• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

off baktım eski sevglmi ekleyince rehbere onun profili çıkıyo whtsapımda ,bende onda ekiyim mi demek oluyo buu :ssz:

eğer senin numaran onda varsa hala, watsaba girince senin profilini görür, sen onu engellemedeiğin sürece. amma engellersen sana yazamaz. :6:

Kuzum sevgilinle mi ayrıldınız yoksa ne oldu ki ben kaçırdım kusura bakma
yok ayrılmadık da ben whtsapp yukledim diye triplere girdiiii :30: yok ben şeker yaptırmadım kendim evde kurabiye yaptım ya kız

ya bu çocukta bir acayip hakikaten

sende kendi tek fotoğrafını koy ve durumunada ben geldiiim :)

yaz :27::47::52:
ne bu yaptgın yazdım cvap vermedi çıktıı :ssz: ayy herkesten mesaj yağdı wtsappta :1:
yalnız senin baba da maşallah he senden daha çok kullanıyor tenolojiyi :1::9:

sormaa tango falan da var ondaaa :52: anam ben bı wtsapp yaptım dıye benmki kudurduu :19:
görümceme de nasılsın dedim :1:

eğer senin numaran onda varsa hala, watsaba girince senin profilini görür, sen onu engellemedeiğin sürece. amma engellersen sana yazamaz. :6:

ben biriyle yazıştğimi görebiliyo mu benm ki ,
engelledim eskisini ama engellenenlerde gözküyü ya sevgilim bu kım dıye sorarsaaa :18:

ben biriyle yazıştğimi görebiliyo mu benm ki ,
engelledim eskisini ama engellenenlerde gözküyü ya sevgilim bu kım dıye sorarsaaa :18:

Rehberden sil numarayı yahu, yine mi gözüküyo :30:

hayır kmseyle yazıştığını göremez ama sürekli ç.içi olursan da birileriyle konuşuyosun sanabilir. dikkat et.:1:

ben yaşlanmayı hiç düşünmüyorum + düşünmek de istemiyorum :18:

ahahaha, :1:çok haklısın. :46:

kuzum spor yaparsan düşünmene gerek kalmaz zaten ama spor yapmayınca erkenden düşünmeye başlamak zorunda kalırız mazallah benden söylemesi :83: :27:

haklıyım tabisideeeeee:82:

kuzum spor yaparsan düşünmene gerek kalmaz zaten ama spor yapmayınca erkenden düşünmeye başlamak zorunda kalırız mazallah benden söylemesi :83: :27:

haklıyım tabisideeeeee:82:

ben yapamıyoreeeee

sen benim yerime de yapıyoreeeee

sinnnnyooooreeeee:52:

Hmm bi eski sevgili okudumda korktum bi an tmm o zmn tatlım:21:
hee yok canım ama mesja atmıyo iştte off :ssz::ssz:
Rehberden sil numarayı yahu, yine mi gözüküyo :30:
bak şimdi ben bunu rehberden sildim whtsaptan da engelleidm ama hesap ayarlarnda engellenen numaralar gozukuyo ya onu diyorum :18:
hayır kmseyle yazıştığını göremez ama sürekli ç.içi olursan da birileriyle konuşuyosun sanabilir. dikkat et.:1:

hee evet ama şimdi yenı yaptım birraz bakıncam tabii :1: görümcemde iyi yaptın diyo :51: prfl resmımı kaldrdım bari bebeği koydum :emir_bebek:

yok ayrılmadık da ben whtsapp yukledim diye triplere girdiiii :30: yok ben şeker yaptırmadım kendim evde kurabiye yaptım ya kız

ne bu yaptgın yazdım cvap vermedi çıktıı :ssz: ayy herkesten mesaj yağdı wtsappta :1:

sormaa tango falan da var ondaaa :52: anam ben bı wtsapp yaptım dıye benmki kudurduu :19:
görümceme de nasılsın dedim :1:

hadi canım şaka yapıyorsun :)
kız kimlerle konuşuyor tangoda baban :52:

kimlerden mesaj geliyorki :26:
ara sende neden cevap vermiyor :44::20:

şindık be postaneye gidiyore sonra yerime geliyoreee.

ve ve ve veeee

sizleri seviyore-mucukluyoreeee

yaşasın İtalyancaa :52::52::52::52:

Ben sizi unutur muyum pamuk şekerlerim benimm:54::54:
Yaşadığım telaşları biliyosun kuzucum. Nişan olana kadar bütün boş vaktimi elbise sitelerinde geçirdim:1: Bundan sonra burdayım kaldığımız yerden devam:21:

o sebepten affedildin. :23:

ben kaçtım geleceğim. :10:

hadi canım şaka yapıyorsun :)
kız kimlerle konuşuyor tangoda baban :52:

kimlerden mesaj geliyorki :26:
ara sende neden cevap vermiyor :44::20:

ne biliyim hepsini yapmış :1: dün reklamlarda line diye program çıktı diyo adı neymiş indireyim onu da :52::52:

arkdşlarımdan geliyo kız beni görenler :ssz:

açmaz ki vermiyo işte kıl oldu demek ki iyice :5:
benim internet kaplı olunca biri bana yazınca bıldıım gelmiyo muu , ayırca internet paketi yetmıycek sanırım :44:

Back
X