ablam da gelmek istiyo ama ya bi şey olursa herkes ona patlıcak diye korkuyo. bi de sezaryen yapıyo doğumunu suyun gelirse hemen çocuğun alınması lazım demiş doktor. off bu doktor da çok pimpiriklidir aslında da neyse:26:
hmmmm canım benimde ablam olsaydı bende tabiki yanımda olmasını isterdim ama bazen şartlar el vermiyo
kötü düşünmeyin ama bence riskede girmeyin hayırlısı böyleymiş
hem belki çifte düğün olur sizin için aynı gün bebekte geliverir:16::emir_bebek:

sen hep karamsar şeylere bakıp moralini bozuyorsun
ben biraz göz gezdirdim ve inanki pko lu olanlar hamile kalamaz diye birşey yok onu anladım
bir sürü bebeği olan insan var o topikte.

evet gördüm darısı başıma canım ne diyim insan birden çökebilito kötü bir durum kaldıramam böyle şeyleri , keşke evlendikten sonra öğrenseydim bunuu :31:

evet gördüm darısı başıma canım ne diyim insan birden çökebilito kötü bir durum kaldıramam böyle şeyleri , keşke evlendikten sonra öğrenseydim bunuu :31:
herşeyde vardır bi hayır
belki şimdi tedavi göreceksin evlenene kadar bir sorun kalmayacak
nerden bilebilirsin ki :31::31:

herşeyde vardır bi hayır
belki şimdi tedavi göreceksin evlenene kadar bir sorun kalmayacak
nerden bilebilirsin ki :31::31:

evet bakalım hayırlısı , Kızlar benimkiyle ilk günlerimizde ona demiştim ki lerde böyle bir sorun olsa yani allah muhafaza bebeğimiz olmasa benden vazgeçer misin sever misin yine diye o da tabiki severim o nasıl söz falan demişti şimdi bu olaylar olunca tekrar sordum yine düşünme öyle şeyler ne olursa olsun ben seni bırakmam severim diyor amaa :127::105:

evet bakalım hayırlısı , Kızlar benimkiyle ilk günlerimizde ona demiştim ki lerde böyle bir sorun olsa yani allah muhafaza bebeğimiz olmasa benden vazgeçer misin sever misin yine diye o da tabiki severim o nasıl söz falan demişti şimdi bu olaylar olunca tekrar sordum yine düşünme öyle şeyler ne olursa olsun ben seni bırakmam severim diyor amaa :127::105:
bende hayati tehlikemiz varsa kimi kurtatırsın demiştim
sensiz hayatı napim seni kurtarırım çocuğu aldırırız demişti:26:

ne acaip sorular soruyoruz dimi erkeklere bizi anlamamakta haklılar aslında
nerden buluyosak bu soruları
Allah düşmanıma bile yaşatmasın...amiinnnn:nazar::nazar::nazar:

bende hayati tehlikemiz varsa kimi kurtatırsın demiştim
sensiz hayatı napim seni kurtarırım çocuğu aldırırız demişti:26:

ne acaip sorular soruyoruz dimi erkeklere bizi anlamamakta haklılar aslında
nerden buluyosak bu soruları
Allah düşmanıma bile yaşatmasın...amiinnnn:nazar::nazar::nazar:
kusura bakma yaa çok güldüm bunaa :1::1:
nerden buldun bunuu