• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

tamam canım benım lütfen sen moralini yüksek tut dersini çalış hiçbirşeyi ama hiçbirşeyi düşünme ve bu sınavı geç. olumsuz düşünüp kendini korkutup yok yere stres yapma cnm. gececeksin

İnsAllah canim cok.sagol...

canım canım nazarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn:54:
evet gördüm herşey çok güzel olmuş belli. rabbim mutlu mesut etsin inşallah :16: darısı senin benim bizim başımıza artık:16:
hem arayı düzeltmişsiniz onada çok sevindim canım birdaha yok yere birbirinizi üzmeyin inşallah :23:
Düzeldik canım , sağolasın :16:

Amin amin inşaaalllaaaahhhh :16: darısı bizim başımıza morincim :16:

Hoşgeldin gızam kimin düğünüydü gız resimler var mı:51::51::51:

Ablamın canım :12:

eylülcüm,çok geçmiş olsun.

lunnammmm:16: hayırlı olsun. foto beklirm bibiğim

Bende Allahima siginiyorum iste canim :(((
Dua ediyorum kurtulim su sinavdan diye
pfff annemde aradi simdi o da aglatti beni o da.sakin ol.kendine.yuklenme.bukadar diyo:((((
Offff icim cok fena daraliyooo...

aaaaaaa yapma canım ama böyle :20::20:
annen çok haklı bencede kendıne yuklenme bukadar.. sen çok istiyorsun zaten çalıştığın sürece başarılı olmaman için hiçbir sebep yok yeterki bukadar stres yapma bukadar yok yere üzme kendini

Sağolun kızlarr inşallah biraz kilo da verebilirimmm :ssz::ssz:

Nazarrr nerelerdeydinnn :3::3::3:

geldim o zamannnn 6 günüm kaldı nikahıma 3 kınaa geceme 4 gün :) çok heyecanlıyım kızlarrrrrr:nazar:

Sağol kuşum, darısı başımıza .

İzmit içinde o da. yakınız çok şükür

aminn inşallah kuzummm :16::16:

hımm ne güzel o zaman , bizimki de istanbulda oturma sinyalleri yaktı birazz :32: eğer istanbulda işe girersem ayarlayabilirsem ist.da otururuz sende işindne çıkmamış olursun diyooo :52::21:

aminn inşallah kuzummm :16::16:

hımm ne güzel o zaman , bizimki de istanbulda oturma sinyalleri yaktı birazz :32: eğer istanbulda işe girersem ayarlayabilirsem ist.da otururuz sende işindne çıkmamış olursun diyooo :52::21:

öyle miii hadi inşallaaahh:16:
sağlığın ne durumda?

öyle miii hadi inşallaaahh:16:
sağlığın ne durumda?

gerçi ben işi bırakmak istiyorum ama olsun burda kalırsak daha iyi olur inşallahh :52:
yıl dönümümüzü de kutladık bu arada harikaydı :nazar:kuzumm kurabiyelerimm hele tam bir şahaneydii :16::16:

sağlığım işte doktor 4-5 kilo vermen gerekiyo ve bundan sonra dikkat etmen gerekiyo dedi ilaç verdi bir de hamile kalmak için ilaç gerekebilir ilerde diyor :ssz::ssz:

gerçi ben işi bırakmak istiyorum ama olsun burda kalırsak daha iyi olur inşallahh :52:
yıl dönümümüzü de kutladık bu arada harikaydı :nazar:kuzumm kurabiyelerimm hele tam bir şahaneydii :16::16:

sağlığım işte doktor 4-5 kilo vermen gerekiyo ve bundan sonra dikkat etmen gerekiyo dedi ilaç verdi bir de hamile kalmak için ilaç gerekebilir ilerde diyor :ssz::ssz:

Daha çok var acele etme diyoduk sana, ne çabuk geçmiş zamann.
Beğendimi sevdiceğin, o sana ne almış :23:

yapcak bişey yok vericeksin, gerçi boğazını nasıl tutucan o da var:27:

Daha çok var acele etme diyoduk sana, ne çabuk geçmiş zamann.
Beğendimi sevdiceğin, o sana ne almış :23:

yapcak bişey yok vericeksin, gerçi boğazını nasıl tutucan o da var:27:

evet sorma çok çabuk geçiyo zamann :15: evet çok beğendi şaşırdı hiç beklemiyordum böyle bişey dedi :16::16: annemle birlikte yaptık aynı hazırlar gibi oldu :27: o da bana altın bileklik almışş çok hoşş :16::16:

vericem de işte göbek gitmiyo bir türlüüü egzersize başladım öğle yemeğini de baya bi kıstım bugün sadece çorba salata yedim mesela , bir yürüyüş yapabilsem güzel olacaktaaa :32: zaten kilo vermek istiyordum :31:

sen ne yaptın aranız nasıll :13:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet sorma çok çabuk geçiyo zamann :15: evet çok beğendi şaşırdı hiç beklemiyordum böyle bişey dedi :16::16: annemle birlikte yaptık aynı hazırlar gibi oldu :27: o da bana altın bileklik almışş çok hoşş :16::16:

vericem de işte göbek gitmiyo bir türlüüü egzersize başladım öğle yemeğini de baya bi kıstım bugün sadece çorba salata yedim mesela , bir yürüyüş yapabilsem güzel olacaktaaa :32: zaten kilo vermek istiyordum :31:

sen ne yaptın aranız nasıll :13:

Bizim kurabiyeler tam bi fiyaskoydu, iyi bari sizinki olmuş :27:

aramız çok iyi , bu ara biraz ihmal ettim düğün dolayısıyla, isyan etti dün :1:

Back
X