Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bana ne demek olur mu
adam sefasını sürecek istediğinde açacak telefonunu senle konuşacak
sen kızınca tekrar kapatacak alenen tehtid eder gibide söylüyor bunu
sen şartlamışsın kendini bu adamla illaki evlencem diye
:20:
ömür geçmez bununla valla ben şahsen çekemem sen nasıl çekiyorsun neden çekiyorsun hayret ediyorum:ssz::ssz:

öyle deme canımm yaa ne yapaym seviyorum iştee :ssz::ssz: dur bakalım dün baya yağ yaktı , tatille benim hasten işlerim aynı zamana denk geldi elimde değil falan dedi işte ilgili olmaya devam edicekmiş tabiki beni yalnız bırakmıycakmış destek olacakmış falann görücez dedim sadece :31::31:

Günaydın kızlar.

Dün akşam direkt yanına gittim, konuştuk ama ikimizde sakindik baştan.

Sonra bi anda alay eder gibi konuşmaya başladık, kahretsin ki alttan alamıyorum bende olayı fitillendiriyorum.

Ben dedim hani resim göster bakayım, yok göstermem diyo, dedim o halde resm falan yok.. Var diye ısrar ediyo hala.

Bende delirdim tabi, işte ben mutluyum , halimden memnunum, özgürüm, kafama göre yaşarım tarzında şeyler söyledim, hararetli bi şekilde kavga ettik vs. o şekilde hoşçakal laştık, ayrıldık. :5:

velhasıl bu herif beni saat 10 da aradı yarım saat konuştuk, bilmediğim neler var hayatında gibi şeyler sormaya başladı, adam psikopata bağladı. saçma sapan şeyler düşünüyo kıskançlık krizine girmiş. Neyse kapattık telefonu.

aradan 5-10 dk gecti watsaptan yazdı.

_iyi mi oldu böyle, gibisinden.

sonra biraz daha konuştuk. hayallerimizden bahsettik. tabi ben dayanamadım ağladım :5:

(yanyana olsak kesin sarılırdıııııkkkk:5:))))

bi müddet sonra ikimizde susstuk, devam etmedik. ben uyudum zaten,
neticede barışmadık kızlar .

Çok uzun oldu, liütfen kusura bakmayın.

gunaydın kızlar nazar neden boyle oldunuz yavrum sız ya
ınsallah bıan once duzelıp eskı guzel gunlerınıze donersınız

Son düzenleyen: Moderatör:

baş ağrısıyla uğraşıyorum
dün burda içkiden konuşuldu gittim içtim bende :26:
pişmanım :26::26:
sen?

hımm kötü olmuş keşke içmeseydiinn :26:
Bende işe geldim öyle çalışmaya çalışıyorum , keyfim yokk :31:

gunaydın kızlar louısa senın basın mı agrıyor mıgrenmı var yoksa dr a gttınmı ?

günaydın canımmm :3::3:

Benimkinin kalacakları otele baktım netten yorumlara genelde otelden şikayetçi olumsuz yorumlarr:32: ihihiihii söylemem işte ohh gitsinler oraya da görsünlerr :23::23::32::52:

midem fena
başımda agrıyor
arkadaşımda g*tunle içersen böyle olur dedi :1::1:
ıckı banada dokunuyor mıgrenım var beynım zonklamaya baslıyor hemen

günaydın canımmm :3::3:

Benimkinin kalacakları otele baktım netten yorumlara genelde otelden şikayetçi olumsuz yorumlarr:32: ihihiihii söylemem işte ohh gitsinler oraya da görsünlerr :23::23::32::52:

hahah alemsın:52::52:

Back
X