• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

girmiyorum da arada bakmak için paket yapıyorum gerek kalmadı şimdi , yaptım kızlar whtsapa tıkladım yükleniyo diyoo
şimdi bni whatsapta görünce iyice kudurmasınnn :ssz:

olsun boşa gitti gibi :1:

en fazla 1-2 gün kızar. kızdığı yere buz sürsün ahahah :27::27::27:

ya saçmalama kuzummmmmmmm sen hiçbirşey yapmadınki sonuçta

senin hasta olduğun dönemde onun yaptıkalrını düşünüyorumda hiçbirşey senin yaptığın yani:36:

hala yükleniyo diyo ayarlar falan yapacak mıydım :26:

hahaha bncedeee :1: şimdi whatsp yazıyodu ona tıkladım kac saatır yuklenıyo diyo kızz :26:

5-6 dk sürüyor. % kaç şuan?

aslında bi program daha var.
latitude:23:

sevdiceğinin gittiği yerleri gösteriyor . :23:

ama ben beceremedim. kendi gittiğim yerleri görüyorum kendimde :47::27:

paket işlerinden pek anlamıyorum ama bana 500 mb yetmez gibi geliyor.

Morincim, senin paketin nasıl, şu kızceğize bilgi neyin ver, bn anlamıyorum pek :27:

bebeğim benımkısı 500mb. ama ben face ve whatsap dışında hiç kullanmıyorum internetimi ve bana ucu ucuna yetiyor işte. çok faza kullanmayacaksan sanada yeter bence kuzum eylül:34:

ay tospikkkkkkk. aklıma geldi bak şimdi.. dün kınası oldu bugünde çeyizi gidiyor yavrımıııınnnn:16:

bakcam bakcam, topla yuvarlanırım artık :27:

haha:52:
kız çok eğlenceli valla topu çok aktif kullanmıyorsun ilk başta zaten sonra sonra başlıyorsun ama süper işe yarayan birşey ben zayıfladım bayağı ama vicüüüdüm çok yumuşadı zayıflayınca sıkılaşmak için yapıyorum sporu ben daha çok şuanda :32::32::32::32::23:

bence de sindiremedi herhalde bahane buluyo ne alaka halbuki eskiden olsa tutuşurdum bin mesaj atardım da şimdi uğraşmam artıkk :15::15:

bunu yaptım 500 MB ​7.2 Mbps’a kadar ​Aylık ​19 TL ​YENI500MB --> 2222

iyi etmişsin canım ilk ay dene bakalım yetermi diye
yetmezse birdahaki ay başka bir paket alırsın

haha:52:
kız çok eğlenceli valla topu çok aktif kullanmıyorsun ilk başta zaten sonra sonra başlıyorsun ama süper işe yarayan birşey ben zayıfladım bayağı ama vicüüüdüm çok yumuşadı zayıflayınca sıkılaşmak için yapıyorum sporu ben daha çok şuanda :32::32::32::32::23:

he senin niyetin başka imişş öhöömm.

taş gibi olucam diyosun. :23::12::12::12:

anaaaa o nasıl kııııız;?

yapsak yaaaaaaaaaaa:53::27::27:

telefonuna bak.. latitude diye bi prog.var. tıkla ona. kişi ekle falan diye. mail adresine aktivasyon maili geliyor. ondan sonrasını beceremedim. sen bi bak becerirsen bana söyle ahaha :27:

ay tospikkkkkkk. aklıma geldi bak şimdi.. dün kınası oldu bugünde çeyizi gidiyor yavrımıııınnnn:16:

ay evet yaaaaaaaaaaaaaa
nasılda heyecanlı kıpır kıpırdır şimdiiiiiiiiiii:16:
inşallah çok çok güzel geçiyordur...
biran nce gelse aramızada iyi haberlerini alsak :27::16:

ay evet yaaaaaaaaaaaaaa
nasılda heyecanlı kıpır kıpırdır şimdiiiiiiiiiii:16:
inşallah çok çok güzel geçiyordur...
biran nce gelse aramızada iyi haberlerini alsak :27::16:

pembişte giremiyor artık. hazırlıklar tam gaz devam demekki.

resmen bu hafta sonu 3 arkadaşımız dünya evine giriyor. ay ne heyecanlı :16:

zevkle dinleyeceğiz onları ahahah :23::23:

Back
X