• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kıskançlıktan değil kiiii:26:

ne bileyim, evlendi gitti resmen, aynı soyadını taşıyamıcaz :5:

şaka yaptım yaa sende hee :18:

evet bi tuhaf olur insan benim de en küçük teyzem aramızda 3-4 yaş var evlendiğinde iki sokak aşağıya gelin gitti ama çok etkilenmiştik yine de hele annem baya ağlamıştı insan tuhaf oluyo tabi :31:

hatta teyzemin kv anneme sanki memlekete götürdük her gün görücen diye laf sokmuştu :1::1:

tamam hadi affedildin bebeğim :16:

inşallah canım ya inşallahhh...aynen sadece başım açık öyle apaçık gezmiyoruz kii işte...:26:
şöyle herşey düzene girsin herşey tam otursun artık yerine okadar çok istiyorumki...herşey bekelemede herşey askıda :26:
aaa selam söyleeeee.. ne konusuymuş o da neden kapanmış neden silinmiş anlayamadık ya birtürlü :26:

Allah bana da nasip etsin.

Sorcam hepsini .
Siz evlenmek için neyi bkliyodunuz bebişim. babanda biliyo , işiniz de var?

şaka yaptım yaa sende hee :18:

evet bi tuhaf olur insan benim de en küçük teyzem aramızda 3-4 yaş var evlendiğinde iki sokak aşağıya gelin gitti ama çok etkilenmiştik yine de hele annem baya ağlamıştı insan tuhaf oluyo tabi :31:

hatta teyzemin kv anneme sanki memlekete götürdük her gün görücen diye laf sokmuştu :1::1:

Ne kadar terbiyesiz bi kadııınn! :47:
Öyle şeyler söylenir mi ya, baba evinden çıkmak kolay mı?

Ablamın kayınvalidesini görsen, kadın bize sarıldı bizle beraber ağladı, öyle duygusal ki. Sadece kv değil,görümcesi , eltisi falanda.
böyle insanlarda var işte :31:

ya insana bi zor gelir değil mi yaaa:26:
olsun soyadı değişsinde varsın kendisi musmutlu olsun mesut olsun.. zaten şunun şurasında birkaç sene sonra seninde soyadın değişecek ki :26::27:

İnsan paylaşamıyo ya. valla :19:

banane bari bizim soyadımızı silmeseydi :19:

gıcık oldum :27:

balayındalar. etiketlemişler ' Maya word Otel diye :27:

Ne kadar terbiyesiz bi kadııınn! :47:
Öyle şeyler söylenir mi ya, baba evinden çıkmak kolay mı?

Ablamın kayınvalidesini görsen, kadın bize sarıldı bizle beraber ağladı, öyle duygusal ki. Sadece kv değil,görümcesi , eltisi falanda.
böyle insanlarda var işte :31:

sormaa bir de annem duymamış kadının dediğini o kadaın hep öyle şakayla karışık teyzeme de hep laf sokar :41: biz sonradan anneme söyleyip gülmüştük :1: iki sokakta olsa baba evinden ayrılıyosun sonuçta :31:

aa ne güzel ama yaa öyle olsunlar tabi , benim kvmde ağlar sanırsam o da çok duygusal :38:

Son düzenleyen: Moderatör:
sormaa bir de annem duymamış kadının dediğini o kadaın hep öyle şakayla karışık teyzeme de hep laf sokar :41: biz sonradan anneme söyleyip gülmüştük :1: iki sokakta olsa baba evinden ayrılıyosun sonuçta :31:

aa ne güzel ama yaa öyle olsunlar tabi , benim kvmde ağlar sanırsam o da çok duygusal :38:

Ben duymuş olsam ağlarken bile olsa laf sokarım hiç aşa kalmam öyle şeylerden :47::27:

bence benmki ağlamaz. benmki biraz nemrut :52:

ohh ne güzell ne büyük mutlulukturrr :16: ben herhalde bin tane resim çektiririm her yerdee kocişimm balayııı diyee :60: :16:

Ben duymuş olsam ağlarken bile olsa laf sokarım hiç aşa kalmam öyle şeylerden :47::27:

bence benmki ağlamaz. benmki biraz nemrut :52:

annem o sırada kendinden geçmişti duymamış bilee sonaradan komik gelmişti ama :1:

hadi yaa sen tanışmışmıydın annesiyle :44:

Allah bana da nasip etsin.

Sorcam hepsini .
Siz evlenmek için neyi bkliyodunuz bebişim. babanda biliyo , işiniz de var?

bebeğim evlenmek için aslında ev almasını ve herşeyini tamamen oturtmasını bekliyoruz onada çok kalmadı hararetle para biriktiriyor sürekli ek iş vs koşturuyor.. ama nişanı sorarsan eylülde düşünüyorduk aslında ama beım abim boşanıyor şuanda dava açtılar bizim aile biraz moralsiz o sebepten bizde sesimizi çıakrtmıyoruz şuanda.. birde ben ondan hadi nişan yaalım gibi bir atak bekliyorum ben zamanında eylül olsun dedim şimdi bu olaylar yüzünden azıcık askıya alındı falan ama ne olur ne biter bilmiyorum yani lunnanınki gibi bianda oluverecek gibime geliyor ama bakalım kısmet ya :26:

ohh ne güzell ne büyük mutlulukturrr :16: ben herhalde bin tane resim çektiririm her yerdee kocişimm balayııı diyee :60: :16:
geziyolardı şimdi mutlu mutlu :16:
foto atar bana.

bende her anı ölümsüzleştirirdim valla:23::23::24:

annem o sırada kendinden geçmişti duymamış bilee sonaradan komik gelmişti ama :1:

hadi yaa sen tanışmışmıydın annesiyle :44:
yüzyüze gelmedik hiç, telefonda konuştuk..

anlaşırız anlaşmasına da, biraz sıkıntılı işte.

biz çok ayrılıp barıştğmız için annesi kızıyo :27:

bebeğim evlenmek için aslında ev almasını ve herşeyini tamamen oturtmasını bekliyoruz onada çok kalmadı hararetle para biriktiriyor sürekli ek iş vs koşturuyor.. ama nişanı sorarsan eylülde düşünüyorduk aslında ama beım abim boşanıyor şuanda dava açtılar bizim aile biraz moralsiz o sebepten bizde sesimizi çıakrtmıyoruz şuanda.. birde ben ondan hadi nişan yaalım gibi bir atak bekliyorum ben zamanında eylül olsun dedim şimdi bu olaylar yüzünden azıcık askıya alındı falan ama ne olur ne biter bilmiyorum yani lunnanınki gibi bianda oluverecek gibime geliyor ama bakalım kısmet ya :26:

hayırlısı olsun canımmm olur nişanınızda inşallah :16: aaa abin neden boşanıyor kuzum bebeğini kaybetmişti dimi yanlış hatırlamıyosam :44:

aa üzüldüm şimdi. bebeği ölen abin mi boşanıyo :26:

Aman zamanı gelince olur hepsi. sonuçta biliyolar hayatında biri olduğunu, onlarda düşünüyolardır tabi nasıl olcak ne zaman olcak diye, sen sakın canını sıkma. :16:

geziyolardı şimdi mutlu mutlu :16:
foto atar bana.

yüzyüze gelmedik hiç, telefonda konuştuk..

anlaşırız anlaşmasına da, biraz sıkıntılı işte.

biz çok ayrılıp barıştğmız için annesi kızıyo :27:
gezsinler tabii en güzel günlerr :16:
bende öyle sonra o fotoları evimin en nadide köşelerine asacağımm :23: :21:

niye görüşmediniz kızz onca senee ben 2 yılda 2-3 kez gitmişim bilee :23::23:

hee üzülürler tabii bizde ayrıldğımızda annesi ablaları çok kızmıştı benimkine :1::38:

evet ya paylaşamıyor insan. bende kuzenımde aynı seyi hissetmiştim hele abla daha başka olur tabi

ama benım kuzenım faceden kendi soyadını silmedi senin abla kendisi istemiş silmeyi demekki yada enişte istemiştir.. eski soyadını facede ene aızndan kullanmaya devam edebilir aslında şimdi herkes öyle yapıyor :)

oo süper düğünden hemen sonra mı çıktılar balayına ne güzel bende öyle isterim ki:16::16:

gezsinler tabii en güzel günlerr :16:
bende öyle sonra o fotoları evimin en nadide köşelerine asacağımm :23: :21:

niye görüşmediniz kızz onca senee ben 2 yılda 2-3 kez gitmişim bilee :23::23:

hee üzülürler tabii bizde ayrıldğımızda annesi ablaları çok kızmıştı benimkine :1::38:
açıkçası pek sevmiyorum ya. istemeye gelene kadarda görüşüceğimi zannetmiyorum :100:
evet ya paylaşamıyor insan. bende kuzenımde aynı seyi hissetmiştim hele abla daha başka olur tabi

ama benım kuzenım faceden kendi soyadını silmedi senin abla kendisi istemiş silmeyi demekki yada enişte istemiştir.. eski soyadını facede ene aızndan kullanmaya devam edebilir aslında şimdi herkes öyle yapıyor :)

oo süper düğünden hemen sonra mı çıktılar balayına ne güzel bende öyle isterim ki:16::16:

Evet eniştem yapmıştır kesiiiiiiinnn. ablamın aklına bile gelmez soyadını değiştirmek. ama eniştem sağolsun işte. :27: biraz şeydir. :27:
cumartesi düün oldu . bu sabah gittiler işte. 2 gün kaldılar yinede evlerinde. iyi oldu yorgunluklarını attılar en azından.
bende öyle yapcam. :103::103::103::103:

evet canım
amin cnm hayırlısı olsun artık bizde birşey diyemiyoruz :26:
aa çok üzüldüm hayırlısı evet :26:
açıkçası pek sevmiyorum ya. istemeye gelene kadarda görüşüceğimi zannetmiyorum :100:

Evet eniştem yapmıştır kesiiiiiiinnn. ablamın aklına bile gelmez soyadını değiştirmek. ama eniştem sağolsun işte. :27: biraz şeydir. :27:
cumartesi düün oldu . bu sabah gittiler işte. 2 gün kaldılar yinede evlerinde. iyi oldu yorgunluklarını attılar en azından.

kv ni mi pek sevmiyosun kızz :23::23: görüşme tabi boşver beni de çağırıyolar ama ben sık gitmiyorum şimideden yüz göz olmıyak diye :23::23:

aa üzüldüm şimdi. bebeği ölen abin mi boşanıyo :26:

Aman zamanı gelince olur hepsi. sonuçta biliyolar hayatında biri olduğunu, onlarda düşünüyolardır tabi nasıl olcak ne zaman olcak diye, sen sakın canını sıkma. :16:

evet canım o zaten birtane ağbim var...
aynen canım artık onun aileside benım ailemde evet bu iş olacak diye kabullendiler zaten onu ailesi çok istiyor bizimkilerde artık istiyorlar. ama şu sıralar biraz zaman geçmesi lazım. bizim ailede bir bayram havası esecek durum yok şuanda . bende herkes bu haldeyken nişanlanmak istemem zaten..
aynen öyle canım doğru diyorsun herşey olacağına varır .. hayırlısıyla olur inşallah:10::34:

a

bencedee biraz dinlenmek gerekirr bende düğünün ertesi günü akşam üstü gidebilirim daha iyi sabah güzelce uyuruzz :23::23: :1:

Back
X