• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

nazar beni öldürdünnn sen:1::1:
bana şanss dileyin kızlar
hepinizi öptüm bb:3:
ahahaha :27:

bol şanlar güzelim. hoşçakal

hehe anladım seninki biraz deli:27::27:
iyi bari askerde iiyi idare etmişsin firar ettirmemişsin çocuğu az kaldı dayanın ondan sonra ver elini evlilik yolu:16:
ah canım canım, ağzından bal damlıyorrr:16:

en son sevgilim oldugunu görmüş sanırım mutluluklar gıbı acıtasyon mesaj atmıstı daha atmadı zaten numaramı değiştirmk istiyorum da işte , yok söylemem yaa ortada bişey yokken sorun çıkarten bilince ne yapar kim bilir artık atmaz herhade hem :ssz:

bence söylemeeeee. söylersen diyecek ki; - sen watsabı o yüzden indiriyosun, sana inanmıyorum güvenmiyorum gibi şeyler söylicek. baksana ortada bişi yokken haberi yokken dahi senden şüpheleniyo çocuk. :26:

en son sevgilim oldugunu görmüş sanırım mutluluklar gıbı acıtasyon mesaj atmıstı daha atmadı zaten numaramı değiştirmk istiyorum da işte , yok söylemem yaa ortada bişey yokken sorun çıkarten bilince ne yapar kim bilir artık atmaz herhade hem :ssz:

hmm iyi ozaman canım rahatsız etmiyorsa sorun yok
ben rahatsız ediyor zannettim

hiç sorun çıkmasın ozaman

yani şimdi ben olsam böyle yapardım kesinlikle ama :52:
ayneeen bende :27:

ben bide girer girmez şey yazardım.

esn son şu saatte ç.içi olmuşsun. :35: aahahaha kudururdu. :27:

sormaa , gaza getirin benii :1: uyansın da bilsin en azından ama hemen şey düşünüyo işte bu zamna kadar yoktu şimdi niye yaptın ne işin var der kesinn :26:

ama internet paketleri çok pahalı yaa nasıl yapsam ki 500 mb yeter mi :44:

hadi iyi şanslar güzel haberlerle gelirsin inşllah kuzummm :54::16:

herşeydende nem kapıyo buda he. sende var diye yükledim desene. yüklmek için izin mi alcan:53:
her zmn kullancaksan 1 gb alman lazım.

ahahaha :27:

bol şanlar güzelim. hoşçakal

ah canım canım, ağzından bal damlıyorrr:16:

bence söylemeeeee. söylersen diyecek ki; - sen watsabı o yüzden indiriyosun, sana inanmıyorum güvenmiyorum gibi şeyler söylicek. baksana ortada bişi yokken haberi yokken dahi senden şüpheleniyo çocuk. :26:

hmm iyi ozaman canım rahatsız etmiyorsa sorun yok
ben rahatsız ediyor zannettim

hiç sorun çıkmasın ozaman

aynen öyle cnaımm hiiç ggerek yok bilmesine başıma iş alamam boş yeree :ssz:

uyanmış şimdi ama çok hasta kötü baya tühh :31: markete tıklıyorum google hesabı ekleyin diyo ekliyorum sunucu sorunu falan diyoo :44:

aynen öyle cnaımm hiiç ggerek yok bilmesine başıma iş alamam boş yeree :ssz:

uyanmış şimdi ama çok hasta kötü baya tühh :31: markete tıklıyorum google hesabı ekleyin diyo ekliyorum sunucu sorunu falan diyoo :44:

google hesabın var mı senin?

ayneeen bende :27:

ben bide girer girmez şey yazardım.

esn son şu saatte ç.içi olmuşsun. :35: aahahaha kudururdu. :27:

herşeydende nem kapıyo buda he. sende var diye yükledim desene. yüklmek için izin mi alcan:53:
her zmn kullancaksan 1 gb alman lazım.

hahhahaha:52:
he ben bi hoşgeldin yok mu derdim :33::33:

ayyyyyyyyyyyyyy ben pilates setimi dün akşam sonunda açtım ve kullandım
ebru şallının cd si vardı çok güzel spor salonunda hoca ile çalışıyormuşum gibi herşeyi çok güzel anlatıyor yaptırıyor..
ama şuanda bacaklarım kollarım çok fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağrıyor :37:
ama bir haftaya kalmaz alışır heralde vücudum inşallah yoksa bu ağrıya çok uzun süre dayanamammmmm:18::50:

önce hesabı hallet bakalım. :1:

hallettim şimdi whatsapı yukleyınce hemen açılır mı daha demedim benimkine , keyifsiz bir de ayy korkuyorum sorun çıkarıcak diyee :31: bende dünyadan habersiz şirketten bedava girerim işte olmaz mı öyle :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
hahhahaha:52:
he ben bi hoşgeldin yok mu derdim :33::33:

ayyyyyyyyyyyyyy ben pilates setimi dün akşam sonunda açtım ve kullandım
ebru şallının cd si vardı çok güzel spor salonunda hoca ile çalışıyormuşum gibi herşeyi çok güzel anlatıyor yaptırıyor..
ama şuanda bacaklarım kollarım çok fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağrıyor :37:
ama bir haftaya kalmaz alışır heralde vücudum inşallah yoksa bu ağrıya çok uzun süre dayanamammmmm:18::50:

alışırki vicuuğğğğduuuunnn:27:
sen sıkılmıyomusun annem, bana çok zor geliyo ya :43:

ama benimde eritmem lazım bölgeler var :27: alayım bende, nerden aldın?

hallettim şimdi whatsapı yukleyınce hemen açılır mı daha demedim benimkine , keyifsiz bir de ayy korkuyorum sorun çıkarıcak diyee :31: bende dünyadan habersiz şirketten bedava girerim işte olmaz mı öyle :1:

olur canım niye olmasın, evde wireless yok mu?

madem bu kadar korkuyosun sor o zaman. ama ben olsam sormam. baksana o hep watsapta bide seni kandırıyo :19:

yükleyince hemen gözükür canım

evet şirketten gir işte naaapıcan paketi
nazar gibi sende :52:

bi de bende ekli olan birini whtaspta silince bende rehberde olsa da whtsapta çıkar mıı

alışsın yaaa canım acıyooooooooooğğğğrr:37:

ya hemde nasıll acayip sıkıldımmmmmmmm
ama yok koydum kafaya yapacağım. sıkılaşmam lazım benım yaaaa:27:
pilatestopu.com du sanırım oradan sipariş verdim
içinden herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbişey çıktı çok güzel bir set tavsiye ederim yani
spora gideceğine al bu seti ömür boyu evde spor sana süper:16:

olur canım niye olmasın, evde wireless yok mu?

madem bu kadar korkuyosun sor o zaman. ama ben olsam sormam. baksana o hep watsapta bide seni kandırıyo :19:

ay evet ya birde yalan atıyor
yok neymiş intrnete girince vhatsapa girmiş gözüküyormuş
yalana bak
çocuk kandırıyor sanki:20::20:

yükleyince hemen gözükür canım

evet şirketten gir işte naaapıcan paketi
nazar gibi sende :52:

evet , dedim şimdi bende yüklesem ordan resim atarız ne güzel falano da beni karıştırma ne yaparsan yap dedi :26:

alışsın yaaa canım acıyooooooooooğğğğrr:37:

ya hemde nasıll acayip sıkıldımmmmmmmm
ama yok koydum kafaya yapacağım. sıkılaşmam lazım benım yaaaa:27:
pilatestopu.com du sanırım oradan sipariş verdim
içinden herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbişey çıktı çok güzel bir set tavsiye ederim yani
spora gideceğine al bu seti ömür boyu evde spor sana süper:16:

bi bakayım bende.
sıkılırım gibime geliyo ben tembelim biraz. :17:

ay evet ya birde yalan atıyor
yok neymiş intrnete girince vhatsapa girmiş gözüküyormuş
yalana bak
çocuk kandırıyor sanki:20::20:

ben kötüyüm diyorum senın düşündüğün dert ettıgın şeye bak yazıklar olsun atma bana mesaj falan dedii ne yaptım ki şimdi :ssz: :26:

Back
X