- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
oh ya ne güzel olaya bak sen ona hastalanmak mı diyorsun
maşallah![]()
sen çok ağrı çekiyor musun:26:
ilaç içiyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh ya ne güzel olaya bak sen ona hastalanmak mı diyorsun
maşallah![]()
sorma bendeee
ama sinir oldummmminternet paketim 470 kalmışş
![]()
sen çok ağrı çekiyor musun:26:
ilaç içiyor musun?
canım ama hiç normal değil bukadar hızlı düşmesi bence müşteri hizmetlerini ara bi sor
sorun var sanırım paketinde :26:
çekiyorum kuzum yaaa benim kasıklarım beni yiyip bitiriyor adet dönemimde
ilaç kullanmıyorum ya ben ilaç kullanmayı sevmiyorum ölecek dereceye gelmediğim sürece hiçbir hastalığımda ilaç kullanmam genelde bitki çayları vs falanla iyi ederim kendimi :81:
int.paketi yüklediği için güncelleme yapıyor telefon android çünkü.
internet ayarlarına gir eylül,paket veri kullanımında tik varsa kaldır.
hmmm olabilir kuzum bak ilk yüklediğimde bendede ilk ay deli gibi bi fatura gelmişti ama sonra normalleşti
maalesef her ay içiyorum.şeker gibi ilaç içiyorum bide.:26:
canım çok az ya. dayanamıyorum napıyım![]()
canım ama hiç normal değil bukadar hızlı düşmesi bence müşteri hizmetlerini ara bi sor
sorun var sanırım paketinde :26:
ohoooooo
yok ben tembelim yok canım çok az :85::85:
sen nasıl çocuk doğurcan naz hanımmmmm:18:
![]()
benimde öyle oldu hemen müş.hiz. aradım.
hemde paketim yokken oldu:26:
cihazdan kaynaklı birazda.
int.paketi yüklediği için güncelleme yapıyor telefon android çünkü.
internet ayarlarına gir eylül,paket veri kullanımında tik varsa kaldır.
yaa wtsapı indirirlken baya bekledim ya ondan olmuş olabilir bakıcaz artık :26: kızlarr yaa benimki arada wtsapa girip bakıyo kesin ben girdim mi diye bakıyodur mesajda atmıypsanki umursamazmış gibi oldu kuzneımde diyo huyunu bılıyosun hastayken niye dedinnama ne bileyim yaa uyuzzz :95::104:
yaa wtsapı indirirlken baya bekledim ya ondan olmuş olabilir bakıcaz artık :26: kızlarr yaa benimki arada wtsapa girip bakıyo kesin ben girdim mi diye bakıyodur mesajda atmıypsanki umursamazmış gibi oldu kuzneımde diyo huyunu bılıyosun hastayken niye dedinnama ne bileyim yaa uyuzzz :95::104:
çatır çatır doğurcam yepppaaaa![]()
aynen bende müşt hiz aradım cihazınız android ondan dmeişlerdi ama yinede çok cırladım valla 250 tl fatura gelmişti çok üzüldüm onu öderken ya pis kazıkçılar.............................![]()
hhehe
görcezzzzzzzzzzzzzzzz bakalımm sonra korkuyorummmmmmmmmmm diye baaaağrma doğumhaeye girerkene
bebişinin resimlerinize görcez olleyyy![]()
çok gıcık bi durumm![]()
ya hasta ne hastası kuzum çok ağır hasta değil ya................
grip falan heralde ama sen hastayken o sana çok ters davrandı gitti gezdi aradın açmadı
hakediyor valla oh hiç acımıyorum![]()
bana öyle bi fatura gelse yeminle oturup ağlarım
ne zaman aldın telefonu?
hastaneyi yıkar bnm çığlıklarım
kız dr evleneyim önce düğün fotolarımı görün![]()
![]()