• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sen çok ağrı çekiyor musun:26:

ilaç içiyor musun?

çekiyorum kuzum yaaa benim kasıklarım beni yiyip bitiriyor adet dönemimde :50:

ilaç kullanmıyorum ya ben ilaç kullanmayı sevmiyorum ölecek dereceye gelmediğim sürece hiçbir hastalığımda ilaç kullanmam genelde bitki çayları vs falanla iyi ederim kendimi :81:

canım ama hiç normal değil bukadar hızlı düşmesi bence müşteri hizmetlerini ara bi sor
sorun var sanırım paketinde :26:

int.paketi yüklediği için güncelleme yapıyor telefon android çünkü.

internet ayarlarına gir eylül,paket veri kullanımında tik varsa kaldır.

çekiyorum kuzum yaaa benim kasıklarım beni yiyip bitiriyor adet dönemimde :50:

ilaç kullanmıyorum ya ben ilaç kullanmayı sevmiyorum ölecek dereceye gelmediğim sürece hiçbir hastalığımda ilaç kullanmam genelde bitki çayları vs falanla iyi ederim kendimi :81:

maalesef her ay içiyorum.şeker gibi ilaç içiyorum bide.:26:

canım çok az ya. dayanamıyorum napıyım :43:

canım ama hiç normal değil bukadar hızlı düşmesi bence müşteri hizmetlerini ara bi sor
sorun var sanırım paketinde :26:

yaa wtsapı indirirlken baya bekledim ya ondan olmuş olabilir bakıcaz artık :26: kızlarr yaa benimki arada wtsapa girip bakıyo kesin ben girdim mi diye bakıyodur mesajda atmıypsanki umursamazmış gibi oldu kuzneımde diyo huyunu bılıyosun hastayken niye dedinn :1: ama ne bileyim yaa uyuzzz :95::104:

benimde öyle oldu hemen müş.hiz. aradım.

hemde paketim yokken oldu:26:

cihazdan kaynaklı birazda.

aynen bende müşt hiz aradım cihazınız android ondan dmeişlerdi ama yinede çok cırladım valla 250 tl fatura gelmişti çok üzüldüm onu öderken ya pis kazıkçılar.............................:19:

yaa wtsapı indirirlken baya bekledim ya ondan olmuş olabilir bakıcaz artık :26: kızlarr yaa benimki arada wtsapa girip bakıyo kesin ben girdim mi diye bakıyodur mesajda atmıypsanki umursamazmış gibi oldu kuzneımde diyo huyunu bılıyosun hastayken niye dedinn :1: ama ne bileyim yaa uyuzzz :95::104:

çok gıcık bi durumm:ssz:

ya hasta ne hastası kuzum çok ağır hasta değil ya................
grip falan heralde ama sen hastayken o sana çok ters davrandı gitti gezdi aradın açmadı

hakediyor valla oh hiç acımıyorum :63:

aynen bende müşt hiz aradım cihazınız android ondan dmeişlerdi ama yinede çok cırladım valla 250 tl fatura gelmişti çok üzüldüm onu öderken ya pis kazıkçılar.............................:19:

bana öyle bi fatura gelse yeminle oturup ağlarım:52:

ne zaman aldın telefonu?

hhehe:52::52:

görcezzzzzzzzzzzzzzzz bakalımm sonra korkuyorummmmmmmmmmm diye baaaağrma doğumhaeye girerkene :49::49::52:

bebişinin resimlerinize görcez olleyyy:16:

hastaneyi yıkar bnm çığlıklarım:52:

kız dr evleneyim önce düğün fotolarımı görün:16: :21::21:

çok gıcık bi durumm:ssz:

ya hasta ne hastası kuzum çok ağır hasta değil ya................
grip falan heralde ama sen hastayken o sana çok ters davrandı gitti gezdi aradın açmadı

hakediyor valla oh hiç acımıyorum :63:

öyle evet gıcık bir durum ve abarttı da ama hala atmıyo bu kadar da olmazz bakalım akşam atacak mıı :ssz: sizi de ekliyiimm whatsapa konusuruz kızzz :32:

bana öyle bi fatura gelse yeminle oturup ağlarım:52:

ne zaman aldın telefonu?

6 ay falan oluyor kuzum.. bende ağlamıştım zati :52: ama sinirden
hayır yani birsürü ödemem var ottan yere 250 tl fatura ödedim çok çok sinirlenmiştim ozaman anlatamam yaaa ne androidmiş arkidiş ocağıma incir ağacı dikti ilk aydan :88: :1:

hastaneyi yıkar bnm çığlıklarım:52:

kız dr evleneyim önce düğün fotolarımı görün:16: :21::21:

bencede beklerim
ben bile buradan duyarım belki belli mi olur :1::1:

aman ne bilim çocuk göresim geldi az önce bir konu okudum forum takipte okumaz olaydım kanım dondu çok sinirlerim bozuldu yaaa olacak iş değil yani.. küçücük bbekleri bıngıldaklarına iğne batırarak öldüren canileri anlatmış bi arkadaş. :85:

Back
X