• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben masumum :52:

ben ookula git diye yalvarıyodum, geç kalma yine diyodum, yok ben geç kağıdı alırım hoca yok yazamaz sen merak etme deyi çenemi kapatıyodu hep :52:

sonra bi gördük ki...:18:

dırrımdırrımdıırıımm :27::27::27:

hey allam yaaa:52:
neyse hadi geçmişte kaldı artıkınnnnnn o günleeeerr:16:
iyi bari bitirebilmiş çocukcağız okulunu.....:52:
allahtan askerdende kaçmıyor seni görmek için:36:

Hoşgeldin bebeğim.
ne mi olacak.
birbirnizi özlemiş olcaksınız, sarılıp barışıcaksınız :38:

nolur öyle olsun nolur noluuurrr:16:

yüklediğin zaman exin numarasını ekle watsaba bak, eğer varsa engelle ve sil. seni göremez.
inattır benimkisi bi surat astımı korkudan yanına yaklaşamam ben :52:

yaa inanmıyorum :50: bir sen bizim resmimizi koyamazsın baban görür diye falan demişti bende ne safım olsun kendi resmımı koyarım demek gelmemiş aklıma :19:

sadece engellenmiyo mu benim bildiğim , evet doğru bu fikir gelmemişti aklıma sonra rehberden silince görmez beni o da dimi :26:

görmez merak etme, engelli kaldığı sürece hiç bişey göremez.
ayrıca babanla watsaptan konuşacak değilsin. babanıda engelle resminizi koymak istiyosan :27:

kızlarrr
hazırlanmam lazım
saçıma maşa yapacağım birde makyaj :52:
hıh görsün beni :27:

yaa inanmıyorum :50: bir sen bizim resmimizi koyamazsın baban görür diye falan demişti bende ne safım olsun kendi resmımı koyarım demek gelmemiş aklıma :19:

sadece engellenmiyo mu benim bildiğim , evet doğru bu fikir gelmemişti aklıma sonra rehberden silince görmez beni o da dimi :26:

aynen öyle birdaha derse sende öyle dersin ozaman
sen bugun al paketini yap whatsapını onada whatsaptan
ben geldim naber yaz :33:

görmez merak etme, engelli kaldığı sürece hiç bişey göremez.
ayrıca babanla watsaptan konuşacak değilsin. babanıda engelle resminizi koymak istiyosan :27:

yok kızz babam aktif çok whatsapp ı twitter facesi felan var :27: feceden engelledim de whtsaptan gerek yok arada yazar bana ordan :1: bana diyor niye geri kaldın yüklesene ayy utandım :17: :1:

şimdi uyansın da benimki söyliycem bakalım ne tepki verecek uff sinir oluyorumm :ssz:

hey allam yaaa:52:
neyse hadi geçmişte kaldı artıkınnnnnn o günleeeerr:16:
iyi bari bitirebilmiş çocukcağız okulunu.....:52:
allahtan askerdende kaçmıyor seni görmek için:36:
Açıktan bitirdi maalesef.

Bazen kavga edince bak firar ettirme bana diyo ben hemen :18: oluyorum :27::27:

biliyorum ki o yapar.

:27::27::27:

inattır benimkisi bi surat astımı korkudan yanına yaklaşamam ben :52:

bence yumuşamıştır o ya seni çok özlemiştir eminim :16:

heyecan yaptım bende, inşallah olumlu snuçla karşılaşırsın balım :16:

aynen öyle birdaha derse sende öyle dersin ozaman
sen bugun al paketini yap whatsapını onada whatsaptan
ben geldim naber yaz :33:

yok bee öyle yapamam öldürür beni :18: :1: süprizz ben geldimm diyomuşum :1:

evet yaa alayım paketimi buün aslında face ve sms paketimin bitmesini bekliycektim ama ne yapsam ki , bir de bana 500 mb internet yeter mi whatsap ve face içinnn :26:

yok kızz babam aktif çok whatsapp ı twitter facesi felan var :27: feceden engelledim de whtsaptan gerek yok arada yazar bana ordan :1: bana diyor niye geri kaldın yüklesene ayy utandım :17: :1:

şimdi uyansın da benimki söyliycem bakalım ne tepki verecek uff sinir oluyorumm :ssz:

ama sen ipleri çocuğun eline vermişsin , sonra burda sinir olduğunla kalıyorsun kuzum.

neden hala uyanmasını bekliyosun ki. morincimin dediği gibi yap, indir ve yaz ona. ne diyebllir ki..

'seni yalnız bırakmamaya karar verdim' dersin ahahahaha :52:

nazar beni öldürdünnn sen:1::1:
bana şanss dileyin kızlar
hepinizi öptüm bb:3:

Açıktan bitirdi maalesef.

Bazen kavga edince bak firar ettirme bana diyo ben hemen :18: oluyorum :27::27:

biliyorum ki o yapar.

:27::27::27:

bence yumuşamıştır o ya seni çok özlemiştir eminim :16:

heyecan yaptım bende, inşallah olumlu snuçla karşılaşırsın balım :16:

hehe anladım seninki biraz deli:27::27:
iyi bari askerde iiyi idare etmişsin firar ettirmemişsin çocuğu az kaldı dayanın ondan sonra ver elini evlilik yolu:16:

hmm ozaman sorun

attığı mesajları sevgiline söyle ama bence sonradan başka yerden öğrenirse aranızda sorun olur:26:

en son sevgilim oldugunu görmüş sanırım mutluluklar gıbı acıtasyon mesaj atmıstı daha atmadı zaten numaramı değiştirmk istiyorum da işte , yok söylemem yaa ortada bişey yokken sorun çıkarten bilince ne yapar kim bilir artık atmaz herhade hem :ssz:

yok bee öyle yapamam öldürür beni :18: :1: süprizz ben geldimm diyomuşum :1:

evet yaa alayım paketimi buün aslında face ve sms paketimin bitmesini bekliycektim ama ne yapsam ki , bir de bana 500 mb internet yeter mi whatsap ve face içinnn :26:

çok aktif kullanmıyorsan yeter canım

tamam önce bir danış ozaman bakalım tepkisi ne olacak

ama sen ipleri çocuğun eline vermişsin , sonra burda sinir olduğunla kalıyorsun kuzum.

neden hala uyanmasını bekliyosun ki. morincimin dediği gibi yap, indir ve yaz ona. ne diyebllir ki..

yani şimdi ben olsam böyle yapardım kesinlikle ama :52:

sormaa , gaza getirin benii :1: uyansın da bilsin en azından ama hemen şey düşünüyo işte bu zamna kadar yoktu şimdi niye yaptın ne işin var der kesinn :26:

ama internet paketleri çok pahalı yaa nasıl yapsam ki 500 mb yeter mi :44:
nazar beni öldürdünnn sen:1::1:
bana şanss dileyin kızlar
hepinizi öptüm bb:3:

hadi iyi şanslar güzel haberlerle gelirsin inşllah kuzummm :54::16:

Back
X