• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ondan mı acaba kız , çok hastaydı doktora gidecek ya bende onun üstüne sanki umursamıyomuş gibimi gözüktüm :26:

şimdi akşama kadar emsaj atmaz hey allam , nasıl kurucam kız programı anlatın bana aa :31:

sen ilgisiz bi kız değilsin, konuştuktan sonra demişsindir muhtemelen watsap indireceğini.. dert etme kendine, sen mesaj atarsın boşver.

markete gir, whatsapp yaz indir. zaten seni yönlendiriyor. :6:

sen ilgisiz bi kız değilsin, konuştuktan sonra demişsindir muhtemelen watsap indireceğini.. dert etme kendine, sen mesaj atarsın boşver.

evet ilgilendim zaten doktora git ddim güzel şeyler dedim laf arasında da söyledim , sadece fikrini almak istemiştim habersizce yapsam daha mi iyi olurdu dedim anlamaz ama :31:

kız şirket internetinde olmuyo engelli siteler illa internet paketi yapmam lazım puff :31:

şu internet paketi nasıl yeter sanırım Tanışma Paketi 500MB 43.2 Mbps’a kadar Aylık 9 TL

ney anlamadım espriyi :52: tmm ama olur inşallah tanışma manışma diyo ama 10 tl yükliyim barii sonra fece paketni iptal ederim dimi

paket işlerinden pek anlamıyorum ama bana 500 mb yetmez gibi geliyor.

Morincim, senin paketin nasıl, şu kızceğize bilgi neyin ver, bn anlamıyorum pek :27:

ben kötüyüm diyorum senın düşündüğün dert ettıgın şeye bak yazıklar olsun atma bana mesaj falan dedii ne yaptım ki şimdi :ssz: :26:

ya ne alaka
bir haftadırda ben hastaydım hastanelere gittim asıl ozamanlarda senin yaptığına ne demeli de bence...

hayret bişey ya....
sanki sen gezmelere gitcem tatile çıkcam bilmemne dedin
boşver hiç takma kafaya başka yollardan sana kızmanın bahanesini arıyor bence

ya ne alaka
bir haftadırda ben hastaydım hastanelere gittim asıl ozamanlarda senin yaptığına ne demeli de bence...

hayret bişey ya....
sanki sen gezmelere gitcem tatile çıkcam bilmemne dedin
boşver hiç takma kafaya başka yollardan sana kızmanın bahanesini arıyor bence

bence de sindiremedi herhalde bahane buluyo ne alaka halbuki eskiden olsa tutuşurdum bin mesaj atardım da şimdi uğraşmam artıkk :15::15:

bunu yaptım 500 MB ​7.2 Mbps’a kadar ​Aylık ​19 TL ​YENI500MB --> 2222

paket işlerinden pek anlamıyorum ama bana 500 mb yetmez gibi geliyor.

Morincim, senin paketin nasıl, şu kızceğize bilgi neyin ver, bn anlamıyorum pek :27:

diğeri olmadı face paketim var diye mecbur bunu yaptım gitti tl lerimm :5: 500 MB ​7.2 Mbps’a kadar ​Aylık ​19 TL ​YENI500MB 2

diğeri olmadı face paketim var diye mecbur bunu yaptım gitti tl lerimm :5: 500 MB ​7.2 Mbps’a kadar ​Aylık ​19 TL ​YENI500MB 2

sen face'e giriyor musun ki? :26:

ahahahaha, niye üzülüyosun ki sankiii çöpe attın :9:

Son düzenleme:
ondan mı acaba kız , çok hastaydı doktora gidecek ya bende onun üstüne sanki umursamıyomuş gibimi gözüktüm :26:

ya saçmalama kuzummmmmmmm sen hiçbirşey yapmadınki sonuçta

senin hasta olduğun dönemde onun yaptıkalrını düşünüyorumda hiçbirşey senin yaptığın yani:36:

sen face'e giriyor musun ki? :26:

ahahahaha, niye üzülüyosun ki sankiii çöpe attın :9:

girmiyorum da arada bakmak için paket yapıyorum gerek kalmadı şimdi , yaptım kızlar whtsapa tıkladım yükleniyo diyoo
şimdi bni whatsapta görünce iyice kudurmasınnn :ssz:

olsun boşa gitti gibi :1:

Back
X