- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
yaa asıl şey sordum yaa rehberimde ekli birini whtsapta engellesem olur muu görür mğ beniii bende de çıkar mıı![]()
rehberinde olupda watsaptada var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa asıl şey sordum yaa rehberimde ekli birini whtsapta engellesem olur muu görür mğ beniii bende de çıkar mıı![]()
ahanda.aslında yapılabilir ama ben yapamam,
gerek görmüyorum dışarda nete. aşkımsız pek çıkmıyorum zaten
kasım da geliyor zaten.
kasım'da aşk başkadır diyesim geldi ahaha![]()
amann ne gerek o her gittiği yeri face yazıyo zatenn
yok yüklenmedi % falan yok sadece yükleniyo diyo bişey olduğu yok öğla arası bitsin de bilgi işlemden bir abiye sorucam belki ayarlarında bişey vardır , bakalım inşallah yeter
face paketimi hemen iptal mi diyim 19 unda bitecek pakett :26::26:
sen pilatese devam et o zaman
aslında pambık gibide güzel, ne güzel işte yumoş yumoş ahaha![]()
belki gizli gizli bi yerlere gidiyodur
hayır iptal etmene gerek yok, geçti artık. bda yapmazsın face paketi olur biter![]()
evet ama neden yüklenmiyooo :26: bende istiyoommbenmki engellemesin beni whtsaptaa
![]()
evet interneti kapatınca girdiğim kaadar düşüyo paketten çünkü görüyorum , hep bana oluyo böyle şeyler yaa![]()
![]()
sorucam canım boşuna gitti internetimden500 MB den 490 Kalmışşş :44::44:
bilgi işlemdekilerden bi yardım al bakalım canım :26:
yaptım ve resmimi koydum benimki durumuna zamanla herşey olur aşk bile yazmış bende wtsaptan ne bu yapptığın dedim ç.içi ama cevap yokk![]()
ne alaka ne demek yani neden öyle birşey yazmış![]()
yaptım ve resmimi koydum benimki durumuna zamanla herşey olur aşk bile yazmış bende wtsaptan ne bu yapptığın dedim ç.içi ama cevap yokk![]()
ben göreyim diye işte inanamıyorum bide resmini değişmiş ben kendı resmımı koydum diyeee
babama da : babaaayazdım oda hayırlı olsun yazmıs
![]()
ben göreyim diye işte inanamıyorum bide resmini değişmiş ben kendı resmımı koydum diyeee
babama da : babaaayazdım oda hayırlı olsun yazmıs
![]()
hehe
tabiikisi şuanda güzel ama yaşlanınca o pambıklar sarkmaya başlıyor ya işte ozaman hiiiiiiğğğçde güzel diiiğil :100:
heh şimmmmmmmmmmdi bunu erkek dese
bize güvenmiyor terbiyesize bak vs vs vs vs vs...................................... neler neler deriz ama dimi itiraf et![]()