• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ne biliyim hepsini yapmış :1: dün reklamlarda line diye program çıktı diyo adı neymiş indireyim onu da :52::52:

arkdşlarımdan geliyo kız beni görenler :ssz:

açmaz ki vermiyo işte kıl oldu demek ki iyice :5:
benim internet kaplı olunca biri bana yazınca bıldıım gelmiyo muu , ayırca internet paketi yetmıycek sanırım :44:

yok internetin kapalıyken gelmez kuzum

trip atılacak birşey yok abartmasın hiç düşme üstüne kuzum o arar senı saçmaladığını anlayınca

valla bana yetiyor kuzum ama sana belki yetmez fazlaca gidiyor senin baksana :26:

Ben sizi unutur muyum pamuk şekerlerim benimm:54::54:
Yaşadığım telaşları biliyosun kuzucum. Nişan olana kadar bütün boş vaktimi elbise sitelerinde geçirdim:1: Bundan sonra burdayım kaldığımız yerden devam:21:

ooooooooooooo artık bir nişanlıııııııııııııı, başı bağlıııııııııııı, evlenmek üzreeeeeeeeee :16::16::16:

yok internetin kapalıyken gelmez kuzum

trip atılacak birşey yok abartmasın hiç düşme üstüne kuzum o arar senı saçmaladığını anlayınca

valla bana yetiyor kuzum ama sana belki yetmez fazlaca gidiyor senin baksana :26:

kız baya gidiyo bee :44: bir de internet açık ama whatsappta değilim o zxaman da paketten gidiyo mu açık internet ama öyle duruyo bi yere grmeden :26:

çevrimiçi oluyo arada beni kontol ediyodur :ssz: whatsapa tıklamadan gözükmez dimi ç.içi oldugum :ssz:

kız baya gidiyo bee :44: bir de internet açık ama whatsappta değilim o zxaman da paketten gidiyo mu açık internet ama öyle duruyo bi yere grmeden :26:

çevrimiçi oluyo arada beni kontol ediyodur :ssz: whatsapa tıklamadan gözükmez dimi ç.içi oldugum :ssz:

EVET CNM AKILLI TELEFONLARDA İNNTERNET AÇIK OLDUĞU SÜRECE PAKETİNDEN YER

SADECE İŞİN VARKEN AÇ NETİ SONRA KAPAT BEN ÖYLE yapıyorum

çiçi oluyor sana yazmıyor ne alaka ya :26:

Geldim ama sen yoksun kiiiiii

benim aşkım 1 tane kız kes sus. :27:

italyan mitalyan istemem ben ıyk. uğraşılmaz o reee'lerle ahahah :27:

geldim geldimmm imzaya inmiştim ki . arada çalışıyorum canım çok göze batmasın diye:52::52:

bencede reee yi bırak pis olur onnar hiç uzaktan gözüktüğü gibi değilldirler ya temizlik yok bişi yok ığkk:35::ssz::1:

EVET CNM AKILLI TELEFONLARDA İNNTERNET AÇIK OLDUĞU SÜRECE PAKETİNDEN YER

SADECE İŞİN VARKEN AÇ NETİ SONRA KAPAT BEN ÖYLE yapıyorum

çiçi oluyor sana yazmıyor ne alaka ya :26:

evet kapattım bende , hala mesaj atmadı böyle de saçmalık olmaz resmimizi koyamadım diye mi acabaa :26:

geldim geldimmm imzaya inmiştim ki . arada çalışıyorum canım çok göze batmasın diye:52::52:

bencede reee yi bırak pis olur onnar hiç uzaktan gözüktüğü gibi değilldirler ya temizlik yok bişi yok ığkk:35::ssz::1:

dimi. bende öyle yapıyorum bu kız bomboş oturuyo demesin :27:

aynen aklıma direkt o geldi ahhahahaha:27:

dimi. bende öyle yapıyorum bu kız bomboş oturuyo demesin :27:

aynen aklıma direkt o geldi ahhahahaha:27:

yani bütün gün kk dayız sonra adımız çıkmasın :50::52:

dmi ya iğk uzaktan güzel gözüküyorlarda yakından ne pis kokar onlar kimbilir kokarca gibi

ay bunların ayda birkez yıkananları falan varmış ya hiç sevmezlermiş suyu

vcden sonrada yıkamazlarmış hiç
iğkkkk miğdem bulandı niye nereden nasıl nezaman girdim ben bu konuya yaaaaaaaaaa
neyse bizim mis gibi sevgililerimiz var allahtan

benim aşkım çok titizdir arabasından ıslak mendili kolonyayı eksik etmez asla oh mis aşkım ya :16:

yani bütün gün kk dayız sonra adımız çıkmasın :50::52:

dmi ya iğk uzaktan güzel gözüküyorlarda yakından ne pis kokar onlar kimbilir kokarca gibi

ay bunların ayda birkez yıkananları falan varmış ya hiç sevmezlermiş suyu

vcden sonrada yıkamazlarmış hiç
iğkkkk miğdem bulandı niye nereden nasıl nezaman girdim ben bu konuya yaaaaaaaaaa
neyse bizim mis gibi sevgililerimiz var allahtan

benim aşkım çok titizdir arabasından ıslak mendili kolonyayı eksik etmez asla oh mis aşkım ya :16:

kapat ital mevzusunu içim kalktı:52:

ayy karnım geçti çok şükür. bu ayıda atlattıık:27:

Back
X